Hyggeligt træsommerhus perfekt til familien med hund

3
icon
icon
icon

Hedevang 57, Houstrup

- Sommerhusnr.: 30684

Dette hyggelige hus ligger på en afskærmet naturgrund i Houstrups rolige omgivelser og egner sig især rigtig godt til familien. Her er plads til 6 personer, og også hunden er velkommen. Her kan I nyde ferien sammen foran den knitrende brændeovn eller varme jer i solen på den skønne træterrasse, mens hunden og børnene leger i haven.

I 2021 står huset parat med 2 ekstra værelser en stor entré og et gæste-wc!

Energisparehus med børnevenlig indretning

Husets hjerte er den hyggelige stue, der består af en kombineret sofa- og spiseafdeling. Også køkkenet er åbnet op indtil stuen, og her kan hele familien samles og se til, mens der tilberedes spændende feriemåltider. Efter maden kan I slå jer ned i sofaen, mens opvaskemaskinen klarer resten af arbejdet, og de næste par dages ferieudflugter kan lægges, eller I kan tage et spil kort foran den varme brændeovn.

Huset er også udstyret med en energibesparende varmepumpe, så rumklimaet kan indstilles helt efter behov. Gennem de store vinduer slipper der masser af sollys ind og lyser rummene op, og I får samtidig en flot udsigt ud over haven og den omkringliggende natur.

Overdækket træterrasse omgivet af grøn natur

Huset ligger i det grønne Houstrup, og fra træterrassen har I en smuk udsigt ud over Houstrups natur og skov, som omgiver jer. I haven er der god plads til leg og boldspil for både hunde, børn og barnlige sjæle. På de dejlige solskinsdage kan I nyde morgenmaden og den friskbryggede kaffe udenfor med fuglefløjt og rislen i trætoppene, og har I lyst, kan I udforske området på en gå- eller cykeltur på de små, snoede stier under trætoppene.

Houstrups brede sandstrand og det mægtige Vesterhav ligger kun få minutters kørsel væk, og her finder I en helt anden slags naturoplevelser end i den nærliggende Blåbjerg Plantage.

Udflugtsmuligheder er der nok af, og med børnene kan I tage en tur tilbage i tiden i Bork Vikingehavn, spille minigolf eller besøge den hyggelige ferieby Henne Strand og spise en softice i solen.Soverum:3
Bolig-/Grundareal:95 / 1.185
Renoveret / Byggeår:2015 / 1979

Køkken:

Køleskab, fryser (60 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, danske og tyske kanaler, DVD.

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 1 Etageseng

Øvrige:

Tæppe i stue, Tæppe i soveværelse, Varmepumpe, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse.

Henter data...

Værd at vide om Houstrup

Med Blåbjerg Klitplantage som nærmeste nabo ligger vores Sommerhuse i Houstrup i naturskønne omgivelser på den jyske vestkyst, få kilometer fra Vesterhavet. Der er masser af muligheder for at holde en både aktiv og afslappende ferie i Houstrup, og du bor i køreafstand til flere spændende udflugtsmål. Du har fx kun en halv times kørsel til den hyggelige fiskeriby Hvide Sande, som er kendt for sine charmerende havnemiljøer, og tilsvarende til Skjern Å, hvor der er gode muligheder for at få en laks på krogen.

Beliggenhed og landskab: Houstrup ligger tre kilometer fra Vesterhavet og fem-ti kilometer fra Ringkøbing Fjord. Blåbjerg Klitplantage grænser op til Houstrup. Her kan du få en skøn naturoplevelse, og der er masser af vandre- og cykelstier i plantagen.

Indkøb og shopping: Den nærmeste handelsby er Nr. Nebel, som ligger fire kilometer fra Houstrup. Her finder du både et stort supermarked og en lang række specialbutikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

  • Blåbjerg Klitplantage
  • Skinnecykling mellem Nr. Nebel og Nymindegab
  • Tipperne (ca. 12 kilometer)
  • Bork Havn (ca. 15 kilometer)
  • Filsø (ca. 15 kilometer)
  • Skjern Å (ca. 30 kilometer)

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning og lystfiskeri.

Hundeskove i nærheden: Der ligger en hundeskov i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab, få kilometer fra Houstrup. Plantagen er indhegnet.

Se priser

Cvr: 26257409

SitemapPersondata- og cookiepolitik
Søger...