Hyggeligt sommerhus med sauna og spa i fredfyldte omgivelser

4
2024
Nørrevang 204, Houstrup - Søg på husnr. 30667

Leder I efter et sommerhus i fredfyldte omgivelser, hvor I rigtig kan slappe af og glemme hverdagen? Så er dette hyggelige hus på Nørrevang 204 et godt valg. Huset rummer plads til 6 personer og er endda udstyret med sauna og spabad.

Nyd ferien i al slags vejr

Huset er udstyret med en stor terrasse, hvor I kan læne jer tilbage i liggestolene og nyde de solrige dage, mens børnene leger og spiller bold på den store græsplæne.

Inde blandt træerne finder I også et træskib, som er lavet om til en legeplads med gynge og rutsjebane. Her kommer de aldrig til at kede sig.

Skulle vejret være dårligt, er der en hyggelig udestue, hvorfra I kan nyde de smukke naturomgivelser med en varm kop kaffe, mens regnen trommer på ruden eller vinden suser udenfor.

Fokus på hygge med sauna og spabad

Der er lagt stor vægt på hyggen i dette sommerhus, og det mærker man straks. Den personlige og hjemlige indretning sørger for, at I med det samme føler jer hjemme i de nye ferieomgivelser.

Efter en lang dag ude i den friske luft, kan I få varmen i saunaen eller spabadet og lade batterierne op til endnu en ny og spændende feriedag.

De sene aftentimer kan bruges på sofaen foran fjernsynet, hvor I kan se en god film eller læse en bog i sofaen. Med den knitrende brændeovn i baggrunden bliver det kun endnu hyggeligere, og bedre måde at lade dagen rinde ud på findes ikke.

 Soverum:3
Bolig-/Grundareal:110 / 1.235
Byggeår:2001

Køkken:

Køleskab, fryser (44 L), microbølgeovn, opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv, danske og tyske kanaler, dvd, radio.

Bad:

Tømmespa, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

1 Dobbeltseng, 4 Enkeltsenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, sauna, vaskemaskine, tørretumbler, barneseng, barnestol, trægulv i stue, trægulv i soveværelse, åben terrasse, havemøbler, liggestole, grill, sandkasse, gynge.

Henter data...

Se priser Sitemap
Søger...