Skønt 8 personers wellness-hus

4
2708
Vestervang 55, Houstrup - Søg på husnr. 30666
Gæsterne siger:

Her har I det perfekte hus til ferie ikke kun til den store familie, men også til vennepar, som gerne vil tilbringe ferien sammen her ved Vestkysten. Vestervang 55 er et skønt wellnesshus med god plads til 8 personer og op til 3 hunde.

Wellnessferie med spa og sauna

Forkæl jer selv med en ferie i dette dejlige hus, hvor der er mulighed for optimal afslapning. Med både spa og sauna kan man på Vestervang 55 i Houstrup komme ned i tempo og gøre sig selv noget godt. Når I fx efter en lang dag med frisk havluft virkelig vil slappe af og få varmet kroppen godt igennem, så er der mulighed for det i husets badeværelse, hvor der er både spa-bad og sauna.

Flot 8 personers hus med al komfort

Husets hjerte er det store opholdsrum, der indbyder til mange timers familiehygge. I den hyggelige stue med det store flotte vinduesparti er der både stor hjørnesofa og gode lænestole. Tænd op i brændeovnen og nyd den hyggelige varme og lyden af ildens knistren. Så er scenen sat til lange hyggeaftener med en god bog eller en film på det store fladskærms-tv. I har naturligvis også gratis Wlan. Fra spisestuen har I udgang til husets terrasse, hvor i finder gode havemøbler, solvogne og grill.

Lækkert velholdt hus med gæste-wc

I det velholdte hus er der også tænkt på det praktiske. De 2 badeværelser mindsker køen til brusebadet om morgenen, og opvaskemaskine, vaskemaskine og tørretumbler hjælper med at klare de daglige pligter hurtigst muligt. Med varme i gulvet under klinkerne og en energibesparende varmepumpe, kan man her virkeligt føle sig godt tilpas, også med små børn, til hvem der også er både stol og seng i huset.

Uendelige sandstrande, klitter, skov og hede

Den skønne natur ved Vestkysten er afvekslingsrig og spændende. Fra Vestervang 55 kan I tage på udflugter på egnens. Her er mange gode vandre- og cykelstier gennem skov og duftende lynghede. Stranden er endeløs og indbyder til lange ture med børn og hund, hvor I måske er heldige at finde lidt af Vestkystens guld, – ravet. Mange sjove aktiviteter som klatrepark, vikingebåds-sejlads eller skinnecykling venter på jer i nærområdet. De omkringliggende feriebyer Henne Strand, Nørre Nebel og fiskeribyen Hvide Sande er ligeledes altid et besøg værd.

 

Det siger vores gæster om sommerhuset 30666

D.
sagde , Danmark

Dejligt feriehus med god plads til 8 personer. Dejligt og naturskønt område med relativ kort køre afstand til indkøb, strand og mange naturskønne oplevelser.Soverum:4
Bolig-/Grundareal:118 / 1.369
Byggeår:2002

Køkken:

Køleskab m. frostboks, fryser (60 L), microbølgeovn, opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv, danske og tyske kanaler, dvd, radio.

Bad:

Tømmespa, 1 badeværelse (Gulvvarme), 1 gæstetoilet (Gulvvarme).

Sovepladser:

3 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, sauna, vaskemaskine, tørretumbler, barneseng, barnestol, klinker og tæppe og med gulvarme i stue, tæppe i soveværelse, varmepumpe, havemøbler, liggestole, grill, redskabsrum.

Henter data...

Se priser Sitemap
Søger...