Stemningsfyldt sommerhus på naturgrund

3
icon
icon
icon

Søndervang 70, Houstrup

- Sommerhusnr.: 30672
6 pers.
Antal personer
4000 m.
Nærmeste strand
2800 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

Savner du duften af lyng og fyrreskov parret med den salte vesterhavsluft, og er du på udkig efter et dejligt, stemningsfyldt sted at holde din ferie? Så er dette sommerhus på Søndervang 70 måske det helt rigtige. Det nænsomt renoverede Kalmarhus er perfekt både til dig og kæresten, men også til familien på op til 6 personer. Feriehuset ligger på en skøn naturgrund, det er både lyst og hyggeligt og har den klassiske charme samtidigt med, at I har opvaskemaskine.

Lyng, lærker og lækker stemning brændeovn

Ferien begynder, så snart I ankommer til sommerhuset, som putter sig på en dejlig grund med duftende lyng og grønne fyrretræer. Den store træterrasse er afskærmet og delvist overdækket, så der er god mulighed for at tilbringe masser af timer udenfor – start med at dække morgenbordet på terrassen og hejs flaget, så kan feriedagen begynde.

Indenfor overbeviser feriehuset på Søndervang ligeledes. Det er stemningsfyldt indrettet og lægger op til fællesskab og hyggeligt samvær med brændeovn, hyggealkove og bekvemt sofahjørne med læselamper. For godt og energirigtigt indeklima sørger sommerhusets varmepumpe.

Efter en dag på stranden, når der er taget af bordet, og opvaskemaskinen klarer resten, kan I putte ungerne i deres køjesenge og nyde flammernes skær fra brændeovnen.

Houstrup – fantastisk, alsidig natur og plads til leg

Med vesterhavsstrand, Ringkøbing Fjord, Blåbjerg og Nymindegab Plantager lige om hjørnet er det selvsagt, at der er fantastiske muligheder for aktiviteter i og omkring naturen. Tag en lang tur med hunden på stranden, hvor børnene kan samle muslinger, eller nyd skovens ro, imens I fylder kurven med gule kantareller.

Børnene vil sikkert også nyde en tur i badelandet eller i Bork legeland, imens de voksne måske tenderer til en tur til en af de gamle købstæder. En tur til Henne Strand med et kig forbi det berømte gule ishus eller lidt shopping efterfulgt af en pizza er sikkert også et hit for hele familien.

Det siger vores gæster om sommerhuset 30672

DE
D.
sagde , Deutschland

Sympathisches Ferienhaus mit perfekter Ausstattung. Für bis zu 6 Personen aber auch zu Zweit absolut geeignet. Terrasse in optimaler Ausrichtung, Autostellplatz sind optimal. Wohn-Essbereich absolut sympathisch und Küche einfach exzellent.

So wie es ist …. Aus meiner Sicht: Excellent!

DE
D.
sagde , Deutschland

Gemütliches Ferienhaus mit schönem naturbelassenem Garten. Sauber und ordentlich. Zweckmäßig eingerichtet, sodass es an nichts fehlt. Sehr ruhige schöne Lage. Einfach zum Wohlfühlen. Für Dänemark auch große Schlafzimmer. Die Bäder sind neu und sehr gut eingerichtet.

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Haus strahlt eine gemütliche Atmosphäre aus. Man fühlt sich gleich wohl, fast so wie zu Hause.

Se flere anmeldelser


Soverum:3
Bolig-/Grundareal:90 / 1.700
Renoveret / Byggeår:2005 / 1980

Køkken:

Køleskab m. frostboks, fryser (87 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, enkelte danske og tyske kanaler, DVD, radio.

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme), 1 gæstetoilet (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 1 Etageseng

Øvrige:

Gratis trådløs internet, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barneseng, Barnestol, trælaminat i stue, trælaminat i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, redskabsrum, Chromecast.

Henter data...

Værd at vide om Houstrup

Med Blåbjerg Klitplantage som nærmeste nabo ligger vores Sommerhuse i Houstrup i naturskønne omgivelser på den jyske vestkyst, få kilometer fra Vesterhavet. Der er masser af muligheder for at holde en både aktiv og afslappende ferie i Houstrup, og du bor i køreafstand til flere spændende udflugtsmål. Du har fx kun en halv times kørsel til den hyggelige fiskeriby Hvide Sande, som er kendt for sine charmerende havnemiljøer, og tilsvarende til Skjern Å, hvor der er gode muligheder for at få en laks på krogen.

Beliggenhed og landskab: Houstrup ligger tre kilometer fra Vesterhavet og fem-ti kilometer fra Ringkøbing Fjord. Blåbjerg Klitplantage grænser op til Houstrup. Her kan du få en skøn naturoplevelse, og der er masser af vandre- og cykelstier i plantagen.

Indkøb og shopping: Den nærmeste handelsby er Nørre Nebel, som ligger fire kilometer fra Houstrup. Her finder du både et stort supermarked og en lang række specialbutikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning og lystfiskeri.

Hundeskove i nærheden: Der ligger en hundeskov i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab, få kilometer fra Houstrup. Plantagen er indhegnet.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...