Hyggeligt sommerhus med spabad og brændeovn i Houstrup

3.5
icon
icon
icon
icon

Nørrevang 212, Houstrup

- Sommerhusnr.: 30579
4 pers.
Antal personer
5000 m.
Nærmeste strand
700 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Hund tilladt
1 pers.
Tømmespa
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

Trænger den lille familie eller kæresteparret til en afslappende ferie ved Vesterhavet, så er dette hyggelige sommerhus på Nørrevang 212 et oplagt valg. I feriehuset er der plads til 4 personer – og hvis I har en hund, er den også velkommen på ferien. I sommerhuset er der et lækkert badekar med spafunktion, som I kan få lidt ekstra afslapning i, og en brændeovn, der understreger den hyggelige sommerhusstemning.

Ekstra afslapning i spabad

I sommerhuset på Nørrevang 212 i Houstrup er der god mulighed for, at I kan slappe af på jeres ferie. I stuen kan I slappe af foran brændeovnen med en god film i tv’et. Vil I se jeres yndlingsfilm, kan I streame den via Chromecasten.

I kan også slappe af og få jer en god nats søvn i sommerhusets 2 gode soveværelser. Det ene soveværelse er indrettet med en dobbeltseng og det andet soveværelse er indrettet med to enkeltsenge.

Ønsker I lidt ekstra afslapning på ferien, så kan I søge mod sommerhuset badeværelse, hvor et lækkert spabad står klar til jer. Sæt jer godt til rette i det varme vand og slap fuldstændig af. I spaen kan I virkelig få ladt jeres batterier op igen.

Nyd de solrige feriedage fra den åbne og afskærmede terrasse

På de solrige og varme feriedage kan I flytte ferien ud på sommerhusets terrasse, der er åben og afskærmet. I har både havemøbler og liggestole til rådighed, så I virkelig kan finde jer godt til rette i solen på terrassen.

I haven er der både sandkasse og gyngestativ, hvor feriens yngste gæster kan lege dagen lang – det vil de helt sikkert elske. Som dagen lakker mod enden og børnene bygger deres sidste sandslot i sandkassen, kan I tænde op i grillen på terrassen og samles til en lækker grillmiddag.

Skønne naturoplevelser i Houstrup

Når I holder ferie i Houstrup, har I mange skønne naturoplevelser tæt på. I Houstrup kan I opleve den skønne natur både til fods og på cykel. I kan også besøge Blåbjerg Klitplantage, hvor der er mange gode vandreruter. Her vil jeres hund helt sikkert elske at komme med på tur.

5 kilometer fra sommerhuset ligger Vesterhavet og om sommeren kan I snuppe jer en frisk dukkert i de blå bølger eller gå en tur langs de smukke og kilometerlange sandstrande, der er fantastiske på alle tider af året.

Det siger vores gæster om sommerhuset 30579

DK
D.
sagde , Danmark

et virkeligt hyggeligt og meget lækkert feriehus. Dejligt at se så mange spil og legetøj til børn.

DE
D.
sagde , Deutschland

Wir waren zum 2. Mal in diesem Haus und haben es genossen. Es ist alles vorhanden was man braucht um zu entspannen. Da es Herbst war haben wir den Außenbereich nicht genutzt, es sind aber genügend Gartenmöbel vorhanden.

DE
D.
sagde , Deutschland

Dieses Ferienhaus bietet in einer sehr naturnahen Umgebung eine Erholung vom Alltag. Der geräumige Wohnraum lädt zu langen Abenden ein und bietet genügend Sitzmöglichkeiten zum entspannen. Die Nische in der Wand ist dabei jedoch das Highlight gewesen. Auch wenn die Schlafzimmer nicht sonderlich groß gewesen sind, boten sie genügend Platz. Das Bad war schön und hatte eine geräumige Dusche. Obwohl die Badewanne recht klein war, bot sie gemütliche Abende zu zweit. Dieses Haus ist eine Empfehlung für alle, die dem Alltag entfliehen wollen und die Ruhe suchen.

Keine Verbesserung notwendig

Se flere anmeldelser


Soverum:2
Bolig-/Grundareal:92 / 1.302
Renoveret / Byggeår:2021 / 1981

Køkken:

Køleskab, fryser (120 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, enkelte danske og tyske kanaler, DVD, radio.

Bad:

Tømmespa, 1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

1 Dobbeltseng, 2 Enkeltsenge, Soveplads Hems

Øvrige:

Fiberbredbånd, Vaskemaskine, Barneseng, Barnestol, trælaminat i stue, trælaminat i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse, gynge, redskabsrum, carport, Chromecast.

Henter data...

Værd at vide om Houstrup

Med Blåbjerg Klitplantage som nærmeste nabo ligger vores Sommerhuse i Houstrup i naturskønne omgivelser på den jyske vestkyst, få kilometer fra Vesterhavet. Der er masser af muligheder for at holde en både aktiv og afslappende ferie i Houstrup, og du bor i køreafstand til flere spændende udflugtsmål. Du har fx kun en halv times kørsel til den hyggelige fiskeriby Hvide Sande, som er kendt for sine charmerende havnemiljøer, og tilsvarende til Skjern Å, hvor der er gode muligheder for at få en laks på krogen.

Beliggenhed og landskab: Houstrup ligger tre kilometer fra Vesterhavet og fem-ti kilometer fra Ringkøbing Fjord. Blåbjerg Klitplantage grænser op til Houstrup. Her kan du få en skøn naturoplevelse, og der er masser af vandre- og cykelstier i plantagen.

Indkøb og shopping: Den nærmeste handelsby er Nørre Nebel, som ligger fire kilometer fra Houstrup. Her finder du både et stort supermarked og en lang række specialbutikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning og lystfiskeri.

Hundeskove i nærheden: Der ligger en hundeskov i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab, få kilometer fra Houstrup. Plantagen er indhegnet.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...