Sommerhus med brændeovn og sauna – renoveret i 2021

3
icon
icon
icon

Søndervang 128, Houstrup

- Sommerhusnr.: 30573
8 pers.
Antal personer
4000 m.
Nærmeste strand
2850 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Hund tilladt
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

På en naturgrund, der er fyldt med træer og buske, venter dette sommerhus, der blev delvist renoveret i 2021. Op til 8 personer og 1 hund er velkomne her, og I kan blandt andet se frem til en hyggelig brændeovn og jeres egen private sauna!

Rolig og afslappet beliggenhed midt i Houstrup

Feriehuset, der har en fantastisk sydvestvendt træterrasse, er ideel til en familieferie eller til et eller to vennepar. Beliggenheden på Søndervang 128 er stille, selvom det er en hjørnegrund. Campingpladsen er kun et stenkast væk, og her kan I købe frisk morgenbrød og andre småting.

Houstrup ligger midt i naturen – tæt på det brusende Vesterhav og ikke langt fra Ringkøbing Fjord. Gode ​​udflugtsmål, populære badebyer, museer og butikker kan nås på få minutter i bil, så selvom du bor langt fra byens larm, kan du stadig komme dertil på kort tid.

Sauna og brændeovn til afslapning og hyggelige aftener

Feriehuset er både hyggeligt og praktisk, så der er plads til alle, selvom hele familien er med. Badeværelset har både gulvvarme og en dejlig sauna! Her kan du virkelig slappe af og nyde din ferie.

Stuen er kombineret med spisepladsen og det åbne køkken, så I kan lave aftensmaden sammen, nyde den lækre mad eller bare slappe af og føle brændeovnens behagelige varme. Som et alternativ til brændeovnen er sommerhuset i Houstrup også udstyret med en moderne varmepumpe, der er energibesparende og sørger for den perfekte temperatur.

Dejlig terrasse med udsigt til naturen

Fra terrassen har du en skøn udsigt over det grønne område i baghaven. Her kan du nyde solen og varmen på de solrige dage og lytte til fuglefløjt fra trætoppene.

Din hund kommer helt sikkert også til at nyde det her. Der er smukke små vandrestier i hele sommerhusområdet, så I kan tage på nye ture hver dag og opleve spændende ting. For børn er der gode skovlegepladser i nærheden, og hvis I har lyst til at tage på cykeltur i området, finder I de bedste betingelser for gode cykeludflugter her i Houstrup.

Det siger vores gæster om sommerhuset 30573

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Haus hat uns gut gefallen und wir würden es auf jeden Fall wieder buchen . Wir haben uns sehr wohl gefühlt.

DE
D.
sagde , Deutschland

Tollen Ferienhaus in einer super ruhigen Gegend. Wir werden es definitiv wieder buchen!

DE
D.
sagde , Deutschland

Es war einfach toll dort. Bei der Anreise war ich sofort positiv überrascht, da die Bilder die Atmosphäre des Hauses nicht ganz wiedergeben. Man fühlt sich wie in der Natur selbst. Erholung pur.!

Se flere anmeldelser


Soverum:4
Bolig-/Grundareal:112 / 1.370
Renoveret / Byggeår:2021 / 1985

Køkken:

Køleskab, fryser (30 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, enkelte danske og tyske kanaler, DVD, radio.

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

1 Dobbeltseng, 6 Enkeltsenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, sauna, Vaskemaskine, Barneseng, trælaminat Tæppe i stue, Tæppe i soveværelse, Varmepumpe, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, redskabsrum.

Henter data...

Værd at vide om Houstrup

Med Blåbjerg Klitplantage som nærmeste nabo ligger vores Sommerhuse i Houstrup i naturskønne omgivelser på den jyske vestkyst, få kilometer fra Vesterhavet. Der er masser af muligheder for at holde en både aktiv og afslappende ferie i Houstrup, og du bor i køreafstand til flere spændende udflugtsmål. Du har fx kun en halv times kørsel til den hyggelige fiskeriby Hvide Sande, som er kendt for sine charmerende havnemiljøer, og tilsvarende til Skjern Å, hvor der er gode muligheder for at få en laks på krogen.

Beliggenhed og landskab: Houstrup ligger tre kilometer fra Vesterhavet og fem-ti kilometer fra Ringkøbing Fjord. Blåbjerg Klitplantage grænser op til Houstrup. Her kan du få en skøn naturoplevelse, og der er masser af vandre- og cykelstier i plantagen.

Indkøb og shopping: Den nærmeste handelsby er Nørre Nebel, som ligger fire kilometer fra Houstrup. Her finder du både et stort supermarked og en lang række specialbutikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning og lystfiskeri.

Hundeskove i nærheden: Der ligger en hundeskov i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab, få kilometer fra Houstrup. Plantagen er indhegnet.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...