Skønt sommerhus med spa og sauna til 8 personer i Houstrup

3.5
icon
icon
icon
icon

Nørrevang 218, Houstrup

- Sommerhusnr.: 30578
8 pers.
Antal personer
4000 m.
Nærmeste strand
2000 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
2 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Opladning af elbil (medbring selv kabel/adapter)
Støtte til vedvarende energi
Gæsterne siger: icon icon

På Nørrevang 218 i Houstrup ligger dette skønne sommerhus, der har plads til op til 8 personer. Sommerhuset er det oplagte valg til jer, der vil holde en ferie i skønne naturomgivelser, som også er fyldt med afslapning. I sommerhuset inviterer både spa og sauna til mange afslappende stunder på ferien.

Ferie fyldt med afslapning i spa og sauna

Højdepunkterne i sommerhuset på Nørrevang 218 i Houstrup er at finde på det ene af sommerhusets 2 badeværelser. Her finder I nemlig sommerhusets spa og sauna, hvor I har mulighed for at få slappet en masse af på jeres ferie ved Vesterhavet.

Udover 2 badeværelser er der 4 gode soveværelser i sommerhuset. På førstesalen finder I 2 soveværelser, der begge er indrettet med dobbeltseng, mens I finder de 2 resterende soveværelser i stueetagen, der er indrettet med henholdsvis en dobbeltseng og 2 enkeltsenge.

I sommerhuset har I desuden 2 stuer, hvor I kan samles til dejlige feriestunder. I stueetagen er stuen forenet med spiseplads og køkken, og her kan I virkelig nyde hinandens selskab, selvom I har gang i forskellige ting. Her sørger brændeovnen også for at fuldende feriestemningen, både under madlavning, spisning og hygge foran tv’et, hvor I kan streame jeres yndlingsfilm via Chromecasten. Fra stuen på førstesalen har I en skøn udsigt.

Feriehuset er komfortabelt indrettet med gode praktiske faciliteter, så I slipper for at bruge en masse tid på husarbejde. I køkkenet sørger opvaskemaskinen for opvasken efter madlavningen, og på det ene af badeværelserne er der vaskemaskine og tørretumbler, der klarer tøjvasken. Sommerhuset bliver desuden opvarmet på energivenlig vis af en varmepumpe.

Stort udeområde med terrasse, grill, sandkasse og gynge

Sommerhuset ligger på en grund, der er mere end 2.000 kvadratmeter stor, og I har et dejligt, stort udeområde, I kan nyde de varme feriedage fra. I haven er der sandkasse og gynge til børnene, som de vil få stor glæde af på ferien.

Udendørs har I også en stor, afskærmet terrasse, som I kan nyde feriens solrige dage fra. Sæt jer godt til rette i havemøblerne og liggestolene og lad feriefreden sænke sig over jer. Efter mange skønne timer på terrassen, kan I tænde op i grillen til aftenens grillmiddag.

Masser af natur i Houstrup

Hvis I er vilde med natur, er Houstrup den oplagte feriedestination for jer. Her har I masser af skøn natur, som I kan tage ud at opleve ad de mange cykel- og vandrestier i området. Desuden kan I også besøge Blåbjerg Klitplantage, der ligger tæt på sommerhuset.

Når I skal købe ind på ferien, kan I tage til Nørre Nebel, der ligger få kilometer fra Houstrup, hvor I kan købe ind i supermarkeder og specialbutikker.

Det siger vores gæster om sommerhuset 30578

DE
D.
sagde , Deutschland

Perfekt ausgestattes Haus und für zwei Familien auf jeden Fall mehr als ausreichend. Viele Möglichkeiten für Kinder und sehr viele unterschiedliche Sitzmöglichkeiten im Außenbereich. Wer es etwas ruhiger mag, hat hier die perfekte Lage.

DE
D.
sagde , Deutschland

Alles super, Haus, Zimmer, Außenanlage. Ein Staubwedel für die Endreinigung wäre gut. Aber wir haben einen gekauft und somit auch ok. Somit rundum zufrieden.

DE
D.
sagde , Deutschland

Gemütliches außergewöhnliches Ferienhaus in Houstrup. Außergewöhnlich weil das Wohnzimmer im ersten Stock liegt und nicht neben der Küche.
Top ausgestattete Küche mit allem was man braucht und auch für die Kids jede Menge Spielzeug für die Outdoor Aktivitäten im Schuppen.
Sonnenliegen und Gartenmöbel ausreichend vorhanden.

Se flere anmeldelser


Soverum:4
Bolig-/Grundareal:137 / 2.200
Byggeår:2004

Køkken:

Køleskab, fryser (60 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, enkelte danske og tyske kanaler, radio.

Bad:

Tømmespa, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

3 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barneseng, Barnestol, Tæppe i stue, Tæppe i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Overdækket terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse, gynge, redskabsrum, Ladestik til el-bil, Chromecast.

Henter data...

Værd at vide om Houstrup

Med Blåbjerg Klitplantage som nærmeste nabo ligger vores Sommerhuse i Houstrup i naturskønne omgivelser på den jyske vestkyst, få kilometer fra Vesterhavet. Der er masser af muligheder for at holde en både aktiv og afslappende ferie i Houstrup, og du bor i køreafstand til flere spændende udflugtsmål. Du har fx kun en halv times kørsel til den hyggelige fiskeriby Hvide Sande, som er kendt for sine charmerende havnemiljøer, og tilsvarende til Skjern Å, hvor der er gode muligheder for at få en laks på krogen.

Beliggenhed og landskab: Houstrup ligger tre kilometer fra Vesterhavet og fem-ti kilometer fra Ringkøbing Fjord. Blåbjerg Klitplantage grænser op til Houstrup. Her kan du få en skøn naturoplevelse, og der er masser af vandre- og cykelstier i plantagen.

Indkøb og shopping: Den nærmeste handelsby er Nørre Nebel, som ligger fire kilometer fra Houstrup. Her finder du både et stort supermarked og en lang række specialbutikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning og lystfiskeri.

Hundeskove i nærheden: Der ligger en hundeskov i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab, få kilometer fra Houstrup. Plantagen er indhegnet.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...