Dejligt sommerhus med sauna, spa og brændeovn.

4
icon
icon
icon
icon

Søndervang 58, Houstrup

- Sommerhusnr.: 30569
6 pers.
Antal personer
4000 m.
Nærmeste strand
2950 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Hund tilladt
2 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Gæsterne siger: icon icon

Hvis I værdsætter en ferie i rolige omgivelser og masser af afslapning og velvære, så er Søndervang 58 i Houstrup lige, hvad I søger. Med både spa og sauna i ferieboligen, kan man rigtig lade sig forkæle og blive godt varmet igennem efter en lang dag i det naturskønne område.

Rolige og naturskønne omgivelser ved Vesterhavet

Det skønne Houstrup er omgivet af Danmarks fineste natur. Her finder I lange hvide sandstrande, høje klitter og skovplantage. Hvad end I er en familie, vennegruppe eller vennepar, er her noget for alle aldre. På en vidunderlig solskinsdag, er der intet bedre end frihed og bølgebrus. Afstanden fra sommerhuset til havet er 4 kilometer, da sommerhusområdet og Vesterhavet adskilles af et fredet naturområde med masser af gode cykel- og vandrestier.

Stor grund med plads til at skabe minder med dem, du holder af

Sommerhuset, der blev renoveret i 2017, har 3 soverum med plads til 6 personer. Derudover er der en stor, åben, sydvendt terrasse med både havemøbler, solvogne og grill. Store træer omkranser og giver læ til store dele af den store plænegrund på hele 1414 kvadratmeter, hvor der er plads til fri leg og hyggelige stunder.

Fra adressen på Søndervang 58 er der 4 kilometer til havet, så en god gåtur i naturskønne omgivelser eller ganske få minutter til bil.

Brændeovnshygge og afslapning i spa og sauna

Hverdagens bekvemmeligheder følger selvfølgelig med, for i sommerhuset er der både vaskemaskine, tørretumbler og opvaskemaskine, så efter et lækkert måltid aftensmad, kan I samles på sofaen til et spil kort, se en god film, eller læse en bog i ro og fred, mens den knitrende brændeovn giver rummet varme og en hyggelig stemning. Ønsker I endnu mere varme, finder I det i feriehusets badeværelse med både sauna og spa, hvor der selvfølgelig også er gulvvarme. Her kan I lade op igen efter en dejlig dag i Houstrups fantastiske natur.

Det siger vores gæster om sommerhuset 30569

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Ferienhaus ist liebevoll und sehr persönlich eingerichtet. Die Küche ist bestens ausgestattet. Das Bad bietet viel Platz für Alle. Die Schlafzimmer sind ausreichend groß, das Wohnzimmer sehr gemütlich. Die Wärmepumpe heizt das Haus schnell auf.
Wir haben uns wohlgefühlt!

DE
D.
sagde , Bad Krozingen

Sehr gemütliches, voll ausgestattetes Ferienhaus. Bequeme Betten und geräumiges Wohnzimmer sind mur zwei wunderbare Aussagen zu diesem Haus. Für Familien mit Hund bestens geeignet. Wunderschönes Grundstück das zum verweilen einlädt.

DE
D.
sagde , Müssen

Gleich bei der Ankunft hat man sich sehr wohl gefühlt es ist sehr hell und geschmackvoll eingerichtet auch waren die kleinen Fenster kein Problem das Haus hat jetzt bei der Wärme ein angenehmes Raumklima

Se flere anmeldelser


Soverum:3
Bolig-/Grundareal:98 / 1.414
Renoveret / Byggeår:2017 / 1993

Køkken:

Køleskab, fryser (60 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, danske og tyske kanaler, DVD.

Bad:

Tømmespa, 1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

1 Dobbeltseng, 4 Enkeltsenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Trægulv i stue, klinker Trægulv i soveværelse, Varmepumpe, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, redskabsrum.

Henter data...

Værd at vide om Houstrup

Med Blåbjerg Klitplantage som nærmeste nabo ligger vores Sommerhuse i Houstrup i naturskønne omgivelser på den jyske vestkyst, få kilometer fra Vesterhavet. Der er masser af muligheder for at holde en både aktiv og afslappende ferie i Houstrup, og du bor i køreafstand til flere spændende udflugtsmål. Du har fx kun en halv times kørsel til den hyggelige fiskeriby Hvide Sande, som er kendt for sine charmerende havnemiljøer, og tilsvarende til Skjern Å, hvor der er gode muligheder for at få en laks på krogen.

Beliggenhed og landskab: Houstrup ligger tre kilometer fra Vesterhavet og fem-ti kilometer fra Ringkøbing Fjord. Blåbjerg Klitplantage grænser op til Houstrup. Her kan du få en skøn naturoplevelse, og der er masser af vandre- og cykelstier i plantagen.

Indkøb og shopping: Den nærmeste handelsby er Nørre Nebel, som ligger fire kilometer fra Houstrup. Her finder du både et stort supermarked og en lang række specialbutikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning og lystfiskeri.

Hundeskove i nærheden: Der ligger en hundeskov i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab, få kilometer fra Houstrup. Plantagen er indhegnet.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...