Hyggeligt poolhus med sauna, spabad og plads til 10 personer

4
icon
icon
icon
icon

Nørrevang 216, Houstrup

- Sommerhusnr.: 30562
10 pers.
Antal personer
4000 m.
Nærmeste strand
2000 m.
Nærmeste indkøb
Max 2
Hund tilladt
ca. 18
Swimmingpool
6 pers.
Standvandspa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Rabat i lavsæsonen
Book to uger i lavsæsonen og spar 25%.
Ladning
Opladning af elbil (medbring selv kabel/adapter)
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

Dette hyggelige poolsommerhus, som blev renoveret i 2021, ligger i rolige omgivelser på en blind vej, har plads til 10 personer og er derfor velegnet til den store familie eller to familier, som vil på ferie sammen.

Der er både swimmingpool, sauna og spabad i sommerhuset, så der er virkelig mulighed for at nyde en afslappende ferie her på Nørrevang 216 i Houstrup, som ligger nogle få kilometer fra Vesterhavet.

Du er også velkommen til at tage op til 2 hunde med på ferien, så man kan roligt tale om et hundevenligt sommerhus.

Stor swimmingpool, stor sauna og stort spabad

Sommerhusets kerne er en stor opholdsstue, som er forbundet med både køkken og spiseplads.
Fra stuen er der direkte adgang til sommerhusets store poolafdeling, som består af en 18 m2 swimmingpool, en stor sauna, et spabad til 6 personer samt et dejligt badeværelse med bruser og toilet.

Det er helt oplagt, at både store og små vil få mange timer til at gå i denne del af sommerhuset, for der er noget for enhver smag. I kan fordele jer på 2 soverum med dobbeltsenge, 2 soverum med enkeltsenge og de sidste 2 sovepladser finder I i den hyggelige alkove.

Masser af komfort, brændeovn, varmepumpe og stort solcelleanlæg med batterilager

Mens vandhundene boltrer sig i poolen eller slapper af i saunaen eller spabadet, kan der laves mad i det skønne køkken, hvor der naturligvis er opvaskemaskine, så de huslige pligter holdes på et minimum. Så er der god tid til at nyde feriehusets hjemmebiograf eller til et spil PS4.

Huset er klimaneutral da den producere sit egen el, er helårsisoleret og er udstyret med nye energivenlige hvidevar, heriblandt det nye, store køle/fryseskab.

I stuen kan du hygge dig foran den dejlige brændeovn. Der er også en varmepumpe, så du nemt kan få præcis den temperatur i sommerhuset, som du ønsker dig, uanset årstiden.

Der er gulvvarme i både opholdsstuen og på de to badeværelser. Der er desuden både vaskemaskine og tørretumbler.

Lad bilen stå i carporten og nyd en fantastisk beliggenhed med vandre- og cykelstier

Houstrup er et meget naturskønt område, som ligger cirka 4 kilometer fra de lækre badestrande ved Vesterhavet. Du bestemmer derfor selv, om turen til havet skal foregå i bil eller som en frisk cykeltur. Tager du cyklen, kan du for alvor nyde den smukke og meget grønne natur i Houstrup, som er præget af store skov- og hedeområder. Bilen står imens tørt og godt i husets dobbeltcarport.

Sommerhuset på Nørrevang ligger i umiddelbar nærhed til Blåbjerg Klitplantage, hvor der er gode vandre- og cykelstier. Blåbjerg Klitplantage er en af de største plantager på vestkysten, og den er altid et besøg værd.

De nærmeste indkøbsmuligheder finder du i handelsbyen Nr. Nebel, hvor der er et bredt udvalg af supermarkeder, specialbutikker, spisesteder og tankstationer.

 

 

Det siger vores gæster om sommerhuset 30562

DE
D.
sagde , Deutschland

Gut ausgestattetes Ferienhaus mit großem TV und einer Küche, die kaum Wünsche offen lässt. Angenehmer Spa-Bereich mit Wirlpool, Pool und Sauna.

