Skønt feriehus med brændeovn i det idylliske Houstrup

3.5
icon
icon
icon
icon

Hedevang 32, Houstrup

- Sommerhusnr.: 30605
6 pers.
Antal personer
4000 m.
Nærmeste strand
2600 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Ikke-ryger hus
Rabat i lavsæsonen
Book to uger i lavsæsonen og spar 25%.
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Støtte til vedvarende energi
Gæsterne siger: icon icon

På en stor, grøn plænegrund midt i Houstrups fredfyldte ferieområde står dette klassiske træhus og venter på jer. De gulmalede brædder og de smukke naturomgivelser sætter rammerne for en dejlig og afslappende sommerhusferie i det fri.

Behagelig atmosfære, praktisk indretning og klassisk brændeovn

Så snart I træder ind ad døren i det nye feriehjem på Hedevang 32, vil I blive budt varmt velkommen af de venlige omgivelser. De lyse trævægge og trælofter sætter en behagelig atmosfære, og den hjemlige og praktiske indretning gør ferien så ukompliceret som muligt.

Her er plads til 6 personer med sovepladser fordelt på 3 fine værelser, der alle er personligt og hyggeligt indrettet. Husets hjerte er den velindrettede stue, der er kombineret med spiseafdeling og det halvåbne køkken. Her finder I også den klassiske brændeovn, som sørger for både varme og masser af feriestemning i de kølige årstider.

Der er både tænkt på hyggen og på det praktiske, og det veludstyrede hus råder blandt andet over en opvaskemaskine, mikroovn og vaskemaskine.

Ugeneret beliggenhed og godt udgangspunkt for udflugter

Fra stuen kommer I ud på den åbne terrasse, hvor havemøbler og liggestole står klar til jer. Her er der rig mulighed for at nyde de varme sommerdage med en kold drink i hånden, og rundt om havebordet kan I spise en lækker frokost i solen, mens fuglene kvidrer i trætoppene.

Den store græsplæne bliver et hit hos de mindste feriegæster, og her kan der både leges, spilles bold og afholdes vikingespils-turnering for hele familien.

Husets ugenerede beliggenhed blandt de høje træer giver jer masser af privatsfære og er samtidig et godt udgangspunkt for udflugter af alle kalibre; udforsk naturen på de mange vandre- og cykelstier, besøg den hvide sandstrand i Houstrup, eller shop løs i en af de omkringliggende feriebyer som Henne Strand og Nr. Nebel.

Det siger vores gæster om sommerhuset 30605

DE
D.
sagde , Deutschland

Ein tolles gemütliches Ferienhaus mit schönem Grundstück!

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Haus Hedevang 32 sieht mit seiner gelben Farbe sehr sauber und gemütlich aus. Die Räume sind
zweckmäßig und ansprechend möbliert. Wir haben uns wohlgefühlt und uns nach kurzer Zeit wie zu
Hause gefühlt.

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Ferienhaus im Hedevang 32 ist ein solides Haus, welches modern und gemütlich eingerichtet ist. Es erfüllt alle Voraussetzungen für einen entspannten und erholsamen Aufenthalt.
Die Ausstattung befindet sich auf gutem Niveau, dass durch die Nachrüstung von WLAN noch auf ein zeitgemäßes Level gebracht würde.Soverum:3
Bolig-/Grundareal:80 / 1.400
Byggeår:1994

Køkken:

Fryser (40 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, enkelte danske og tyske kanaler, DVD, Radio m/cd-afspiller.

Bad:

1 Badeværelse.

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Vaskemaskine, Tæppe i stue, Tæppe i soveværelse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse.

Henter data...

Værd at vide om Houstrup

Med Blåbjerg Klitplantage som nærmeste nabo ligger vores Sommerhuse i Houstrup i naturskønne omgivelser på den jyske vestkyst, få kilometer fra Vesterhavet. Der er masser af muligheder for at holde en både aktiv og afslappende ferie i Houstrup, og du bor i køreafstand til flere spændende udflugtsmål. Du har fx kun en halv times kørsel til den hyggelige fiskeriby Hvide Sande, som er kendt for sine charmerende havnemiljøer, og tilsvarende til Skjern Å, hvor der er gode muligheder for at få en laks på krogen.

Beliggenhed og landskab: Houstrup ligger tre kilometer fra Vesterhavet og fem-ti kilometer fra Ringkøbing Fjord. Blåbjerg Klitplantage grænser op til Houstrup. Her kan du få en skøn naturoplevelse, og der er masser af vandre- og cykelstier i plantagen.

Indkøb og shopping: Den nærmeste handelsby er Nørre Nebel, som ligger fire kilometer fra Houstrup. Her finder du både et stort supermarked og en lang række specialbutikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning og lystfiskeri.

Hundeskove i nærheden: Der ligger en hundeskov i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab, få kilometer fra Houstrup. Plantagen er indhegnet.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...