Smukt lille feriehus med sauna og brændeovn

3
2158
Søndervang 101, Houstrup - Søg på husnr. 30561

På Søndervang 101 i Houstrup finder du dette smukke lille feriehus mellem træerne. Her er plads til 6 personer. Ud over det flotte og lyse køkken og den overdækkede terrasse, er feriehuset også udstyret med sauna og brændeovn, som i den grad tilfører en god portion feriestemning.

Hygge og afslapning i al slags vejr med sauna

Selv på gråvejrsdage bringer huset en hyggelig og afslappet stemning til ferien. Husets tv-stue er hyggeligt indrettet, og man kan i fællesskab sidde omkring fladskærms-tv’et med en god film og popcorn og nyde aftenerne eller regnvejrsdagene. I en anden del af stuen, kan man sidde og nyde freden og synet af den flotte have, imens brændeovnen knitrer og varmer ved siden af.

Trænger du til at få varmen og slappe af i hele kroppen, så kan du tage en tur i husets sauna og få en dejlig wellnessoplevelse, lige når du har lyst. Og efterfølgende kan du nyde roen og varmen ved brændeovnen sammen med den smukke udsigt.

Nyd haven i al slags vejr

Haven er omgivet af træer og buske, som er med til at give en dejlig rolig og privat følelse. Den fine have byder op til mange udetimer og plads til sjov og leg for hele familien. I den ene ende af haven finder I en sandkasse og en gynge, så børnene rigtig kan lege og sætte fantasien løs i ro og fred, men stadig inden for jeres synsfelt.

Feriehuset er endvidere udstyret med en åben terrasse, som lægger op til hyggelige grillaftener, eller bare dasen på en solseng med en god bog. Herudover byder feriehuset også på en lukket terrasse og en lille udestue, så der er rig mulighed for at sidde ude og nyde naturen og den friske luft, uanset hvad det danske vejr bringer.Soverum:3
Bolig-/Grundareal:85 / 1.500
Byggeår:1991

Køkken:

Fryser (50 L), microbølgeovn, opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv, danske og tyske kanaler, dvd, radio m/cd-afspiller.

Bad:

1 badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 1 Etageseng

Øvrige:

Gratis trådløs internet, sauna, vaskemaskine, tørretumbler, trægulv og med gulvarme i stue, trægulv i soveværelse, varmepumpe, overdækket terrasse, åben terrasse, havemøbler, liggestole, grill, sandkasse, gynge.

Henter data...

Se priser Sitemap
Søger...