DE
D.
sagde , Deutschland

Das zweistöckige Haus liegt inmitten einer schönen Natur, ein Freizeitzentrum ist zu Fuß in ein paar Gehminuten erreichbar. Auch das Einkaufen in Nørre Nebel ist mit allem was der Mensch so braucht möglich

Zurück zum Ferienhaus

Es gibt ein Carport, ein Trampolin und eine Kletterburg für die Kleinen. Unsere Hunde hatten direkt hinter dem Haus stressfreien Auslauf in der angrenzenden Heidelandschaft… mit Rehen und Hasen 🙂

Viele persönliche Details und Dekoration sorgen für eine gemütliche Atmosphäre, durch eine Solaranlage und Wärmepumpen bleiben die Nebenkosten in einem akzeptablen Rahmen, denn im großen Whirlpool – Standwasser, also jederzeit einsatzbereit 🙂 und schönem Pool soll es ja kuschelig warm bleiben.

Der erste Stock ist sehr schön gestaltet und erinnert ein bisschen an eine Abenteuerhöhle…Wohlfühlen ist hier garantiert

Die Küche ist mit einem sehr hochwertigen Herd und großem Induktionskochfeld ausgestattet, ein großer Kühlschrank mit Eisfach, Waschmaschine und Trockner…alles da ….

Der Strand ist ca 4 Kilometer entfernt, nicht so weit weg, aber zu Fuß für uns zu weit, mit dem Auto findet man einen Parkplatz direkt in den Dünen, von dort kann man das Meer schon hören und über einen schönen Weg über eine Düne nach 2 Minuten auch zu sehen

Wir waren zu zweit mit 2 Hunden für 2 Wochen hier und haben uns sehr wohl gefühlt

DE
D.
sagde , Deutschland

Wunderschönes, liebevoll eingerichtetes Ferienhaus, in welchen man sich sofort wie zu Hause gefühlt hat. Super ausgestattete Küche, welche zum kochen einlädt
Pool sehr zu empfehlen. Wir würden das Haus wieder buchen

Se flere anmeldelser


Soverum:4
Bolig-/Grundareal:182 / 2.049
Renoveret / Byggeår:2021 / 1998

Køkken:

Køleskab, fryser (108 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (enkelte danske og tyske kanaler), DVD, Radio m/cd-afspiller.

Bad:

Standvandsspa, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 6 Enkeltsenge, 4 Sovepladser Hems

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barneseng, Barnestol, klinker trælaminat med gulvarme i stue, trælaminat i soveværelse, Varmepumpe, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse, gynge, redskabsrum, carport, Ladestik til el-bil.

Henter data...

Værd at vide om Houstrup

Med Blåbjerg Klitplantage som nærmeste nabo ligger vores Sommerhuse i Houstrup i naturskønne omgivelser på den jyske vestkyst, få kilometer fra Vesterhavet. Der er masser af muligheder for at holde en både aktiv og afslappende ferie i Houstrup, og du bor i køreafstand til flere spændende udflugtsmål. Du har fx kun en halv times kørsel til den hyggelige fiskeriby Hvide Sande, som er kendt for sine charmerende havnemiljøer, og tilsvarende til Skjern Å, hvor der er gode muligheder for at få en laks på krogen.

Beliggenhed og landskab: Houstrup ligger tre kilometer fra Vesterhavet og fem-ti kilometer fra Ringkøbing Fjord. Blåbjerg Klitplantage grænser op til Houstrup. Her kan du få en skøn naturoplevelse, og der er masser af vandre- og cykelstier i plantagen.

Indkøb og shopping: Den nærmeste handelsby er Nørre Nebel, som ligger fire kilometer fra Houstrup. Her finder du både et stort supermarked og en lang række specialbutikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning og lystfiskeri.

Hundeskove i nærheden: Der ligger en hundeskov i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab, få kilometer fra Houstrup. Plantagen er indhegnet.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...