Bo dejligt i hyggelige omgivelser i Houstrup – 2 hunde

4.5
icon
icon
icon
icon
icon

Søndervang 94, Houstrup

- Sommerhusnr.: 30594
7 pers.
Antal personer
4000 m.
Nærmeste strand
2900 m.
Nærmeste indkøb
Max 2
Hund tilladt
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Rabat i lavsæsonen
Book to uger i lavsæsonen og spar 25%.
Ladning
Opladning af elbil (medbring selv kabel/adapter)
Gæsterne siger: icon icon

På Søndervang 94 ligger dette dejlige, totalrenoverede hus på en let kuperet grund klar til jeres familieferie – gerne med hund. Med opvaskemaskine i køkkenet og et stort flot badeværelset kan der nemt slappes af med familien på op til 6 personer.

Ferietid i hyggeligt hus med brændeovn

På komfuret koger pastaen, ungerne har hjulpet med at snitte salat og har nu sat sig med spil ved spisebordet imens far er ved at tænde op i brændeovnen. Sådan kunne en aften se ud i dette dejlighe hus, der er skabt til fællesskab og hygge med familien. De 6 sovepladser er fordelt på 3 soverum, der er en ekstra hems til hyggestunder, et flot badeværelse med gulvvarme og et køkken-alrum med stuen som emmer af hygge, med gode siddemuligheder, brændeovn og en energibesparende luft-til-luft varmepumpe.

Fra stuen kan I gå direkte ud på den afskærmede terrasse, hvor I kan nyde den særlige rolige stemning. Huset ligger fint på en let kuperet grund i det naturskønne familievenlige Houstrup. Et legetårn med gynger og en ekstra ophøjet terrasse på den lille ”klitttop” mellem lave fyrretræer udstråler idyl og lover mange dejlige timer med sol og grill-hygge. På regnvejrsdage er tid til at sætte sig til rette med en god bog i sofaen, og her er det så rart, at der er Nintendo og Playstation spillekonsoler i huset til børnene.

Til huset er der i øvrigt et skur, hvor der er både vaskemaskine og tørretumbler.
Her kan I også oplade jeres el-bil, da sommerhuet har sin helt egen ladestander.

Bo naturskønt ved Blåbjerg Plantage

Houstrup ligger lækkert lige op til den store Blåbjerg Plantage med mulighed for masser af udendørsaktiviteter for naturelskerne. Om der skal rides, cykles eller vandres – samles svampe, bades ved havet eller køres på udflugt – her er mange muligheder. Tag hundene med og giv dem en lang løbetur på stranden, tag på tur med skinnecyklerne, hyg i bade- og legeland eller besøg vikingerne ved Bork havn. En udflugt med shopping til fiskeribyen Hvide Sande eller den gamle købstad Ringkøbing er altid en oplevelse, ligesom det nærmest er et ”must” at spise en is ved det gule ishus ved Henne Strand.

Det siger vores gæster om sommerhuset 30594

DE
D.
sagde , Deutschland

Ein wirklich außergewöhnliches Haus!
Es wurde an nichts gespart und nur das beste wurde verbaut. Extrem angenehm ist die Fußbodenheizung im gesamten Haus. Der Kamin verstrahlt eine wohltuende Hitze im Haus , sodass man Strom sparen kann.
Die 2. Etage lässt keine Wünschen offen – über eine PlayStation 4 und Wii, bis hin zu einem extra Bett für die kleinen, damit sie oben unter den Sternen träumen können.
Einmaliges Haus für Paare aber auch Familien mit Kindern.

Wirklich wunderschönes Haus!

DE
D.
sagde , Deutschland

Sehr gut eingerichtetes gemütliches Ferienhaus.
Top und stillvoll saniert.
Gute Lage schönes Grundstück.
Brötchen kauf 300m

DE
D.
sagde , Deutschland

Ein wunderschönes Haus.Super sauber mit einem neuen Bad und einer neuen Küche.Schöne Terrasse, die etwas höher gelegt wurde um lange die Sonne genießen zu können, was unsere Hündin ausgiebig getan hat.Unsere Kinder haben sich riesig gefreut über die Spielkonsolen im Dachgeschoss. Rundum zum Wohlfühlen.

Se flere anmeldelser


Soverum:3
Bolig-/Grundareal:91 / 1.420
Renoveret / Byggeår:2023 / 1995

Køkken:

Køleskab m. frostboks, fryser (60 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, danske og tyske kanaler, DVD, radio.

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme), 1 gæstetoilet.

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 2 Etagesenge, 1 Soveplads Hems

Øvrige:

Gratis trådløs internet, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barneseng, Barnestol, trælaminat i stue, Trægulv i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, gynge, Ladestik til el-bil.

Henter data...

Værd at vide om Houstrup

Med Blåbjerg Klitplantage som nærmeste nabo ligger vores Sommerhuse i Houstrup i naturskønne omgivelser på den jyske vestkyst, få kilometer fra Vesterhavet. Der er masser af muligheder for at holde en både aktiv og afslappende ferie i Houstrup, og du bor i køreafstand til flere spændende udflugtsmål. Du har fx kun en halv times kørsel til den hyggelige fiskeriby Hvide Sande, som er kendt for sine charmerende havnemiljøer, og tilsvarende til Skjern Å, hvor der er gode muligheder for at få en laks på krogen.

Beliggenhed og landskab: Houstrup ligger tre kilometer fra Vesterhavet og fem-ti kilometer fra Ringkøbing Fjord. Blåbjerg Klitplantage grænser op til Houstrup. Her kan du få en skøn naturoplevelse, og der er masser af vandre- og cykelstier i plantagen.

Indkøb og shopping: Den nærmeste handelsby er Nørre Nebel, som ligger fire kilometer fra Houstrup. Her finder du både et stort supermarked og en lang række specialbutikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning og lystfiskeri.

Hundeskove i nærheden: Der ligger en hundeskov i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab, få kilometer fra Houstrup. Plantagen er indhegnet.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...