Skønt 8 personers wellness-hus

4
icon
icon
icon
icon

Vestervang 55, Houstrup

- Sommerhusnr.: 30666
8 pers.
Antal personer
5500 m.
Nærmeste strand
1750 m.
Nærmeste indkøb
Max 3
Hund tilladt
2 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Rabat i lavsæsonen
Book to uger i lavsæsonen og spar 25%.
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Gæsterne siger: icon icon

Her har I det perfekte hus til ferie ikke kun til den store familie, men også til vennepar, som gerne vil tilbringe ferien sammen her ved Vestkysten. Vestervang 55 er et skønt wellnesshus med god plads til 8 personer og op til 3 hunde.

Wellnessferie med spa og sauna

Forkæl jer selv med en ferie i dette dejlige hus, hvor der er mulighed for optimal afslapning. Med både spa og sauna kan man på Vestervang 55 i Houstrup komme ned i tempo og gøre sig selv noget godt. Når I fx efter en lang dag med frisk havluft virkelig vil slappe af og få varmet kroppen godt igennem, så er der mulighed for det i husets badeværelse, hvor der er både spa-bad og sauna.

Flot 8 personers hus med al komfort

Husets hjerte er det store opholdsrum, der indbyder til mange timers familiehygge. I den hyggelige stue med det store flotte vinduesparti er der både stor hjørnesofa og gode lænestole. Tænd op i brændeovnen og nyd den hyggelige varme og lyden af ildens knistren. Så er scenen sat til lange hyggeaftener med en god bog eller en film på det store fladskærms-tv. I har naturligvis også gratis Wlan. Fra spisestuen har I udgang til husets terrasse, hvor i finder gode havemøbler, solvogne og grill.

Lækkert velholdt hus med gæste-wc

I det velholdte hus er der også tænkt på det praktiske. De 2 badeværelser mindsker køen til brusebadet om morgenen, og opvaskemaskine, vaskemaskine og tørretumbler hjælper med at klare de daglige pligter hurtigst muligt. Med varme i gulvet under klinkerne og en energibesparende varmepumpe, kan man her virkeligt føle sig godt tilpas, også med små børn, til hvem der også er både stol og seng i huset.

Uendelige sandstrande, klitter, skov og hede

Den skønne natur ved Vestkysten er afvekslingsrig og spændende. Fra Vestervang 55 kan I tage på udflugter på egnens. Her er mange gode vandre- og cykelstier gennem skov og duftende lynghede. Stranden er endeløs og indbyder til lange ture med børn og hund, hvor I måske er heldige at finde lidt af Vestkystens guld, – ravet. Mange sjove aktiviteter som klatrepark, vikingebåds-sejlads eller skinnecykling venter på jer i nærområdet. De omkringliggende feriebyer Henne Strand, Nørre Nebel og fiskeribyen Hvide Sande er ligeledes altid et besøg værd.

 

Det siger vores gæster om sommerhuset 30666

DE
D.
sagde , Deutschland

Ein großes, familienfreundliches, auch für Unwetter geeignetes Haus. Die Küche ist ist mit ausreichend Geschirr/Besteck/Utensilien ausgestattet. Das große Wohnzimmer lädt zu einem Filmabend oder Spieleabend ein.
Aufgrund der großen Überdachten Terasse, kann man trotz schlechten Wetterverhältnisse draußen sitzen. Für jedes Familienmitglied war außen als auch drinnen am Tisch ausreichend Platz. Da es neben dem großen Bad mit Dusche, Whirlpool, Sauna, WC und Waschbecken, ein kleines Bad mit WC/Waschbecken gab, steht man sich auch nicht immer im Wege.

Wir haben uns mit zwei Familien + einem Hund dort sehr gut aufgehoben gefühlt.

DE
D.
sagde , Deutschland

Ein schönes und gut ausgestattetes Haus mit einem traumhaften Garten in ruhiger Lage.

DE
D.
sagde , Deutschland

Wir waren 14 Tage in diesem schönen Haus. Alles was benötigt wurde war vorhanden. Es war sauber und gemütlich. Wir haben uns sehr wohl gefühlt.

Se flere anmeldelser


Soverum:4
Bolig-/Grundareal:118 / 1.369
Byggeår:2002

Køkken:

Køleskab m. frostboks, fryser (60 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, danske og tyske kanaler, DVD, radio.

Bad:

Tømmespa, 1 Badeværelse (Gulvvarme), 1 gæstetoilet (Gulvvarme).

Sovepladser:

3 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barneseng, Barnestol, klinker Tæppe med gulvarme i stue, Tæppe i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Gasgrill, redskabsrum.

Henter data...

Værd at vide om Houstrup

Med Blåbjerg Klitplantage som nærmeste nabo ligger vores Sommerhuse i Houstrup i naturskønne omgivelser på den jyske vestkyst, få kilometer fra Vesterhavet. Der er masser af muligheder for at holde en både aktiv og afslappende ferie i Houstrup, og du bor i køreafstand til flere spændende udflugtsmål. Du har fx kun en halv times kørsel til den hyggelige fiskeriby Hvide Sande, som er kendt for sine charmerende havnemiljøer, og tilsvarende til Skjern Å, hvor der er gode muligheder for at få en laks på krogen.

Beliggenhed og landskab: Houstrup ligger tre kilometer fra Vesterhavet og fem-ti kilometer fra Ringkøbing Fjord. Blåbjerg Klitplantage grænser op til Houstrup. Her kan du få en skøn naturoplevelse, og der er masser af vandre- og cykelstier i plantagen.

Indkøb og shopping: Den nærmeste handelsby er Nørre Nebel, som ligger fire kilometer fra Houstrup. Her finder du både et stort supermarked og en lang række specialbutikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning og lystfiskeri.

Hundeskove i nærheden: Der ligger en hundeskov i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab, få kilometer fra Houstrup. Plantagen er indhegnet.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...