Smukt lille feriehus med sauna og brændeovn

3
icon
icon
icon

Søndervang 101, Houstrup

- Sommerhusnr.: 30561
6 pers.
Antal personer
4000 m.
Nærmeste strand
2600 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Opladning af elbil (medbring selv kabel/adapter)
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

På Søndervang 101 i Houstrup finder du dette smukke lille feriehus mellem træerne. Her er plads til 6 personer. Ud over det flotte og lyse køkken og den overdækkede terrasse, er feriehuset også udstyret med sauna og brændeovn, som i den grad tilfører en god portion feriestemning.

Hygge og afslapning i al slags vejr med sauna

Selv på gråvejrsdage bringer huset en hyggelig og afslappet stemning til ferien. Husets tv-stue er hyggeligt indrettet, og man kan i fællesskab sidde omkring fladskærms-tv’et med en god film og popcorn og nyde aftenerne eller regnvejrsdagene. I en anden del af stuen, kan man sidde og nyde freden og synet af den flotte have, imens brændeovnen knitrer og varmer ved siden af.

Trænger du til at få varmen og slappe af i hele kroppen, så kan du tage en tur i husets sauna og få en dejlig wellnessoplevelse, lige når du har lyst. Og efterfølgende kan du nyde roen og varmen ved brændeovnen sammen med den smukke udsigt.

Nyd haven i al slags vejr

Haven er omgivet af træer og buske, som er med til at give en dejlig rolig og privat følelse. Den fine have byder op til mange udetimer og plads til sjov og leg for hele familien. I den ene ende af haven finder I en sandkasse og en gynge, så børnene rigtig kan lege og sætte fantasien løs i ro og fred, men stadig inden for jeres synsfelt.

Feriehuset er endvidere udstyret med en åben terrasse, som lægger op til hyggelige grillaftener, eller bare dasen på en solseng med en god bog. Herudover byder feriehuset også på en lukket terrasse og en lille udestue, så der er rig mulighed for at sidde ude og nyde naturen og den friske luft, uanset hvad det danske vejr bringer.

Det siger vores gæster om sommerhuset 30561

DE
D.
sagde , Deutschland

Ein sehr hübsches und liebevoll eingerichtet Haus.alles vorhanden und im vernünftigen Zustand.



Soverum:3
Bolig-/Grundareal:85 / 1.500
Byggeår:1991

Køkken:

Fryser (50 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, enkelte danske og tyske kanaler, DVD, Radio m/cd-afspiller.

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Trægulv i stue, Trægulv i soveværelse, Varmepumpe, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse, gynge, Ladestik til el-bil.

Henter data...

Værd at vide om Houstrup

Med Blåbjerg Klitplantage som nærmeste nabo ligger vores Sommerhuse i Houstrup i naturskønne omgivelser på den jyske vestkyst, få kilometer fra Vesterhavet. Der er masser af muligheder for at holde en både aktiv og afslappende ferie i Houstrup, og du bor i køreafstand til flere spændende udflugtsmål. Du har fx kun en halv times kørsel til den hyggelige fiskeriby Hvide Sande, som er kendt for sine charmerende havnemiljøer, og tilsvarende til Skjern Å, hvor der er gode muligheder for at få en laks på krogen.

Beliggenhed og landskab: Houstrup ligger tre kilometer fra Vesterhavet og fem-ti kilometer fra Ringkøbing Fjord. Blåbjerg Klitplantage grænser op til Houstrup. Her kan du få en skøn naturoplevelse, og der er masser af vandre- og cykelstier i plantagen.

Indkøb og shopping: Den nærmeste handelsby er Nørre Nebel, som ligger fire kilometer fra Houstrup. Her finder du både et stort supermarked og en lang række specialbutikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning og lystfiskeri.

Hundeskove i nærheden: Der ligger en hundeskov i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab, få kilometer fra Houstrup. Plantagen er indhegnet.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...