Fredeligt beliggende feriehus med sauna og brændeovn

3
icon
icon
icon

Nørrevang 243, Houstrup

- Sommerhusnr.: 30621
5 pers.
Antal personer
5500 m.
Nærmeste strand
2200 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Internet
Gratis internet
Rygning tilladt
Rabat i lavsæsonen
Book to uger i lavsæsonen og spar 25%.
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Gæsterne siger: icon icon

Blandt skovens grønne træer ligger dette charmerende feriehus i skjul, perfekt til en fredelig og rolig ferie i naturskønne omgivelser. Det hyggelige træhus råder over alt, hvad feriehjertet begærer og mere til; Og med både sauna og brændeovn er I sikret en dejlig ferie året rundt!

Charmerende omgivelser med egen sauna og brændeovn

Med ferieadresse på Nørrevang 243 er I garanteret en skøn ferie med udstyret i orden. Det 89 m² store træhus emmer af charme med sine klassiske trævægge og trælofter, og den venlige indretning sørger for, at I straks vil føle jer hjemme her.

I det store opholdsrum med stue, spiseafdeling og køkken i ét, kan I læne jer tilbage på den store hjørnesofa med en god bog, eller drikke en kop varm kakao rundt om spisebordet på en kold efterårsdag, mens brændeovnens knitrende flammer fylder rummet med varme og ægte feriestemning.

Fra badeværelset har I adgang til den dejlige sauna, som bliver et sikkert hit ligegyldigt årstid, vind og vejr. Her kan I altid få varmen og sætte ekstra fokus på afslapningen – og man sover kun endnu bedre om natten efter en aftensession i varmen.

Fredfyldt beliggenhed omgivet af den skønne natur

I det gode vejr er det oplagt at rykke ud på den skønne træterrasse, hvor både havemøblerne, liggestolene og grillen står klar til brug. Den 1.300 m² store grund er omgivet af høje træer og tætte buske, og her får I masser af privatliv til at nyde den smukke natur og hinandens selskab.

Spis en lækker frokost rundt om havebordet, eller rund en lun sommeraften af med en grillaften under åben himmel. Under den overdækkede del af terrassen kan I tilberede et lækkert feriemåltid på grillen hele året rundt.

Her får I hele feriepakken: Ud over den fredfyldte beliggenhed, er der masser af udflugtsdestinationer lige i nærheden. Udforsk naturen endnu tættere på i den fantastiske Blåbjerg Plantage, tag en tur til stranden eller kør på shoppingtur i en af de hyggelige omkringliggende byer som Henne Strand, Nr. Nebel eller Bork Havn.

Det siger vores gæster om sommerhuset 30621

D.
sagde , Danmark

Feriehuset er i god stand og velholdtSoverum:3
Bolig-/Grundareal:89 / 1.300
Renoveret / Byggeår:2007 / 1986

Køkken:

Fryser (80 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, danske og tyske kanaler, radio.

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

1 Dobbeltseng, 2 Enkeltsenge, 1 Etageseng

Øvrige:

Gratis trådløs internet, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barnestol, Tæppe i stue, trælaminat i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse, gynge, redskabsrum.

Henter data...

Værd at vide om Houstrup

Med Blåbjerg Klitplantage som nærmeste nabo ligger vores Sommerhuse i Houstrup i naturskønne omgivelser på den jyske vestkyst, få kilometer fra Vesterhavet. Der er masser af muligheder for at holde en både aktiv og afslappende ferie i Houstrup, og du bor i køreafstand til flere spændende udflugtsmål. Du har fx kun en halv times kørsel til den hyggelige fiskeriby Hvide Sande, som er kendt for sine charmerende havnemiljøer, og tilsvarende til Skjern Å, hvor der er gode muligheder for at få en laks på krogen.

Beliggenhed og landskab: Houstrup ligger tre kilometer fra Vesterhavet og fem-ti kilometer fra Ringkøbing Fjord. Blåbjerg Klitplantage grænser op til Houstrup. Her kan du få en skøn naturoplevelse, og der er masser af vandre- og cykelstier i plantagen.

Indkøb og shopping: Den nærmeste handelsby er Nr. Nebel, som ligger fire kilometer fra Houstrup. Her finder du både et stort supermarked og en lang række specialbutikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning og lystfiskeri.

Hundeskove i nærheden: Der ligger en hundeskov i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab, få kilometer fra Houstrup. Plantagen er indhegnet.

Se priser

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...