Klassisk sommerhus med brændeovn i Vejers Strand

4
icon
icon
icon
icon

Mågevej 17b, Vejers

- Sommerhusnr.: 50078
4 pers.
Antal personer
300 m.
Nærmeste strand
300 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
Vaskemaskine
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Rabat i lavsæsonen
Book to uger i lavsæsonen og spar 25%.
Ladning
Opladning af elbil (medbring selv kabel/adapter)
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

På Mågevej 17b i Vejers Strand ligger dette hyggelige røde sommerhus med brændeovn, der rummer plads til 4 personer. Det firestjernede sommerhus har en skøn overdækket terrasse og en fin have med sandkasse til de mindste. Sommerhuset har en skøn beliggenhed tæt på både hav og by. Er I kørende i elbil, har sommerhuset en lademulighed hertil.

Hyggelig indretning med brændeovn

Det klassiske sommerhus i træ byder indenfor til en hyggelig og afslappende ferie. Sommerhuset er perfekt til den lille familie eller til parret, der ønsker en afslappende ferie tæt på Vesterhavet.

I sommerhuset er der 2 soveværelser, et med en dobbeltseng og et med to enkeltsenge. Sommerhuset har 1 badeværelse med gulvvarme. Derudover har sommerhuset en hyggelig hems, hvor børnene kan lege, mens forældrene i ro og mag kan nyde en god film eller et godt glas vin i stuen.

Stuen og køkkenet hænger sammen i ét stort fællesrum, og her vil I kunne nyde mange hyggelige stunder sammen. Sommerhusets brændeovn vil med sine knitrende flammer være med til at skabe en hyggelig stemning.

Overdækket terrasse og skøn have med sandkasse

Fra stuen og køkkenet kan I bevæge jer ud på sommerhusets delvist overdækkede terrasse. Her er der plads til både liggestole og havemøbler, hvor I helt sikkert vil kunne slappe af og nyde mange timer ude.

Til sommerhuset hører også en skøn have med en fin sandkasse, som børnene kan hygge sig i, mens forældrene tager sig en slapper i liggestolene eller tilbereder en lækker middag på grillen. Desuden har sommerhuset en beskyttet placering i læ for vinden, og I har derfor god mulighed for at nyde godt af både terrasse og have i al slags vejr.

Kun 300 meter til havet og Vejers Strands centrum

Feriehuset har en skøn beliggenhed, hvor alt er inden for gåafstand. Med kun 300 meter til både Vesterhavet og Vejers Strands hyggelige centrum er der altså ikke langt, hverken når I trænger til en forfriskende dukkert i Vesterhavet eller skal handle ind til et lækkert måltid.

Lademuligheden for el bilen er en ladestander, medbring eget kabel.

Det siger vores gæster om sommerhuset 50078

DE
D.
sagde , Deutschland

Das "hyggelige" Ferienhaus was wir in Dänemark kennen. Im Herbst lieben wir den Ofen und im Sommer die Nähe zum Strand durch die Dünen. Abgeschieden und dennoch nicht einsam gelegen. Es ist alles da was man braucht. Die Waschmaschine ist für uns als Familie ein großes Plus. Es gibt keinen Geschirrspüler, aber das stört uns weniger. WLAN funktioniert auch einwandfrei und wer möchte genießt deutsches Fernsehen.

DE
D.
sagde , Deutschland

Unser erster Dänemarkurlaub und gleich ein Volltreffer mit dem Haus! Ankommen und wohlfühlen! Ausstattung, Lage und Sauberkeit verdienen volle 5 Sterne. Ein großes Lob auch an das Esmark-Team, hier hat von Beginn an alles gepasst!

DE
D.
sagde , Deutschland

Ein kleines aber sehr gemütliches und sauberes Ferienhaus in toller Lage unweit vom Strand. Wir haben dort einen tollen Familienurlaub verbracht und kommen gern wieder. Praktisch war für uns auch die Lademöglichkeit am Haus.

Se flere anmeldelser


Soverum:2
Bolig-/Grundareal:55 / 551
Byggeår:2010

Køkken:

Køleskab m. frostboks, fryser (60 L).

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler), radio.

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

1 Dobbeltseng, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, Vaskemaskine, Trægulv i stue, Trægulv i soveværelse, afskærmet terrasse, Overdækket terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse, Ladestik til el-bil, Chromecast.

Henter data...

Værd at vide om Vejers Strand

Vejers Strand er et populært ferieområde i Vestjylland. Booker du et af vores sommerhuse i Vejers Strand har du mulighed for at holde en aktiv ferie og for at slappe af i naturskønne omgivelser. Der er masser af vandre- og cykelstier i området, og du bor i køreafstand til en række meget populære attraktioner. Tag fx en tur til oplevelsesmuseet Tirpitz, hvor du kan blive klogere på vestkystens historie og på Anden Verdenskrig, eller besøg Blåvandshuk Fyr, som byder på en helt fantastisk udsigt, hvis du bestiger de 170 trappetrin til toppen af fyret.

Beliggenhed og landskab: Vejers Strand ligger omkranset af store skov- og hedeområder ved Vesterhavet. Du bor i gåafstand til nogle af de bedste badestrande i Danmark, og du er samtidig tæt på flere naturperler, blandt andet Filsø, som er yngleplads for flere end 70 forskellige fuglearter.

Indkøb og shopping: Der findes to købmandsbutikker i Vejers, alternativt kan du tage til Oksbøl, som ligger cirka 10 kilometer fra Vejers Strand. Her er der flere store dagligvarebutikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

  • Blåvandshuk Fyr (ca. 8 kilometer)
  • Tirpitz (ca. 10 kilometer)
  • Blåvand Zoo (ca. 10 kilometer)
  • Filsø (ca. 10 kilometer)
  • Den tyske flygtningekirkegård (ca. 10 kilometer)
  • Gågaden i Esbjerg (ca. 35 kilometer)
  • Ribe (ca. 65 kilometer)
  • Ho bugt

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger ved Oksbøl i Ål Plantage, som er en 19 hektar stor plantage. Hundeskoven er fuldt indhegnet, og der er gode parkeringsmuligheder.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...