NYT: Vi har fået nyt website. Lad os gerne høre hvad du synes - din feedback er meget værdsat. Gå til det nye Esmark

Enestående ferieoase i Henne Strand

5.5
icon
icon
icon
icon
icon
icon

Slåenvej 2, Henne Strand

- Sommerhusnr.: 40660
6 pers.
Antal personer
300 m.
Nærmeste strand
250 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
6 pers.
Udendørs spa
Udesauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Opladning af elbil (medbring selv kabel/adapter)
Støtte til vedvarende energi

Ideelt placeret nær Hennes smukke sandstrand og Strandvejens sprudlende sommerliv, tilbyder dette moderne og i 2023 byggede sommerhus på Slåenvej 2 i Henne Strand, alt hvad feriehjertet begærer. Smukt placeret på toppen af en klit i Hennes kuperede landskab, rummer dette enestående sommerhus plads til op til 6 personer, hvilket gør det ideelt til både familier og venner.

Imponerende arkitektur – høj kvalitet

Sommerhuset er designet i en imponerende tre-plans løsning, der med i alt 165m2 tilbyder masser af plads og privatliv for alle gæster. Den gennemtænkte arkitektur gør det muligt at nyde forskellige områder af sommerhuset til adskillige formål. De store glaspartier, ovenlysvinduer og dejlige terrasser og balkoner tilbyder optimale muligheder for at nyde sollyset og udsigten. Det moderne design strækker sig gennem hele sommerhuset, hvor inventar og møbler af høj kvalitet sikrer en lækker og stilfuld ferieoplevelse.

Nederste plan råder over en lukket garage, som kan rumme en enkel bil. Her findes også en separat indgang med en entré samt et praktisk bryggers, som er udstyret med både vaskemaskine og tørretumbler.

Den mellemliggende etage er hjertet af sommerhuset, hvor det store, åbne køkken/alrum og opholdsstue med store glaspartier skaber en skøn ramme for fælles aktiviteter og hyggelige timer. I stuen kan I blot streame jeres yndlingsfilm via Chromecast eller nyde varmen fra den hyggelige pejs.

Køkkenet er udstyret med moderne apparater, herunder en opvaskemaskine og en separat 40L fryser, hvilket sikrer problemfri madlavning og opbevaring af madvarer. Den lyse og rummelige stue giver direkte adgang til den lukkede og overdækkede terrasse, hvor I kan nyde måltider udendørs eller bare slappe af med en god bog – måske med glas vin, der har stået på køl i vinkøleskabet?

Øverste plan byder på endnu en stue, det 2. badeværelse og 3 komfortable soveværelser, som alle er indrettet med fokus på ro og afslapning. På denne etage er der også adgang til en balkon, hvorfra I kan nyde panoramaudsigten over landskabet.

Derudover har ferieboligen både en luft til luft varmepumpe og en luft til vand varmepumpe for optimal opvarmning hele året rundt. Der er også ladestik til el-bilen.

Mere end bare luksus på Slåenvej 2

Dette enestående sommerhus er omgivet af en skøn naturgrund og klitgrund, hvor I kan vågne op til beroligende lyde fra naturen. Ydermere kan I nyde den rene luft og det smukke landskab fra udespaen og udebruseren. Skulle I have brug for mere varme, kan I tænde for sommerhusets rummelige sauna, som befinder sig i direkte nærhed af spaen og udebruseren – det skønneste wellnessområde. Udebruseren kan benyttes fra april til november.

Kun 300 meter fra sommerhuset finder I den smukke og kridhvide sandstrand, der indbyder til strandture og afslapning ved havet. Derudover er der kun 250 meter til indkøbsmuligheder, hvilket gør det nemt at handle ind til hyggelige middage, som I kan nyde på den lukkede og overdækkede terrasse. Gourmetentusiaster vil sætte pris på, at området byder på store gastronomiske oplevelser ved Henne Kirkeby Kro samt hos den populære Henne Mølle Å Badehotel.



Soverum:3
Bolig-/Grundareal:165 / 1.428
Byggeår:2023

Køkken:

Køleskab, fryser (40 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Fladskærms-tv, enkelte danske og tyske kanaler, radio.

Bad:

2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, Udesauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barneseng, Barnestol, klinker med gulvarme i stue, Varmepumpe, Varmepumpe, afskærmet terrasse, lukket terrasse, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Gasgrill, garage, Ladestik til el-bil, Chromecast, Udespa, Udebruser.

Henter data...

Værd at vide om Henne Strand

Henne Strand ligger i naturskønne omgivelser ved Vesterhavet. I et af vores sommerhuse i Henne Strand kan du holde en ferie, hvor du er tæt på både strand, indkøbsmuligheder og spisesteder. Henne Strand er en populær og livlig ferieby, som har meget at tilbyde, uanset om ferien skal være aktiv eller afslappende. Badestranden ved Henne Strand er meget bred, og om sommeren er der livreddere til stede på stranden.

Beliggenhed og landskab: Landskabet ved Henne Strand bærer præg af dets placering tæt på vestkysten. Du bor samtidig tæt på Blåbjerg Klitplantage og Filsø, så der er masser af muligheder for at opleve den skønne vestjyske natur, når du holder ferie i Henne Strand.

Indkøb og shopping: Der er gode indkøbsmuligheder i Henne Strand. Foruden et supermarked finder du en lang række specialbutikker, spisesteder og iscaféer i byen. Vil du på en shoppetur af de helt store, kan du overveje at køre en tur til Esbjerg, som har Danmarks længste gågade med over 200 butikker. Det tager cirka tre kvarter at køre til Esbjerg fra Henne Strand.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, MTB & cykelture, badning, lystfiskeri, golf, fuglekiggeri og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov er Nr. Nebel Hundeskov, som ligger godt ti minutters kørsel fra Henne Strand.  Hundeskoven i Nr. Nebel er fuldt indhegnet. Der ligger desuden en hundeskov ved Nymindegab og en hundeskov ved Oksbøl.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...