Dejligt feriehus med wellnessafdeling og balkon

4
icon
icon
icon
icon

Vestervang 17, Houstrup

- Sommerhusnr.: 30648
8 pers.
Antal personer
5500 m.
Nærmeste strand
1900 m.
Nærmeste indkøb
Max 3
Hund tilladt
2 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Rabat i lavsæsonen
Book to uger i lavsæsonen og spar 25%.
Ladning
Opladning af elbil (medbring selv kabel/adapter)
Støtte til vedvarende energi
Gæsterne siger: icon icon

På Vestervang 17 finder I dette dejlige wellnesshus, som med sine to etager, gode rumopdeling og to badeværelser byder på de bedste betingelser til en god og afstressende ferie med familien eller vennerne. Fra balkonen har I udsigt til en lille sø, og i selve huset finder I en wellnessafdeling med både sauna og et stort spabad.

Lad batterierne op med hele familien

Gennem de mange vinduer skinner solen ind og lyser det hyggelige og venlige opholdsrum på stueetagen op. Her står sofagruppen sammen med brændeovnen og fjernsynet klar til jer, så I kan slappe af på bedste vis, mens I nyder udsigten ud over den naturskønne grund.

På første sal finder I endnu en lille stue, der er udstyret med både fjernsyn, radioer med cd afspiller, sofa og lænestol, så I i god ro og fred kan læse en bog, mens der nedenunder bliver set film eller spillet kort.

Det vinklede køkken har sin helt egen charme, og her kan I tilberede mange lækre feriemåltider fra morgen til aften. Her kan hele familien kokkerere sammen, og efter maden tager opvaskemaskinen sig af de huslige pligter for jer.

Ægte wellness i ferien

Det bliver nemt at vænne sig til det store badeværelse, der endda er udstyret med både sauna og spabad. Her kan I med sikkerhed glemme hverdagens stress og jag, mens I læner jer godt tilbage i varmen og slapper af.
Har I ikke brug for at blive varmet igennem, kan I drikke en friskbrygget kop kaffe på en af balkonerne og nyde den flotte natur, I bor midt i.

Et paradis for hunde og børn

I feriehuset er helt op til 3 hunde tilladt, og de vil elske at få lov til at tumle og lege sammen med børnene på den store græsplæne, som er omgivet af træer. Her står også et gyngestativ, og på den store terrasse, der er delvist overdækket, står havemøblerne, liggestolene og grillen klar, så I kan nyde det gode vejr dagen lang.

I Houstrups omgivelser er der masser at se, både for de aktive og de, der bare gerne vil slappe af. Gå en tur gennem skoven, kør mountainbike gennem den smukke Blåbjerg Hede eller besøg en af de nærliggende små feriebyer, der emmer af atmosfære og god feriestemning.

Dette hus udlejes ikke til ungdomsgrupper.

Det siger vores gæster om sommerhuset 30648

DE
D.
sagde , Deutschland

Wir haben uns in dem Haus sehr wohl gefühlt. Haben die Besitzer kennengelernt, die sehr nett waren .es war im Haus alles vorhanden und es fehlte an nix . Die Betten waren super und in den Schlafzimmern viel Platz ( auch Nachtschränkchen ).
Wir kommen im Herbst wieder

DE
D.
sagde , Deutschland

Super Ferienhaus mit sehr guter Einrichtung.
Man fährt gerne wieder hin.

DE
D.
sagde , Deutschland

Alles zusammen genommen ein tolles Ferienhaus mit allem, was man für die Ferien braucht. Überdachte Terrassen und Balkone zur Nutzung auch bei weniger gutem Wetter. Das Grundstück lädt zum Spielen mit Kindern ein und auch bei schlechtem Wetter ist das Haus groß genug für bis zu 2 Familien. Wir kommen wieder.

Se flere anmeldelser


Soverum:4
Bolig-/Grundareal:185 / 1.500
Byggeår:2003

Køkken:

Køleskab, fryser (100 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, enkelte danske og tyske kanaler, DVD, Radio m/cd-afspiller.

Bad:

Tømmespa, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

3 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barneseng, Barnestol, Trægulv i stue, Trægulv i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, lukket terrasse, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse, gynge, Ladestik til el-bil.

Henter data...

Værd at vide om Houstrup

Med Blåbjerg Klitplantage som nærmeste nabo ligger vores Sommerhuse i Houstrup i naturskønne omgivelser på den jyske vestkyst, få kilometer fra Vesterhavet. Der er masser af muligheder for at holde en både aktiv og afslappende ferie i Houstrup, og du bor i køreafstand til flere spændende udflugtsmål. Du har fx kun en halv times kørsel til den hyggelige fiskeriby Hvide Sande, som er kendt for sine charmerende havnemiljøer, og tilsvarende til Skjern Å, hvor der er gode muligheder for at få en laks på krogen.

Beliggenhed og landskab: Houstrup ligger tre kilometer fra Vesterhavet og fem-ti kilometer fra Ringkøbing Fjord. Blåbjerg Klitplantage grænser op til Houstrup. Her kan du få en skøn naturoplevelse, og der er masser af vandre- og cykelstier i plantagen.

Indkøb og shopping: Den nærmeste handelsby er Nørre Nebel, som ligger fire kilometer fra Houstrup. Her finder du både et stort supermarked og en lang række specialbutikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning og lystfiskeri.

Hundeskove i nærheden: Der ligger en hundeskov i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab, få kilometer fra Houstrup. Plantagen er indhegnet.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...