6 pers.
Antal personer
3000 m.
Nærmeste strand
3750 m.
Nærmeste indkøb
Max 2
Hund tilladt
Sauna
Rygning tilladt
Rabat i lavsæsonen
Book to uger i lavsæsonen og spar 25%.
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

Dette skønne hus rummer plads til op til 6 personer og er med sin beliggenhed midt i den nordiske fyrreskov perfekt til hunden, som også er hjertelig velkommen i huset. Det hyggelige træhus har en helt speciel charme med sine høje lofter og træbjælker.

Hyggelige aftener foran brændeovnen eller afslapning i saunaen

Den åbne spisestue er forbundet med det i 2017 moderniserede køkken og fungerer som husets hjerte. Både i det store sofahjørne med udsigt til haven og rundt om spisebordet finder I god plads til hele familien, og sammen kan I tilberede spændende feriemiddage, spise god mad og planlægge uforglemmelige ferieudflugter.

Hygge og god feriestemning sørger brændeovnen for, og herudover kan der også varmes op med husets energibesparende varmepumpe. I huset er der en ekstra lille stue med både sofa og fjernsyn, hvor I kan læse en god bog, mens børnene leger.

Et af husets highlights er saunaen, som er perfekt, både på kolde dage og efter lange gåture under trætoppene eller i den friske havluft ved stranden. Her kan I til hver en tid få varmen igen og slappe af på bedste vis.

God læ på terrassen og masser af udflugtsmuligheder for hele familien

Sommerhuset ligger på en skøn naturgrund, hvor der er god plads til, at både børn og hunde kan tumle og lege. Mens børnene leger i haven med hunden, gynger eller er kreative i sandkassen, kan I nyde solen og den friske luft på den afskærmerede og møblerede træterrasse, hvor der altid er god læ.

Rundt om huset finder I flere små vandrestier, som fører jer gennem den flotte natur under trætoppene. Stranden er kun få minutters kørsel væk, og den næste købmand kan endda nås på cykel eller på en frisk gåtur.

 

Det siger vores gæster om sommerhuset 33000

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Ferienhaus hat, wie beschrieben, alles was man braucht. Die Lage ist perfekt mit Hunden und auch sehr ruhig , um wirklich abschalten zu können.

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Ferienhaus befindet sich auf einem sehr schönen Grundstück mit Bäumen. Es ist sehr gemütlich, die Küche ist funktional eingerichtet. Wir haben uns sehr wohl gefühlt.

DE
D.
sagde , Deutschland

Es ist sehr gemütlich, hat keinen Mangel. Die Umgebung ist sehr gut für Wanderer und hat viele Wanderwege. Als ich am Anreisetag zum Strand wollte, habe ich ein Großaufgebot an Militär getroffen, es waren sehr nette, freundliche Soldaten, aber dies hat meinen Urlaub nicht gestört.

Se flere anmeldelser


Soverum:3
Bolig-/Grundareal:90 / 1.300
Renoveret / Byggeår:2017 / 1977

Køkken:

Køleskab m. frostboks, fryser (20 L).

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, enkelte danske og tyske kanaler, Radio m/cd-afspiller.

Bad:

1 Badeværelse.

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 1 Etageseng

Øvrige:

Sauna, Barnestol, trælaminat Tæppe i stue, Tæppe i soveværelse, Varmepumpe, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse, gynge, redskabsrum.

Henter data...

Værd at vide om Houstrup

Med Blåbjerg Klitplantage som nærmeste nabo ligger vores Sommerhuse i Houstrup i naturskønne omgivelser på den jyske vestkyst, få kilometer fra Vesterhavet. Der er masser af muligheder for at holde en både aktiv og afslappende ferie i Houstrup, og du bor i køreafstand til flere spændende udflugtsmål. Du har fx kun en halv times kørsel til den hyggelige fiskeriby Hvide Sande, som er kendt for sine charmerende havnemiljøer, og tilsvarende til Skjern Å, hvor der er gode muligheder for at få en laks på krogen.

Beliggenhed og landskab: Houstrup ligger tre kilometer fra Vesterhavet og fem-ti kilometer fra Ringkøbing Fjord. Blåbjerg Klitplantage grænser op til Houstrup. Her kan du få en skøn naturoplevelse, og der er masser af vandre- og cykelstier i plantagen.

Indkøb og shopping: Den nærmeste handelsby er Nørre Nebel, som ligger fire kilometer fra Houstrup. Her finder du både et stort supermarked og en lang række specialbutikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning og lystfiskeri.

Hundeskove i nærheden: Der ligger en hundeskov i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab, få kilometer fra Houstrup. Plantagen er indhegnet.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...