Skønt 5-stjernet sommerhus med udendørs spa ved Henne Strand

5
icon
icon
icon
icon
icon

Lyngbovej 5, Henne Strand

- Sommerhusnr.: 40876
6 pers.
Antal personer
500 m.
Nærmeste strand
300 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
6 pers.
Udendørs spa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

Et skønt stilfuldt sommerhus med 2 badeværelse, udendørs spa og en god beliggenhed i Henne Strand? Det er hvad dette lækre 5-stjernede feriehus på Lyngbovej 5 har at byde på. Med plads til 6 personer plus et barn under 6 er her masser af pladst til en skøn ferie i smukke omgivelser med plads til indendørs og udendørs hygge med brændeovn, sauna og udendørs spa på den fantastiske store terrasse.

Gennemført lækkert indrettet, 4 soverum med 2 badeværelser og sauna

Om det er aftenhygge foran brændeovnen i stuen, I samles om at tilberede lidt lækkert aftensmad i det åbne køkken eller har tændt op i husets sauna og tager et par afslappende og velgørende timer her – På Lyngbovej 5 er rammerne sat til hygge og velvære.

Nyd en iskold drink på terrassen med is fra isterningmaskinen fra det store amerikanske køleskab og sæt dig til rette med en bog i liggestolen – senere, når der skal tændes op i grillen, kan I hente en kølig flaske hvidvin fra husets vinkøler og nyde den sammen med lidt god mad og hyggeligt selskab.

De 4 store soverum med dobbeltsenge befinder sig i hver ende af huset, så 2 soverum deler et af de fine badeværelser. Her er masser af skabsplads og hvert værelse er udstyret med sit eget tv. Et fint bryggers med vaskemaskine og tørretumbler afrunder billedet af en dejlig bekvem og nem ferie.

Tid til at dase på terrassen med udekøkken, grill, udendørs bruser og spa

Det store terrassedæk er klar til alle slags udendørs hygge – her kan der både laves mad, slappes af og når det er tid til lidt bobler, så står den store 6 personers udespa klar til dagens wellnessindslag efter et grundigt skyl under udebruseren, som også er perfekt til at skylle saltvand og sand af, efter en tur på stranden.

Få det hele – hvid strand, smuk natur og hyggeligt byliv

Henne Strand kan det hele. Den lille by emmer af hygge med både indkøbsmuligheder, spisesteder og med en beliggenhed helt ned til Vesterhavet. Du bor lidt tilbagetrukket fra centrum nær hedeområdet med 300 meter til indkøb og 500 meter til havet, så lad bilen stå og nyd en tur til stranden på gåben – spis lidt lækkert på en af byens mange spisesteder inden I søger hjem til huset igen og daser på terrassen.

Ungdomsgrupper ikke tilladt.

Det siger vores gæster om sommerhuset 40876

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Ferienhaus ist gemütlich eingerichtet und man fühlt sich sofort wohl.
Offener Wohn-/Essbereich und Küche sind für ein Ferienhaus ideal.
Im Dunkelln unterm Sternenhimmel im Pool zu sitzen ist ein Traum

DE
D.
sagde , Deutschland

Wundervolles Ferienhaus für die ganze Familie. Modern ausgestattet und stilvoll eingerichtet. Highlights sind zum einen der große Wohn-, Ess- & Kochbereich und selbstverständlich auch die Sauna und der luxuriöse Außenwhirpool, in dem man auch bei kalten Temperaturen wunderbar den Sternenhimmel genießen kann.

DE
D.
sagde , Deutschland

Großes, helles und sehr gemütliches Ferienhaus in wunderbarer Lage, nahe am Ort mit Blick im die Heide.
Der Außenwhirlpool ist ein Traum, wurde täglich von uns genutzt.

Se flere anmeldelser


Soverum:4
Bolig-/Grundareal:169 / 1.929
Byggeår:2016

Køkken:

Køleskab, fryser (80 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Pejseindsats, Fladskærms-tv, enkelte danske og tyske kanaler, radio.

Bad:

2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

4 Dobbeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Trægulv med gulvarme i stue, Trægulv med gulvarme i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Overdækket terrasse, Havemøbler, Liggestole, Gasgrill, redskabsrum, Udespa.

Henter data...

Værd at vide om Henne Strand

Henne Strand ligger i naturskønne omgivelser ved Vesterhavet. I et af vores sommerhuse i Henne Strand kan du holde en ferie, hvor du er tæt på både strand, indkøbsmuligheder og spisesteder. Henne Strand er en populær og livlig ferieby, som har meget at tilbyde, uanset om ferien skal være aktiv eller afslappende. Badestranden ved Henne Strand er meget bred, og om sommeren er der livreddere til stede på stranden.

Beliggenhed og landskab: Landskabet ved Henne Strand bærer præg af dets placering tæt på vestkysten. Du bor samtidig tæt på Blåbjerg Klitplantage og Filsø, så der er masser af muligheder for at opleve den skønne vestjyske natur, når du holder ferie i Henne Strand.

Indkøb og shopping: Der er gode indkøbsmuligheder i Henne Strand. Foruden et supermarked finder du en lang række specialbutikker, spisesteder og iscaféer i byen. Vil du på en shoppetur af de helt store, kan du overveje at køre en tur til Esbjerg, som har Danmarks længste gågade med over 200 butikker. Det tager cirka tre kvarter at køre til Esbjerg fra Henne Strand.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, MTB & cykelture, badning, lystfiskeri, golf, fuglekiggeri og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov er Nr. Nebel Hundeskov, som ligger godt ti minutters kørsel fra Henne Strand.  Hundeskoven i Nr. Nebel er fuldt indhegnet. Der ligger desuden en hundeskov ved Nymindegab og en hundeskov ved Oksbøl.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...