Lyst sommerhus på naturgrund i Vejers

3.5
icon
icon
icon
icon

Snogevej 20, Vejers Strand

- Sommerhusnr.: 50138
6 pers.
Antal personer
1300 m.
Nærmeste strand
400 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
Opvaskemaskine
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil

Til jeres næste ferie med familien eller vennegruppen er dette sommerhus på Snogevej 20 i Vejers et oplagt valg. I dette lyse sommerhus kan I nemlig være op til 6 personer. Sommerhuset ligger på en skøn naturgrund, der er omgivet af træer, og herfra er der blot 400 meter til den nærmeste indkøbsmulighed.

Lys indretning, dejligt alrum og brændeovn

I sommerhuset på Snogevej 20 i Vejers er der ingen tvivl om, at I kommer til at tilbringe mange timer af jeres ferie i det dejlige alrum. Her kan I både samles til hyggelig madlavning i køkkenet, sjove spil omkring spisebordet og gode film i tv’et. Her er der desuden Chromecast, så I kan streame jeres yndlingsfilm.

I alrummet står brændeovnen klar til at fuldende den hyggelige feriestemning med sine knitrende flammer. Derudover er der i sommerhuset også en energivenlig varmepumpe, som sørger for et godt indeklima i løbet af jeres ferie.

Overalt i det 78 kvadratmeter store sommerhus venter jer en lys indretning, som I helt sikkert vil føle jer godt tilpas i. I sommerhuset har I 3 gode soveværelser med dobbeltsenge, som I kan få jer en god nats søvn i, og på det ene af soveværelserne er der desuden et tv.

Når I står op næste morgen og er klar til endnu en feriedag i Vejers, kommer I ikke til at fryse tæerne, da der er gulvvarme på badeværelset.

Nyd jeres solrige feriedage på sommerhusets terrasser

Udendørs byder sommerhuset på flere skønne terrasser, som I kan nyde de solrige dage af jeres ferie på. På terrasserne kan I finde jer en god plads i solen, hvorfra I kan nyde ferien fra havemøblerne og liggestolene. Den ene af terrasserne er delvist overdækket, så her kan I også sidde i skygge, hvis I skulle få brug for at holde en pause fra solen.

Sommerhuset ligger på en skøn naturgrund, der er 1.885 kvadratmeter stor, og som er omgivet af træer, der giver jer privatliv på ferien. Når I slapper af og nyder ferien på terrassen, kan I derfor også nyde lyden af vinden i træerne og synet af den skønne omkringliggende natur.

På de lune ferieaftenener kan I tilberede jeres aftensmad på gasgrillen og nyde den på en af terrasserne som en hyggelig afslutning på en dejlig feriedag.

Ferieoplevelser i nærheden

Der er flere skønne ferieoplevelser, som I kan tage ud at opleve i løbet af jeres ferie i sommerhuset på Snogevej 20 i Vejers. I kan eksempelvis tage til Blåvand, hvor I blandt andet kan besøge Blåvand Zoo, Tirpitz-museet og Blåvandshuk Fyr, der er Danmarks vestligste punkt.

I skal selvfølgelig også ud at opleve Vesterhavet, når I holder ferie i Vejers. Fra jeres ferieadresse har I 1,3 kilometer til de smukke sandstrande og brusende bølger, som I kan besøge hele året rundt, uanset vind og vejr.

Når I skal have handlet ind i løbet af ferien, er der 2 købmandsbutikker i Vejers, som I kan handle ind hos, og den nærmeste indkøbsmulighed ligger kun 400 meter fra feriehuset.Soverum:3
Bolig-/Grundareal:78 / 1.885
Renoveret / Byggeår:2018 / 1986

Køkken:

Køleskab, fryser (150 L), Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (danske og tyske kanaler).

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

3 Dobbeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, Trægulv i stue, Varmepumpe, afskærmet terrasse, lukket terrasse, Overdækket terrasse, Havemøbler, Liggestole, Gasgrill, redskabsrum, Chromecast.

Henter data...

Værd at vide om Vejers Strand

Vejers Strand er et populært ferieområde i Vestjylland. Booker du et af vores sommerhuse i Vejers Strand har du mulighed for at holde en aktiv ferie og for at slappe af i naturskønne omgivelser. Der er masser af vandre- og cykelstier i området, og du bor i køreafstand til en række meget populære attraktioner. Tag fx en tur til oplevelsesmuseet Tirpitz, hvor du kan blive klogere på vestkystens historie og på Anden Verdenskrig, eller besøg Blåvandshuk Fyr, som byder på en helt fantastisk udsigt, hvis du bestiger de 170 trappetrin til toppen af fyret.

Beliggenhed og landskab: Vejers Strand ligger omkranset af store skov- og hedeområder ved Vesterhavet. Du bor i gåafstand til nogle af de bedste badestrande i Danmark, og du er samtidig tæt på flere naturperler, blandt andet Filsø, som er yngleplads for flere end 70 forskellige fuglearter.

Indkøb og shopping: Der findes to købmandsbutikker i Vejers, alternativt kan du tage til Oksbøl, som ligger cirka 10 kilometer fra Vejers Strand. Her er der flere store dagligvarebutikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

  • Blåvandshuk Fyr (ca. 8 kilometer)
  • Tirpitz (ca. 10 kilometer)
  • Blåvand Zoo (ca. 10 kilometer)
  • Filsø (ca. 10 kilometer)
  • Den tyske flygtningekirkegård (ca. 10 kilometer)
  • Gågaden i Esbjerg (ca. 35 kilometer)
  • Ribe (ca. 65 kilometer)
  • Ho bugt

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger ved Oksbøl i Ål Plantage, som er en 19 hektar stor plantage. Hundeskoven er fuldt indhegnet, og der er gode parkeringsmuligheder.

Se priser

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...