Hyggeligt feriehus til 6 personer med sauna og lækkert udeareal

3
icon
icon
icon

Gulspurvevej 4, Vejers Strand

- Sommerhusnr.: 50006
6 pers.
Antal personer
1800 m.
Nærmeste strand
800 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Husdyr tilladt
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Rygning tilladt

I Vejers Strands skønne ferieområde ligger dette hyggelige feriehus til 6 personer. Huset er rummeligt og velholdt, og I får blandt andet jeres egen sauna og et lækkert udendørsareal med en stor terrasse og masser af små hyggekroge. Helt ideelt til den næste familieferie. Hunden er også velkommen!

Afslappende ferie med wellness og styr på det praktiske

Det 105 kvadratmeter store feriehus på Gulspurvevej 4 er det perfekte valg til familien. Det velindrettede hus rummer god plads til 6 personer, og indretningen er enkel og hyggelig med varme træfarver og masser af lys fra de store vinduer og ovenlysvinduer.

Her er lagt op til en afslappende ferie med mulighed for lidt ekstra wellness. Foran den knitrende brændeovn kan I slappe af med en god bog eller et glas rødvin på de sene aftener, og har I brug at koble endnu mere fra, kan I tænde op i husets sauna og nyde feriefreden i varmen.

Der er sørget for det praktiske, og med en opvaskemaskine og en vaskemaskine bliver ferien let som en leg.

Skønt udeareal med stor terrasse og legeplads til børnene

Her får I ikke kun et herligt hus, men også et super skønt udendørsareal! En i alt 110 kvadratmeter stor terrasse løber rundt om huset, og både havemøbler, liggestole og grill er tilgængeligt til de varme sommerdage.

Der er masser af små hyggekroge, og beliggenheden er læfyldt og naturskøn. Og de små feriegæster er med garanti godt underholdt på den lille legeplads med både gyngestativ, sandkasse og legehus.

Vejers’ flotte badestrand og charmerende bymidte er helt sikkert et besøg værd, og I finder underholdning for hele familien kun kort vej fra ferieadressen.Soverum:3
Bolig-/Grundareal:105 / 1.500
Byggeår:2005

Køkken:

Køleskab, fryser (60 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Parabol (danske og tyske kanaler), DVD, Radio m/cd-afspiller.

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

1 Dobbeltseng, 4 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, Vaskemaskine, Tæppe i stue, Tæppe i soveværelse, Varmepumpe, Overdækket terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse, gynge, garage.

Henter data...

Værd at vide om Vejers Strand

Vejers Strand er et populært ferieområde i Vestjylland. Booker du et af vores sommerhuse i Vejers Strand har du mulighed for at holde en aktiv ferie og for at slappe af i naturskønne omgivelser. Der er masser af vandre- og cykelstier i området, og du bor i køreafstand til en række meget populære attraktioner. Tag fx en tur til oplevelsesmuseet Tirpitz, hvor du kan blive klogere på vestkystens historie og på Anden Verdenskrig, eller besøg Blåvandshuk Fyr, som byder på en helt fantastisk udsigt, hvis du bestiger de 170 trappetrin til toppen af fyret.

Beliggenhed og landskab: Vejers Strand ligger omkranset af store skov- og hedeområder ved Vesterhavet. Du bor i gåafstand til nogle af de bedste badestrande i Danmark, og du er samtidig tæt på flere naturperler, blandt andet Filsø, som er yngleplads for flere end 70 forskellige fuglearter.

Indkøb og shopping: Der findes to købmandsbutikker i Vejers, alternativt kan du tage til Oksbøl, som ligger cirka 10 kilometer fra Vejers Strand. Her er der flere store dagligvarebutikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger ved Oksbøl i Ål Plantage, som er en 19 hektar stor plantage. Hundeskoven er fuldt indhegnet, og der er gode parkeringsmuligheder.

Se priser

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...