Hyggeligt hundevenligt træsommerhus med spabad

3
icon
icon
icon
Nørrevang 229, Houstrup - Søg på husnr. 30590
Gæsterne siger: icon icon

På Nørrevang 229 står dette dejlige og hundevenlige hus med plads til hele 8 personer. Huset er rigtig fint udstyret med underholdning for både store og små, og udvendigt finder I ikke kun en herlig stor terrasse, men også en dejlig græsplæne med plads til leg for alle.

Nye ferieminder og dejlige aftener i spaen

Det nydelige træsommerhus lyser op i solens skær og byder jer velkommen, så snart I rammer indkørslen. Fra første skridt ind ad døren vil I mærke, hvordan I hurtigt falder til i den lyse og venlige indretning, der gør sig gældende hele huset igennem.

Den dejlige spisestue med åben forbindelse ud til køkkenet bliver feriens mødested, og her kommer der med garanti til at blive skabt mange nye ferieminder over et hyggeligt spil kort eller en god film på sofaen på de sene aftener.

I det rummelige badeværelse finder I et lækkert spabad, som helt sikkert vil blive brugt flittigt i løbet af ferien. Efter en lang gåtur i det naturskønne område eller en udflugt til den smukke sandstrand kan I blive varmet godt igennem og tanke energi til en ny dag.

Nyd feriefreden fra liggestolene eller lad brændeovnen sprede feriestemning

Fra stuen kommer I ud på den store terrasse, hvor havemøblerne står klar, så I rigtig kan nyde de skønne solskinsdage. Mens I nyder feriefreden, er der rig mulighed for leg og boldspil på den store græsplæne for hundene, børnene og de barnlige sjæle.

På terrassen har I en flot udsigt ud over den åbne naturgrund, og selv I halvdårligt vejr kan omgivelserne nydes udenfor under den overdækkede del af terrassen.

Skulle vejret svigte helt, kan I rykke ind i stuen og lade den knitrende brændeovn sprede både varme såvel som hyggelig feriestemning, mens I læner jer tilbage i sofaen, og børnene bliver underholdt af husets Nintendo TV-spil og PlayStation 4.

Her får I et hus med noget for alle feriegæster, store som små.

Lejes ikke ud til ungdomsgrupper.

 

Nørrevang 229, 8 pers, 2 hunde, indkøb 500, strand 5500, brændeovn, opvask, spa, vaskemaskine og tørre, gynger og sandkasse, køjeværelse til børnene, stor græsplæne, hyggeligt og lyst, stue i forbindelse med køkken, stor og delvist overdækket terrasse, åben naturgrund, plads til leg og spil, Nintendo TV-spil og PlayStation 4

Det siger vores gæster om sommerhuset 30590

D.
sagde , Viborg

Utrolig velindrettet og funktionel sommerhus med central beliggenhedSoverum:3
Bolig-/Grundareal:84 / 1.440
Renoveret / Byggeår:2016 / 1994

Køkken:

Fryser (40 L), microbølgeovn, opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv, danske og tyske kanaler, dvd, radio m/cd-afspiller.

Bad:

Tømmespa, 1 badeværelse (Gulvvarme), 1 gæstetoilet.

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 1 Etageseng

Øvrige:

Vaskemaskine, tørretumbler, barneseng, barnestol, trægulv i stue, trægulv i soveværelse, varmepumpe, overdækket terrasse, åben terrasse, havemøbler, liggestole, grill, sandkasse, gynge.

Henter data...

Værd at vide om Houstrup

Med Blåbjerg Klitplantage som nærmeste nabo ligger vores Sommerhuse i Houstrup i naturskønne omgivelser på den jyske vestkyst, få kilometer fra Vesterhavet. Der er masser af muligheder for at holde en både aktiv og afslappende ferie i Houstrup, og du bor i køreafstand til flere spændende udflugtsmål. Du har fx kun en halv times kørsel til den hyggelige fiskeriby Hvide Sande, som er kendt for sine charmerende havnemiljøer, og tilsvarende til Skjern Å, hvor der er gode muligheder for at få en laks på krogen.

Beliggenhed og landskab: Houstrup ligger tre kilometer fra Vesterhavet og fem-ti kilometer fra Ringkøbing Fjord. Blåbjerg Klitplantage grænser op til Houstrup. Her kan du få en skøn naturoplevelse, og der er masser af vandre- og cykelstier i plantagen.

Indkøb og shopping: Den nærmeste handelsby er Nr. Nebel, som ligger fire kilometer fra Houstrup. Her finder du både et stort supermarked og en lang række specialbutikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

  • Blåbjerg Klitplantage
  • Skinnecykling mellem Nr. Nebel og Nymindegab
  • Tipperne (ca. 12 kilometer)
  • Bork Havn (ca. 15 kilometer)
  • Filsø (ca. 15 kilometer)
  • Skjern Å (ca. 30 kilometer)

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning og lystfiskeri.

Hundeskove i nærheden: Der ligger en hundeskov i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab, få kilometer fra Houstrup. Plantagen er indhegnet.

Se priser

Cvr: 26257409

SitemapPersondata- og cookiepolitik
Søger...