Luksusaktivitetshus med spa, sauna, udespa

5
icon
icon
icon
icon
icon

Skovvang 19, Houstrup

- Sommerhusnr.: 30589
8 pers.
Antal personer
4500 m.
Nærmeste strand
2400 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
6 pers.
Udendørs spa
2 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Opladning af elbil (medbring selv kabel/adapter)
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

I skønne Houstrup står dette lækre luksusaktivitetshus klar til jer, der ønsker at holde en ferie med masser af underholdning, aktiviteter, afslapning og naturskønne omgivelser. Sommerhuset på Skovvang 19 har et aktivitsrum med billard, bordtennis og bordfold, der inviterer til mange underholdende timer. Desuden er der rig mulighed for afslapning både indendørs og udendørs, da der både er spa, sauna og udespa og udebruser. I feriehuset er der plads til op til 8 personer. Kører I i el-bil, kan den lades op ved sommerhuset.

Moderne feriehus med aktivitetsrum, spa og sauna

Sommerhuset på Skovvang 19 er bygget i 2022, og her vil I opleve en moderne indretning, hvor I hurtigt vil føle jer hjemme. I feriehuset er der flere fede højdepunkter, der er med til at gøre jeres ferie helt fantastisk.

Sommerhusets aktivitetsrum vil uden tvivl danne rammen om mange underholdende stunder for hele familien. I aktivitetsrummet har I både mulighed for at spille billard, bordtennis og bordfodbold, så der er altså noget for enhver. Og hvorfor ikke afholde en hyggelig og sjov spilaften med lækre snacks og drikkevarer?

Et andet højdepunkt i sommerhuset finder I på det store af sommerhusets 2 badeværelser. Her kan I få jer en wellness-oplevelse i den skønne spa og den varme sauna, hvor I kan blive forkælet med masser af afslapning og komme helt ned i gear. På begge badeværelser kan I desuden få glæde af gulvvarme.

Der er også gulvvarme i stuen og på de 4 soveværelser i sommerhuset. Desuden er der en varmepumpe i sommerhuset, der sørger for, at I altid har gode temperaturer. Ellers har I også brændeovnen i stuen, der både sørger for god varme og for at fuldende feriestemningen.

Dette feriehus er et godt energivenligt feriehus, grundet god isolering og den energibesparende varmepumpe, som også sørger for et godt indeklima. Så her behøver i ikke at bekymre jer om et højt strømforbrug

Stor terrasse med udespa og udebruser

Feriehusets store terrasse inviterer til mange hyggelige og afslappende timer i den friske luft. På terrassen er der både en udespa, der byder på masser af afslapning. Desuden er der en udebruser på terrassen, I kan blive skyllet under.

På terrassen kan I også slappe af i havemøblerne og liggestolene, der står til rådighed for jer. I kan finde jer en god plads i solen, hvor I kan læne jer tilbage med en god bog eller lidt koldt at drikke. Imens kan børnene lege i haven, hvor der både er en sandkasse og et legestativ med gynge til dem.

De lune sommeraftener skal I selvfølgelig også nyde udendørs. I kan tænde op i sommerhusets gasgrill og samle hele familien til en lækker grillmiddag med gode bøffer og kolde drikkevarer til.

Ingen ungdomsgrupper.

Naturoplevelser i Houstrup

Når I holder ferie i Houstrup, har I mange gode naturoplevelser i vente. I området er der nemlig masser af skøn natur, som I kan tage ud at opleve. I kan blandt andet besøge Blåbjerg Klitplantage, der ikke ligger langt fra Houstrup, og som I kan opleve enten til fods eller på cykel.

En anden naturoplevelse, som I selvfølgelig skal opleve på jeres ferie i Houstrup, er Vesterhavet. Uanset hvornår på året, I er i Houstrup, er Vesterhavet et besøg værd.

 

*Ingen ungdomsgrupper

Det siger vores gæster om sommerhuset 30589

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Ferienhaus ist sehr freundlich und hell eingerichtet. In der Küche befindet sich alles was man benötigt. Die Elektrogeräte sind von bekannten Herstellern wie Siemens, Bosch und AEG. Der Billardtisch lädt sich schnell zum zum Tischtennis Tisch umbauen und der Tischkicker sowie die PS 5 runden die
Aktivitätshaus Möglichkeit ab. Der Whirlpool lädt zum entspannen ein selbst bei kaltem und schlechtem Wetter.
Die Lage des Hauses lädt zu ausgiebigen Spaziergängen durch Wald und Heide ein. Der Strand ist in wenigen Minuten per Auto oder Fahrrad zu erreichen.

DE
D.
sagde , Deutschland

Ein tolles Ferienhaus, ideal für zwei Familien. Alles in einem wirklich guten Zustand und blitzsauber. Die Sauna dürfte für unseren Geschmack etwas größer sein und die Auswahl der PS5-Spiele ebenfalls. Hier war für unsere Kinder Nix dabei. Aber nicht weiter schlimm, Billard, Tischtennis und Kicker reichen völlig aus

DE
D.
sagde , Deutschland

Dieses Haus ist ein Top-Ferienhaus für 8 Personen. Es ist erstklassig mit hochmodernen Geräten ausgestattet. Die Badezimmer sind sehr schön und das größere mit einem Innenwhirlpool ausgestattet. Der Aktivitätenraum ist groß und mit Poolbillard, Tischtennis, Tischfussball und Playstation reichlich bestückt. Wer dieses Haus bucht kommt voll auf seine Kosten und wird begeistert sein.

Se flere anmeldelser


Soverum:4
Bolig-/Grundareal:140 / 1.394
Byggeår:2022

Køkken:

Køleskab, fryser (70 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, enkelte danske og tyske kanaler.

Bad:

Tømmespa, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

8 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Billard, Bordtennis, trælaminat med gulvarme i stue, trælaminat med gulvarme i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Overdækket terrasse, Havemøbler, Liggestole, Gasgrill, sandkasse, gynge, Ladestik til el-bil, Chromecast, Udespa, Udebruser.

Henter data...

Værd at vide om Houstrup

Med Blåbjerg Klitplantage som nærmeste nabo ligger vores Sommerhuse i Houstrup i naturskønne omgivelser på den jyske vestkyst, få kilometer fra Vesterhavet. Der er masser af muligheder for at holde en både aktiv og afslappende ferie i Houstrup, og du bor i køreafstand til flere spændende udflugtsmål. Du har fx kun en halv times kørsel til den hyggelige fiskeriby Hvide Sande, som er kendt for sine charmerende havnemiljøer, og tilsvarende til Skjern Å, hvor der er gode muligheder for at få en laks på krogen.

Beliggenhed og landskab: Houstrup ligger tre kilometer fra Vesterhavet og fem-ti kilometer fra Ringkøbing Fjord. Blåbjerg Klitplantage grænser op til Houstrup. Her kan du få en skøn naturoplevelse, og der er masser af vandre- og cykelstier i plantagen.

Indkøb og shopping: Den nærmeste handelsby er Nørre Nebel, som ligger fire kilometer fra Houstrup. Her finder du både et stort supermarked og en lang række specialbutikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning og lystfiskeri.

Hundeskove i nærheden: Der ligger en hundeskov i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab, få kilometer fra Houstrup. Plantagen er indhegnet.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...