Moderne sommerhus til 8 personer med spabad og 2 hunde tilladt

5
icon
icon
icon
icon
icon

Nørrevang 210, Houstrup

- Sommerhusnr.: 30564
8 pers.
Antal personer
5000 m.
Nærmeste strand
2000 m.
Nærmeste indkøb
Max 2
Hund tilladt
2 pers.
Tømmespa
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Rabat i lavsæsonen
Book to uger i lavsæsonen og spar 25%.
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

I Houstrups smukke natur, gemt mellem de høje grantræer, ligger denne perle af et sommerhus – perfekt til en familieferie i den vestjyske natur, hvor der er plads til alle (også hundene). Her får I ikke kun en moderne indretning med gode praktiske faciliteter og badeværelse med spa, men også en naturskøn og ugeneret beliggenhed.

Femstjernet sommerhus, moderne indretning og gode praktiske faciliteter

Det femstjernede feriehus er opført i 2020 og byder på god plads til op til 8 feriegæster (og 2 hunde). Den moderne indretning kombineret med gode praktiske faciliteter i form af opvaskemaskine, vaskemaskine, tørretumbler og en hurtig og stabil internetforbindelse gør sommerhuset til et ideelt valg til den store familie.

2 badeværelser med gulvvarme – et med spabad

Sommerhusets 2 badeværelser er begge udstyret med gulvvarme, og på det ene finder I desuden et lækkert feriehighlight – spabadet. Her er der plads til lidt ekstra selvforkælelse på ferien, måske efter en forfriskende gåtur i Houstrups grønne natur?

Naturskøn og ugeneret beliggenhed tæt på udflugtsmuligheder

Med ferieadresse på Nørrevang 210 får I en både naturskøn og ganske ugeneret beliggenhed. Høje træer omkranser grunden og sørger for både læ og privatliv, når I skal nyde den friske luft på den delvist overdækkede terrasse. Mens I slapper af i liggestolene, kan børnene og hundene få lov til at udforske den spændende naturgrund.

Houstrups ferieområde byder på flere forskellige udflugtsmuligheder. Tag en tur til den flotte Blåbjerg Plantage eller den endeløse sandstrand, som ligger en kort køretur væk, eller besøg for eksempel det autentiske vikingemuseum i Bork Havn.

Det siger vores gæster om sommerhuset 30564

DE
D.
sagde , Deutschland

Wunderbares Haus, das keine Wünsche offen lässt. Tolle Bäder, alles funktionierte, die Betten sind bequem, Decken und Kissen sauber. Die Einrichtung schön und gut durchdacht Bewegungsmelder im 2 Flur, nachts echt super! Großes,gemütliches Sofa. Neue Wama und Trockner.
Wir sind 2-3 pro Jahr in DK – immer ein anderes Haus. Dieses ist mit Abstand das Beste, was wir bisher hatten.

DE
D.
sagde , Deutschland

Luxus Ferienhaus, bequeme Betten und Sofa,tolles Badezimmer, toll ausgestattet

DE
D.
sagde , Deutschland

Sehr gemütliches gut eingerichtetes Ferienhaus. Fast mitten im Wald ist es fast am Ende einer Sackgasse. Bequeme Betten, Fernseher im Schlafzimmer, 2 Bäder, eins davon mit Innenwhirlpool, Küche mit allem ausgestattet was das Herz begehrt.
Perfekt für uns mit 2 Hunden.

Se flere anmeldelser


Soverum:4
Bolig-/Grundareal:125 / 1.341
Byggeår:2020

Køkken:

Køleskab, fryser (120 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, enkelte danske og tyske kanaler, DVD, Radio m/cd-afspiller.

Bad:

Tømmespa, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

3 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barneseng, Barnestol, trælaminat i stue, trælaminat i soveværelse, Varmepumpe, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Gasgrill, sandkasse, gynge.

Henter data...

Værd at vide om Houstrup

Med Blåbjerg Klitplantage som nærmeste nabo ligger vores Sommerhuse i Houstrup i naturskønne omgivelser på den jyske vestkyst, få kilometer fra Vesterhavet. Der er masser af muligheder for at holde en både aktiv og afslappende ferie i Houstrup, og du bor i køreafstand til flere spændende udflugtsmål. Du har fx kun en halv times kørsel til den hyggelige fiskeriby Hvide Sande, som er kendt for sine charmerende havnemiljøer, og tilsvarende til Skjern Å, hvor der er gode muligheder for at få en laks på krogen.

Beliggenhed og landskab: Houstrup ligger tre kilometer fra Vesterhavet og fem-ti kilometer fra Ringkøbing Fjord. Blåbjerg Klitplantage grænser op til Houstrup. Her kan du få en skøn naturoplevelse, og der er masser af vandre- og cykelstier i plantagen.

Indkøb og shopping: Den nærmeste handelsby er Nørre Nebel, som ligger fire kilometer fra Houstrup. Her finder du både et stort supermarked og en lang række specialbutikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning og lystfiskeri.

Hundeskove i nærheden: Der ligger en hundeskov i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab, få kilometer fra Houstrup. Plantagen er indhegnet.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...