Lyst ikke-ryger hus med sauna og spabad

3
icon
icon
icon

Søndervang 45, Houstrup

- Sommerhusnr.: 30671
6 pers.
Antal personer
4000 m.
Nærmeste strand
2700 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
2 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Rabat i lavsæsonen
Book to uger i lavsæsonen og spar 25%.
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Gæsterne siger: icon icon

På Søndervang 45 i Houstrup finder I dette skønne ikke-ryger hus, som har alt, hvad feriehjertet begærer. Huset er omgivet af høje træer, så I helt ugeneret kan nyde vejret og den friske luft, og i saunaen og spabadet kan I slappe af på bedste vis og glemme hverdagens strabadser.

Ren afslapning med sauna og spa

Die lyse trævægge og de mange vinduer sørger for, at I med det samme vil føle jer velkommen i de venlige omgivelser. Indretningen overlader intet til fantasien og danner rammerne om en dejlig afslappende ferie.

I de kolde årstider kan I få varmen i saunaen og spabadet, hvor batterierne kan lades op, og der kan samles energi til endnu en feriedag. Imens I slapper af, tager både opvaskemaskinen, vaskemaskinen og tørretumbleren de daglige opgaver for jer, og især småbørnsfamilierne vil nyde godt heraf.

Om aftenen kan I sætte jer på sofaen sammen og holde en hyggelig filmaften eller planlægge de næste par dages udflugter. Den gratis internetadgang hjælper jer til, hurtigt at kunne finde områdets aktiviteter og udflugtsmål på den medbragte iPad eller computer.

Stor græsplæne og fed terrasse

Fra stuen når I den store terrasse, hvor hver eneste solstråle kan udnyttes. Her finder I naturligvis også en grill, så I kan tilberede en lækker feriemiddag på de lune aftener og nyde aftensmaden udenfor. Til de yngste feriegæster er der sat både gyngestativ og sandkasse op, så de til hver en tid kan holde sig beskæftiget, mens I slikker sol i liggestolene.

Da en del af terrassen er overdækket, kan I nyde den gode udsigt og den friske luft selv i halvdårligt vejr, ligesom der kan tilberedes et godt måltid på grillen ligegyldigt årstid.

Stranden ligger kun et par minutters kørsel væk, og her er der også masser at give sig til – mens børnene bygger sandslotte eller går på muslingejagt, kan I nyde de smukke omgivelser og solens varme.

Det siger vores gæster om sommerhuset 30671

DE
D.
sagde , Deutschland

Sehr gemütliches aufgeräumtes Ferienhaus

DE
D.
sagde , Deutschland

Tolles Haus, top in Schuss, ideal für vier Personen.
Alles da, keine Wünsche offen.

DE
D.
sagde , Deutschland

Ein sehr gepflegtes Ferienhaus in einer wunderschönen ruhigen Lage.

Se flere anmeldelser


Soverum:3
Bolig-/Grundareal:100 / 1.326
Byggeår:2002

Køkken:

Køleskab, fryser (80 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, danske og tyske kanaler, DVD, radio.

Bad:

Tømmespa, 1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, klinker Trægulv i stue, Trægulv i soveværelse, Varmepumpe, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Gasgrill, sandkasse, gynge, redskabsrum, Chromecast.

Henter data...

Værd at vide om Houstrup

Med Blåbjerg Klitplantage som nærmeste nabo ligger vores Sommerhuse i Houstrup i naturskønne omgivelser på den jyske vestkyst, få kilometer fra Vesterhavet. Der er masser af muligheder for at holde en både aktiv og afslappende ferie i Houstrup, og du bor i køreafstand til flere spændende udflugtsmål. Du har fx kun en halv times kørsel til den hyggelige fiskeriby Hvide Sande, som er kendt for sine charmerende havnemiljøer, og tilsvarende til Skjern Å, hvor der er gode muligheder for at få en laks på krogen.

Beliggenhed og landskab: Houstrup ligger tre kilometer fra Vesterhavet og fem-ti kilometer fra Ringkøbing Fjord. Blåbjerg Klitplantage grænser op til Houstrup. Her kan du få en skøn naturoplevelse, og der er masser af vandre- og cykelstier i plantagen.

Indkøb og shopping: Den nærmeste handelsby er Nørre Nebel, som ligger fire kilometer fra Houstrup. Her finder du både et stort supermarked og en lang række specialbutikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning og lystfiskeri.

Hundeskove i nærheden: Der ligger en hundeskov i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab, få kilometer fra Houstrup. Plantagen er indhegnet.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...