Moderne og hyggeligt 8 personers feriehus med spabad

4
icon
icon
icon
icon

Guldvangen 6, Houstrup

- Sommerhusnr.: 33006
8 pers.
Antal personer
3000 m.
Nærmeste strand
3900 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Hund tilladt
4 pers.
Standvandspa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Rabat i lavsæsonen
Book to uger i lavsæsonen og spar 25%.
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

Tag venner og familie med i dette lækre, rummelige feriehus. Her kan de voksne nyde solen på terrassen og tilberede et lækkert måltid på grillen, mens børnene leger ved stranden. Og skulle vejret ikke helt spille med, kan I hygge jer indendøre med sauna, spabad og hygge foran brændeovnen.

8 personers feriehus – perfekt til familie og venner

Dette dejlige feriehus er rummeligt og godt indrettet, så det sagtens kan beboes af op til 8 personer. Derfor er det helt ideelt, hvis I er en stor familie eller to familier, der gerne vil holde ferie sammen. Stuen er stor nok til, at I alle kan sidde foran brændeovnen og se en god film. Og med det gode, åbne køkken er der også sørget for, at I kan hjælpes ad og hygge jer med madlavningen, mens børnene surfer på internettet eller leger ude på grunden med de opstillede gynger og sandkasse.

Forkæl jer selv og ungerne med sauna og spabad

Vejret behøver ikke at være særligt køligt, før spabadet og saunaen indbyder til afslapning og hygge. Så når I har været en dejlig tur ved stranden, vil i, og ikke mindst børnene, sikkert nyde at komme hjem og synke med i det varme boblende spabad, eller at sætte jer ind i den lune sauna. Og når de mindste er lagt i seng, kan I voksne her nyde lidt feriehus-wellness med tændte stearinlys og en god flaske vin.

Dette hus udlejes ikke til ungdomsgrupper.

 

Det siger vores gæster om sommerhuset 33006

DK
D.
sagde , Danmark

Lækkert sommerhus. God indretning. Intet manglede

DE
D.
sagde , Deutschland

Geräumiges Ferienhaus mit Allem, was man für den Urlaub benötigt. Viel Platz und ein schönes Grundstück. Auch für Hunde ein Paradies.

DE
D.
sagde , Recklinghausen

Das Haus war sehr gut eingerichtet und sehr sauber Badezimmer musste ein wenig nach gewässert werden. Die Lage und die Natur unterwegs zum Strand waren sehr gut. Man kann dieses Haus und das ganze Gebiet nur weiter empfehlen.

Se flere anmeldelser


Soverum:4
Bolig-/Grundareal:143 / 1.700
Byggeår:1995

Køkken:

Køleskab, fryser (1 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, danske og tyske kanaler, Radio m/cd-afspiller.

Bad:

Standvandsspa, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

3 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barneseng, Barnestol, Trægulv i stue, trælaminat i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Åben terrasse, Liggestole, Grill, sandkasse, gynge.

Henter data...

Værd at vide om Houstrup

Med Blåbjerg Klitplantage som nærmeste nabo ligger vores Sommerhuse i Houstrup i naturskønne omgivelser på den jyske vestkyst, få kilometer fra Vesterhavet. Der er masser af muligheder for at holde en både aktiv og afslappende ferie i Houstrup, og du bor i køreafstand til flere spændende udflugtsmål. Du har fx kun en halv times kørsel til den hyggelige fiskeriby Hvide Sande, som er kendt for sine charmerende havnemiljøer, og tilsvarende til Skjern Å, hvor der er gode muligheder for at få en laks på krogen.

Beliggenhed og landskab: Houstrup ligger tre kilometer fra Vesterhavet og fem-ti kilometer fra Ringkøbing Fjord. Blåbjerg Klitplantage grænser op til Houstrup. Her kan du få en skøn naturoplevelse, og der er masser af vandre- og cykelstier i plantagen.

Indkøb og shopping: Den nærmeste handelsby er Nørre Nebel, som ligger fire kilometer fra Houstrup. Her finder du både et stort supermarked og en lang række specialbutikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning og lystfiskeri.

Hundeskove i nærheden: Der ligger en hundeskov i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab, få kilometer fra Houstrup. Plantagen er indhegnet.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...