Lækkert sommerhus i Vejers Strand med brændeovn og udebruser

5
icon
icon
icon
icon
icon

Kratvej 13, Vejers

- Sommerhusnr.: 50107
4 pers.
Antal personer
400 m.
Nærmeste strand
800 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Gæsterne siger: icon icon

På en naturskøn plet i Vejers Strand, kun 400 meter fra Vesterhavet, finder I dette flotte sommerhus til 4 personer. Det klassiske træhus er opført i 2021 og byder på et velafstemt miks mellem moderne, skandinavisk stil og høj hyggefaktor i bedste charmerende sommerhusstil. Det indbydende indre er blandt andet indrettet med brændeovn, og en stor træterrasse hele vejen rundt om feriehuset sørger for, at I kan nyde solens stråler fra morgen til aften. På terrassen er der også en udebruser.

Klassisk sommerhusferie for 4 personer med moderne touch i Vejers Strand

Sommerhuset på Kratvej 13 er den perfekte feriematrikel til dig, der drømmer om en klassisk sommerhusferie i klitlandskabet med et moderne touch. Feriehuset er indrettet i flot, skandinavisk stil med velafstemte farver og sans for detaljen. De mange vinduer giver et skønt kig til naturen og et godt lysindfald, og helt generelt hersker der en utrolig indbydende atmosfære i den lille feriebolig.

Hyggelige feriestunder får I med garanti masser af i opholdsrummet, der forener både køkken, spisestue og stue. I de kølige måneder står brændeovnen i sofahjørnet klar til at sprede hyggelig stemning og god varme. Omvendt byder sommerhalvåret helt sikkert på mange dejlige solskinsdage, og her er det meget praktisk, at I har flere udgange til terrassen.

Sommerhuset er selvfølgelig også udstyret med alle moderne bekvemmeligheder i form af opvaskemaskine, vaskemaskine, tørretumbler, et ekstra køle/frysskab i redskabsrummet og ikke mindst en hurtig og stabil internetforbindelse.

Stor terrasse med gasgrill og udebruser – kun 400 meter til Vesterhavet

Den store træterrasse løber hele vejen rundt om sommerhuset og er absolut et af feriens højdepunkter. De høje klitbanker rundt om naturgrunden giver jer en læfyldt beliggenhed, og terrassen har også en overdækket del, der er oplagt at tage i brug, når I vil fyre op i grillen på en lun sommeraften. Sommerhuset er udstyret med en gasgrill, så I hurtigt kan tilberede et lækkert feriemåltid. Terrassen gemmer desuden på en udebruser.

Med ferieadresse på Kratvej 13 får I en skøn beliggenhed midt i det klitbeklædte ferielandskab. Blot 400 meter fra jeres feriehus ligger den kilometerlange strand, som hele året rundt inviterer til forfriskende gåture langs vandet. Vejers Strands hyggelige centrum ligger omtrent 10 minutters gang fra jer, og her kan I klare feriens indkøb, gå på opdagelse i byens små forretninger og spise på restaurant.

Det siger vores gæster om sommerhuset 50107

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Ferienhaus ist schön und ansprechend. Bei Ankunft fanden wir alles sehr sauber vor. Es ist gemütlich, nicht luxuriös, eingerichtet. Das Haus ist ruhig in einer Dünenlandschaft gelegen. Man kann zu allen Seiten die Terrassen erreichen. Großzügiges Mobiliar ringsherum vorhanden. In der Dämmerung hatten wir jeden Tag Besuch von Rehen und Hirschen. Sehr idyllisch. Evtl. könnte man noch eine Satellitenanlage installieren, wegen Programmerweiterung. Das auch erst 2 Jahre alte Haus können wir gern weiter empfehlen.

DE
D.
sagde , Deutschland

Gemütliches neues Ferienhaus, das keine Wünsche offen lässt. Wir haben uns sehr wohl gefühlt. Die Lage mitten in einer Düne ist besonders schön.

DE
D.
sagde , Deutschland

Neues Ferienhaus, in guter Lage für 4 Personen.
Die Einrichtung ist zweckmäßig, aber kein Luxus,
Das Meer ist nur 400m vom Haus entfernt.
Das Grundstück liegt in den Dünen, sodass dieses Haus sehr Wind geschützt ist.

Se flere anmeldelser


Soverum:2
Bolig-/Grundareal:89 / 2.003
Byggeår:2021

Køkken:

Køleskab, køleskab m. frostboks, fryser (96 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, radio.

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

1 Dobbeltseng, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, Vaskemaskine, Tørretumbler, trælaminat i stue, trælaminat i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Gasgrill, redskabsrum, Udebruser.

Henter data...

Værd at vide om Vejers Strand

Vejers Strand er et populært ferieområde i Vestjylland. Booker du et af vores sommerhuse i Vejers Strand har du mulighed for at holde en aktiv ferie og for at slappe af i naturskønne omgivelser. Der er masser af vandre- og cykelstier i området, og du bor i køreafstand til en række meget populære attraktioner. Tag fx en tur til oplevelsesmuseet Tirpitz, hvor du kan blive klogere på vestkystens historie og på Anden Verdenskrig, eller besøg Blåvandshuk Fyr, som byder på en helt fantastisk udsigt, hvis du bestiger de 170 trappetrin til toppen af fyret.

Beliggenhed og landskab: Vejers Strand ligger omkranset af store skov- og hedeområder ved Vesterhavet. Du bor i gåafstand til nogle af de bedste badestrande i Danmark, og du er samtidig tæt på flere naturperler, blandt andet Filsø, som er yngleplads for flere end 70 forskellige fuglearter.

Indkøb og shopping: Der findes to købmandsbutikker i Vejers, alternativt kan du tage til Oksbøl, som ligger cirka 10 kilometer fra Vejers Strand. Her er der flere store dagligvarebutikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

  • Blåvandshuk Fyr (ca. 8 kilometer)
  • Tirpitz (ca. 10 kilometer)
  • Blåvand Zoo (ca. 10 kilometer)
  • Filsø (ca. 10 kilometer)
  • Den tyske flygtningekirkegård (ca. 10 kilometer)
  • Gågaden i Esbjerg (ca. 35 kilometer)
  • Ribe (ca. 65 kilometer)
  • Ho bugt

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger ved Oksbøl i Ål Plantage, som er en 19 hektar stor plantage. Hundeskoven er fuldt indhegnet, og der er gode parkeringsmuligheder.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...