Hyggeligt sommerhus i fredelige omgivelser med sauna og spa

3
icon
icon
icon

Vestervang 9, Houstrup

- Sommerhusnr.: 30637

For enden af Vestervang finder I dette skønne træsommerhus, hvor I kan tilbringe en stille og rolig ferie med familien. Huset ligger godt gemt inde mellem fyrretræerne, og her har I masser af privatliv. I huset er der plads til op til 6 personer, og det velindrettede hus med både sauna og spabad har alt, hvad feriehjertet begærer.

Slap af i saunaen eller lad batterierne op i spabadet

De lyse trævægge og de høje lofter tilfører huset en helt speciel charme og sørger sammen med den gode indretning for, at I vil føle jer hjemme helt fra start af. Det åbne køkken- og stuerum er husets hjerte og indbyder til fælles madlavning og masser af samvær. Efter maden kan I planlægge de næste par dages ferieudflugter, og med den gratis internetforbindelse kan I hurtigt dele dagens feriebilleder og oplevelser med dem derhjemme.

Efter en lang gåtur under trætoppene, kan I få varmen igen i husets sauna eller spabad. Her kan der tankes ny energi til endnu en spændende feriedag. Efter en afslappende wellness-session kan I slutte aftenen af på sofaen foran den knitrende brændeovn med en god bog eller en film i fjernsynet.

Nyd ferien på en af de mange terrasser

Når solen kommer frem, er det selvfølgelig tid til at rykke uden for på terrassen, som fortsætter næsten hele vejen rundt om huset. En del af terrassen er også overdækket, så I kan sidde udenfor og nyde den friske luft selv i dårligt vejr.

Har I brug for lidt afveksling, ligger den hyggelige ferieby Henne Strand kun en lille køretur væk. Her venter masser af små forretninger og restauranter, og på de varme sommerdage kan I holde en shoppepause og spise en lækker softice i solen på en af de mange iscaféer.

Også stranden ligger kun få minutters kørsel væk. På den store parkeringsplads ved stranden finder I endda en café, hvor I kan drikke en kop kaffe, mens I nyder den flotte udsigt.Soverum:3
Bolig-/Grundareal:89 / 1.225
Byggeår:1995

Køkken:

Fryser (40 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, danske og tyske kanaler, Radio m/cd-afspiller.

Bad:

Tømmespa, 1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

3 Dobbeltsenge

Øvrige:

Sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Havemøbler, Liggestole, Grill.

Henter data...

Værd at vide om Houstrup

Med Blåbjerg Klitplantage som nærmeste nabo ligger vores Sommerhuse i Houstrup i naturskønne omgivelser på den jyske vestkyst, få kilometer fra Vesterhavet. Der er masser af muligheder for at holde en både aktiv og afslappende ferie i Houstrup, og du bor i køreafstand til flere spændende udflugtsmål. Du har fx kun en halv times kørsel til den hyggelige fiskeriby Hvide Sande, som er kendt for sine charmerende havnemiljøer, og tilsvarende til Skjern Å, hvor der er gode muligheder for at få en laks på krogen.

Beliggenhed og landskab: Houstrup ligger tre kilometer fra Vesterhavet og fem-ti kilometer fra Ringkøbing Fjord. Blåbjerg Klitplantage grænser op til Houstrup. Her kan du få en skøn naturoplevelse, og der er masser af vandre- og cykelstier i plantagen.

Indkøb og shopping: Den nærmeste handelsby er Nr. Nebel, som ligger fire kilometer fra Houstrup. Her finder du både et stort supermarked og en lang række specialbutikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

  • Blåbjerg Klitplantage
  • Skinnecykling mellem Nr. Nebel og Nymindegab
  • Tipperne (ca. 12 kilometer)
  • Bork Havn (ca. 15 kilometer)
  • Filsø (ca. 15 kilometer)
  • Skjern Å (ca. 30 kilometer)

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning og lystfiskeri.

Hundeskove i nærheden: Der ligger en hundeskov i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab, få kilometer fra Houstrup. Plantagen er indhegnet.

Se priser

Cvr: 26257409

SitemapPersondata- og cookiepolitik
Søger...