Skønt hundevenligt træsommerhus med charmerende indretning, sauna og spa

4
icon
icon
icon
icon

Hedevang 72, Houstrup

- Sommerhusnr.: 30604
6 pers.
Antal personer
4000 m.
Nærmeste strand
2700 m.
Nærmeste indkøb
Max 2
Hund tilladt
2 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Internet
Gratis internet
Rygning tilladt
Rabat i lavsæsonen
Book to uger i lavsæsonen og spar 25%.
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil

På en dejlig stor naturgrund ligger dette fine hundevenlige træsommerhus og venter på jer. Huset emmer af ægte sommerhusferie indvendigt som udvendigt og er med både spa, sauna og udendørs legeplads et paradis for både store og små.

Skønne udendørsforhold og kort til stranden

På Hedevang 72 er der skønne forhold udendørs såvel som indendørs. Huset har en herlig stor terrasse, som endda er delvist overdækkede, så de skønne omgivelser kan nydes udenfor i langt det meste slags vejr.

Den store græsplæne bliver et hit blandt både børnene og hunden, som kan få fri leg, mens I slænger jer i liggestolene. Til børnene er der endda en rigtig fin legeplads med både legetårn, sandkasse og trampolin.

Har I brug for at variere feriedagene, er den skønne sandstrand kun en lille køre- eller cykeltur væk. Lige meget årstid, vind og vejr, er stranden bestemt et besøg værd. Nyd de solrige dage med fødderne i vandkanten eller betragt de mægtige bølger boltre sig i stormen.

Klassisk sommerhusstil med moderne strejf

Det fine sommerhus er indrettet i klassisk sommerhusstil, så feriestemningen er lagt helt fra start. I det åbne køkken- og spisestueområde finder I husets hjerte, og her er rammerne sat for en masse hyggelige stunder og gode minder.

Det største af de 2 badeværelser er indrettet med spabad og sauna, så I kan forkæle jer selv og hinanden lidt ekstra i løbet af ferien, for eksempel efter en lang og dejlig gåtur langs stranden eller i det hyggelige skovområde.

Slut aftenen af på sofaen med en god film eller et spil kort, mens mørket stille sænker sig over det rolige område. Her kan I holde en rigtig ferie med samvær i centrum.

 Soverum:3
Bolig-/Grundareal:112 / 1.520
Renoveret / Byggeår:2014 / 1993

Køkken:

Køleskab, fryser (60 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, danske og tyske kanaler, Radio m/cd-afspiller.

Bad:

Tømmespa, 1 Badeværelse (Gulvvarme), 1 gæstetoilet.

Sovepladser:

3 Dobbeltsenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barneseng, Barnestol, Tæppe i stue, Tæppe i soveværelse, Varmepumpe, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse, gynge.

Henter data...

Værd at vide om Houstrup

Med Blåbjerg Klitplantage som nærmeste nabo ligger vores Sommerhuse i Houstrup i naturskønne omgivelser på den jyske vestkyst, få kilometer fra Vesterhavet. Der er masser af muligheder for at holde en både aktiv og afslappende ferie i Houstrup, og du bor i køreafstand til flere spændende udflugtsmål. Du har fx kun en halv times kørsel til den hyggelige fiskeriby Hvide Sande, som er kendt for sine charmerende havnemiljøer, og tilsvarende til Skjern Å, hvor der er gode muligheder for at få en laks på krogen.

Beliggenhed og landskab: Houstrup ligger tre kilometer fra Vesterhavet og fem-ti kilometer fra Ringkøbing Fjord. Blåbjerg Klitplantage grænser op til Houstrup. Her kan du få en skøn naturoplevelse, og der er masser af vandre- og cykelstier i plantagen.

Indkøb og shopping: Den nærmeste handelsby er Nr. Nebel, som ligger fire kilometer fra Houstrup. Her finder du både et stort supermarked og en lang række specialbutikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning og lystfiskeri.

Hundeskove i nærheden: Der ligger en hundeskov i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab, få kilometer fra Houstrup. Plantagen er indhegnet.

Se priser

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...