Klassisk sommerhus i Houstrup med sauna og spabad

3
icon
icon
icon

Hedevang 65, Houstrup

- Sommerhusnr.: 30636
6 pers.
Antal personer
4000 m.
Nærmeste strand
2900 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
2 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Internet
Gratis internet
Rygning tilladt
Rabat i lavsæsonen
Book to uger i lavsæsonen og spar 25%.
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil

Dette klassiske træsommerhus på Hedevang 65 er perfekt til en familieferie med den gode rumopdeling, de 2 badeværelser og den store græsplæne med gyngestativ. I det største badeværelse finder I jeres egen lille wellnessoase med sauna og spabad – her er noget for alle feriegæster, både store og små.

Hyggelige omgivelser med lækker wellnessafdeling

Stuen emmer af hygge med sine bjælker og trævægge, og de mange små detaljer i indretningen sørger for charme og personlighed, så I føler jer velkommen fra første ferieøjeblik. På den store sofa kan I sætte jer godt til rette med en god bog, en friskbrygget kop kaffe eller en spændende film i fjernsynet. Skal der tændes op i brændeovnen, ligger der gratis brænde i sommerhusets brændeskur.

Stue- og spiseafdelingen er kombineret med det veludstyrede køkken, der både har opvaskemaskine, mikroovn og god plads til at tilberede dagens måltider sammen, mens ferieplanerne bliver diskuteret.

Om morgenen undgår i kø til toilettet med husets 2 toiletter, og i det største finder I jeres helt egen wellnessafdeling med en lækker sauna og et spabad, hvor I kan slutte feriedagene af, efter børnene er blevet lagt i seng.

Afslapning, sjov og leg i det fri

Så snart solen skinner, kan I stille liggestolene frem og nyde det varme vejr i fulde drag, mens børnene spiller fodbold på græsplænen, bygger sandslotte i sandkassen eller tager en gyngetur på gyngestativet. På terrassen står havemøblerne klar, så I kan spise frokost ude i varmen eller slutte dagen af med en grillaften under åben himmel.

Houstrup er et både roligt og naturrigt område, som byder på masser af vandre- og cykelstier, hvor den mangfoldige natur og det rige dyreliv kan udforskes helt tæt på. Rundt omkring finder I også masser af små feriebyer som Henne Strand, Nørre Nebel og Hvide Sande, der alle kun ligger en køretur væk. Her er der en helt speciel atmosfære og stemning hele året rundt.Soverum:3
Bolig-/Grundareal:106 / 1.800
Renoveret / Byggeår:2003 / 1984

Køkken:

Fryser (77 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, danske og tyske kanaler, DVD, Radio m/cd-afspiller.

Bad:

Tømmespa, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barneseng, Barnestol, Tæppe i stue, Tæppe i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Gasgrill, sandkasse, gynge, carport.

Henter data...

Værd at vide om Houstrup

Med Blåbjerg Klitplantage som nærmeste nabo ligger vores Sommerhuse i Houstrup i naturskønne omgivelser på den jyske vestkyst, få kilometer fra Vesterhavet. Der er masser af muligheder for at holde en både aktiv og afslappende ferie i Houstrup, og du bor i køreafstand til flere spændende udflugtsmål. Du har fx kun en halv times kørsel til den hyggelige fiskeriby Hvide Sande, som er kendt for sine charmerende havnemiljøer, og tilsvarende til Skjern Å, hvor der er gode muligheder for at få en laks på krogen.

Beliggenhed og landskab: Houstrup ligger tre kilometer fra Vesterhavet og fem-ti kilometer fra Ringkøbing Fjord. Blåbjerg Klitplantage grænser op til Houstrup. Her kan du få en skøn naturoplevelse, og der er masser af vandre- og cykelstier i plantagen.

Indkøb og shopping: Den nærmeste handelsby er Nr. Nebel, som ligger fire kilometer fra Houstrup. Her finder du både et stort supermarked og en lang række specialbutikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning og lystfiskeri.

Hundeskove i nærheden: Der ligger en hundeskov i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab, få kilometer fra Houstrup. Plantagen er indhegnet.

Se priser

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...