Lækkert luksushus med udespa og udendørs sauna

5
icon
icon
icon
icon
icon

Vestervang 22, Houstrup

- Sommerhusnr.: 30584
8 pers.
Antal personer
5500 m.
Nærmeste strand
2800 m.
Nærmeste indkøb
Max 2
Hund tilladt
5 pers.
Udendørs spa
Udesauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Opladning af elbil (medbring selv kabel/adapter)
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

Dette luksuriøse sommerhus, som er bygget i 2021, er beliggende på Vestervang 22 i Houstrup. Feriehuset ligger lige i udkanten af ​​det rolige sommerhusområde, med plads til op til 8 personer og 2 hund. Højdepunktet i dette sommerhus er bestemt ikke kun den rolige beliggenhed midt i naturen, men også de fantastiske wellness-faciliteter med egen udespa og udendørs sauna. Derudover har I en lademulighed til elbilen på adressen.

Moderne og behageligt – wellness inkluderet

Sommerhuset, der blev opført 2021, har en moderne og smagfuld indretning. På det i alt 127 m² store boligareal er der plads nok til, at op til 8 personer kan tilbringe en skøn sommerhusferie sammen. Jeres hund er også meget velkommen i dette feriehus. Dette moderne sommerhus opvarmes af en varmepumpe – energibesparende og miljøvenligt.

Udover det praktiske udstyr som vaskemaskine, tørretumbler og opvaskemaskine, kan I se frem til jeres egen lille wellness-oase i udendørsområdet. Både en udespa og en udendørs sauna står til jeres rådighed for at sikre ren afslapning og uforglemmelige øjeblikke med en beroligende massage fra dysserne, behagelig varme og en fantastisk følelse i kroppen. Forkæl jer selv med en lille pause fra hverdagen og nyd den friske luft fra den danske vesterhavskyst på samme tid.

Kommer I i elbil, så er der også mulighed for at oplade bilen ved huset.

Fantastisk beliggenhed i naturen – delvist overdækket terrasse – gynge til børnene

Ud over wellnessområdet er der også andre gode muligheder i dette sommerhus. Eksempelvis den delvist overdækkede terrasse, som er udstyret med havemøbler, liggestole og grill. Både børnene og hunden kan få brændt noget krudt af, og der er en gynge til børnene, som de helt sikkert vil få glæde af.

Den skønne beliggenhed i udkanten af sommerhusområdet er ideelt egnet til familier med børn. Området krydses af små vandrestier, og der er en lille sø i nærheden, hvor du kan høre frøerne en sommeraften. Det perfekte miljø til at tage jeres hund med på en gåtur, på vandretur til Blåbjerg Klitplantage eller til den smukke naturstrand.

Talrige udflugtsmuligheder i smukke omgivelser

Houstrup ligger ikke langt fra ​​Ringkøbing Fjord, så I kan besøge Vesterhavet med dens brede sandstrande og høje klitter, samt den idylliske fjord med sine mange udflugtsmål. Bork Havn med sit velkendte Vikingemuseum og lille havn eller Hvide Sande, der ligger midt i Holmsland Klit, er bestemt også værd at se.

Du kan finde indkøbsmuligheder i det nærliggende Nørre Nebel, men også i den populære badeby Henne Strand. Hvis I har lyst til en tur af en anden slags, kan I køre på skinnecykel fra Nørre Nebel til Nymindegab – lige igennem den smukke natur til “porten” til Holmsland Klit, Nymindegab.

Uanset om I foretrækker at slappe af i sommerhuset på Vestervang 22 eller at udforske omgivelserne, får I helt sikkert en fantastisk familieferie med mange muligheder.

Det siger vores gæster om sommerhuset 30584

DE
D.
sagde , Deutschland

Sehr helles freundliches und gut gelegenes Ferienhaus. Tolle Ausflugsmöglichkeiten und Fahrradwege in der Nähe.

DE
D.
sagde , Deutschland

Ein schönes,neuwertiges Ferienhaus.
Betten sind gut und bequem.
Die Küche ist mit allem ausgestattet was man so braucht.
Insgesamt kann man in diesem Haus eine schöne Zeit verleben, sofern das Wetter mitspielt.

DK
D.
sagde , Danmark

Fedt hus med plads til 8 Pers. Dejlig have og omgivelser.

Se flere anmeldelser


Soverum:4
Bolig-/Grundareal:127 / 1.280
Byggeår:2021

Køkken:

Køleskab, fryser (60 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Fladskærms-tv, enkelte danske og tyske kanaler.

Bad:

2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

1 Dobbeltseng, 6 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, Udesauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Billard, Bordtennis, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Gasgrill, gynge, redskabsrum, Ladestik til el-bil, Chromecast, Udespa.

Henter data...

Værd at vide om Houstrup

Med Blåbjerg Klitplantage som nærmeste nabo ligger vores Sommerhuse i Houstrup i naturskønne omgivelser på den jyske vestkyst, få kilometer fra Vesterhavet. Der er masser af muligheder for at holde en både aktiv og afslappende ferie i Houstrup, og du bor i køreafstand til flere spændende udflugtsmål. Du har fx kun en halv times kørsel til den hyggelige fiskeriby Hvide Sande, som er kendt for sine charmerende havnemiljøer, og tilsvarende til Skjern Å, hvor der er gode muligheder for at få en laks på krogen.

Beliggenhed og landskab: Houstrup ligger tre kilometer fra Vesterhavet og fem-ti kilometer fra Ringkøbing Fjord. Blåbjerg Klitplantage grænser op til Houstrup. Her kan du få en skøn naturoplevelse, og der er masser af vandre- og cykelstier i plantagen.

Indkøb og shopping: Den nærmeste handelsby er Nørre Nebel, som ligger fire kilometer fra Houstrup. Her finder du både et stort supermarked og en lang række specialbutikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning og lystfiskeri.

Hundeskove i nærheden: Der ligger en hundeskov i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab, få kilometer fra Houstrup. Plantagen er indhegnet.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...