Sommerhus – til 6 personer – med sauna i Henne Strand

3.5
icon
icon
icon
icon

Hedelærkevej 15B, Henne Strand

- Sommerhusnr.: 40775
6 pers.
Antal personer
400 m.
Nærmeste strand
700 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Grøn strøm

Velkommen til dette charmerende sommerhus på Hedelærkevej 15B i Henne Strand! Sommerhuset, der ligger på en ugeneret naturgrund for enden af en blind stikvej, byder på plads til op til 6 personer, der gerne vil nyde Vesterhavets friske luft fra terrasserne. Sommerhusets sauna er der for lidt ekstra afslapning.

Hyggeligt sommerhus med brændeovn og sauna

Med sine 81m2 byder dette sommerhus, der er renoveret i 2018, jer velkommen til ægte sommerhusstemning. Sommerhusets hjerte, og dermed feriens samlingspunkt, er feriehusets opholdsstue, som forbinder køkkenet, stuen og spiseområdet. Her kan I planlægge de næste feriedage, mens nogle af jer benytter det veludstyrede køkken eller slapper af ved at se tv. TV’et er tilsluttet Chromecast.

Feriehusets opvaskemaskine og vaskemaskine kan være jer behjælpelige med de praktiske opgaver såsom opvask og tøjvask, så der bliver mere tid til at nyde ferien sammen.

På kolde dage sørger brændeovnen i sommerhuset for hyggelig varme og den typiske feriehusstemning. Ydermere er der installeret en energibesparende luft/luft-varmepumpe i feriehuset, som sikrer en behagelig og konstant temperatur.

Sommerhuset har 3 soveværelser, hvoraf 2 er udstyret med en dobbeltseng. Det 3. værelse har en køjeseng. Badeværelset har gulvvarme, og her finder I også sommerhusets højdepunkt – en dejlig sauna, hvor I kan slappe af og varme jer op efter en lang tur på stranden.

Klitter – natur op til terrasserne

Sommerhuset på Hedelærkevej 15B er beliggende på en klit- og naturgrund på 1500m2 omgivet af klitter og buske. På terrasserne omkring feriehuset vil I helt sikkert kunne finde et behageligt sted med en god bog og en kold drink og nyde vejret – i de solvogne og havemøbler, der står til rådighed. Og skulle vejret ikke være så godt, er en del af terrassen overdækket, og vil I stadig kunne nyde den friske havluft.

Vesterhavet – for både store og små

Fra sommerhuset er der ca. 400m til den kilometerlange sandstrand ved det brusende Vesterhav. En lang gåtur ved Vesterhavet er altid et besøg værd – uanset hvilken årstid på året. Og alle kan være med til at lede efter krabber, skaller og endda rav. 

Henne Strand, med alle sine små butikker, befinder sig ca. 700m væk fra sommerhuset, så der er ikke langt til den nærmeste indkøbsmulighed fra dette feriehus. Eller måske vil I besøge en af de hyggelige spisesteder, som byder på mad til enhver smag?Soverum:3
Bolig-/Grundareal:81 / 1.500
Renoveret / Byggeår:2018 / 1980

Køkken:

Køleskab m. frostboks, Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, enkelte danske og tyske kanaler.

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 1 Etageseng

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, Vaskemaskine, trælaminat i stue, trælaminat i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, redskabsrum, Chromecast.

Henter data...

Værd at vide om Henne Strand

Henne Strand ligger i naturskønne omgivelser ved Vesterhavet. I et af vores sommerhuse i Henne Strand kan du holde en ferie, hvor du er tæt på både strand, indkøbsmuligheder og spisesteder. Henne Strand er en populær og livlig ferieby, som har meget at tilbyde, uanset om ferien skal være aktiv eller afslappende. Badestranden ved Henne Strand er meget bred, og om sommeren er der livreddere til stede på stranden.

Beliggenhed og landskab: Landskabet ved Henne Strand bærer præg af dets placering tæt på vestkysten. Du bor samtidig tæt på Blåbjerg Klitplantage og Filsø, så der er masser af muligheder for at opleve den skønne vestjyske natur, når du holder ferie i Henne Strand.

Indkøb og shopping: Der er gode indkøbsmuligheder i Henne Strand. Foruden et supermarked finder du en lang række specialbutikker, spisesteder og iscaféer i byen. Vil du på en shoppetur af de helt store, kan du overveje at køre en tur til Esbjerg, som har Danmarks længste gågade med over 200 butikker. Det tager cirka tre kvarter at køre til Esbjerg fra Henne Strand.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, MTB & cykelture, badning, lystfiskeri, golf, fuglekiggeri og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov er Nr. Nebel Hundeskov, som ligger godt ti minutters kørsel fra Henne Strand.  Hundeskoven i Nr. Nebel er fuldt indhegnet. Der ligger desuden en hundeskov ved Nymindegab og en hundeskov ved Oksbøl.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...