Lyst sommerhus på naturgrund i Vejers

3.5
icon
icon
icon
icon

Snogevej 20, Vejers

- Sommerhusnr.: 50138
6 pers.
Antal personer
1300 m.
Nærmeste strand
400 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
Udesauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Opladning af elbil (medbring selv kabel/adapter)
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

Til jeres næste ferie med familien eller vennegruppen er dette sommerhus på Snogevej 20 i Vejers et oplagt valg. I dette lyse sommerhus kan I være op til 6 personer og I vil hurtigt føle jer hjemme i de hyggelige omgivelser. Med et skønt udeareal med udebruser og flot sauna er der garanti for afslapning og hygge på ferien.  Sommerhuset ligger på en skøn 1885 m2 naturgrund, der er omgivet af træer, og herfra er der blot 400 meter til den nærmeste indkøbsmulighed. Kommer I i el-bil, kan også bilen lades op under ferien – huset har nemlig også en ladestander til jeres rådighed.

Lys indretning, dejligt alrum og brændeovn

I sommerhuset på Snogevej 20 i Vejers er der ingen tvivl om, at I kommer til at tilbringe mange timer af jeres ferie i det dejlige alrum. Her kan I både samles til hyggelig madlavning i køkkenet, sjove spil omkring spisebordet og gode film på tv. Her er der desuden Chromecast, så I kan streame jeres yndlingsfilm.

I alrummet står brændeovnen klar til at fuldende den hyggelige feriestemning med sine knitrende flammer. Derudover er der i sommerhuset også en energivenlig varmepumpe, som sørger for et godt indeklima i løbet af jeres ferie.

Overalt i det 78 kvadratmeter store sommerhus venter jer en lys sommerhusstemning, som I helt sikkert vil føle jer godt tilpas i. I sommerhuset har I 3 gode soveværelser med dobbeltsenge, som I kan få jer en god nats søvn i, og på det ene af soveværelserne er der desuden et tv.

Når I står op næste morgen og er klar til endnu en feriedag i Vejers, kommer I ikke til at fryse tæerne, da der er gulvvarme på badeværelset.

Solrige feriedage på terrassen med udesauna og bruser

Udendørs byder sommerhuset på flere skønne terrasser, som I kan nyde de solrige dage af jeres ferie på. På terrasserne kan I finde jer en god plads i solen, hvorfra I kan nyde ferien fra havemøblerne og liggestolene. Den ene af terrasserne er delvist overdækket, så her kan I også sidde i skygge, hvis I skulle få brug for at holde en pause fra solen eller søge ly for en lille regnbyge.

Sommerhuset ligger i rolige omgivelser på en skøn naturgrund, der er 1.885 kvadratmeter stor, som er omgivet af træer, der giver jer privatliv på ferien. Når I slapper af og nyder ferien på terrassen, kan I derfor også nyde lyden af vinden i træerne og synet af den skønne omkringliggende natur.

På de lune ferieaftenener kan I tilberede jeres aftensmad på gasgrillen og nyde den på en af terrasserne som en hyggelig afslutning på en dejlig feriedag. Fra feriehusets nye badeværelse er der direkte udgang til terrassen, hvor I kan fuldende dagen med en tur i udesaunaen og et friskt skyld under bruseren (til rådighed i sommerhalvåret).

Ferieoplevelser i nærheden

Der er flere skønne ferieoplevelser, som I kan tage ud at opleve i løbet af jeres ferie i sommerhuset på Snogevej 20 i Vejers. En tur ud i det blå gennem den særegne natur, en udflugt til stranden, hvor I kan slentre langs vandet og samle smukke sten og skaller, eller I kan tage til Blåvand, hvor I blandt andet kan besøge Blåvand Zoo, Tirpitz-museet og Blåvandshuk Fyr, der er Danmarks vestligste punkt.

I skal selvfølgelig også ud og opleve Vesterhavet, når I holder ferie i Vejers. Fra jeres ferieadresse har I 1,3 kilometer til de smukke sandstrande og brusende bølger, som I kan besøge hele året rundt, uanset vind og vejr.

Når I skal have handlet ind i løbet af ferien, er der 2 købmandsbutikker i Vejers, som I kan handle ind hos, og den nærmeste indkøbsmulighed ligger kun 400 meter fra feriehuset.

 

Det siger vores gæster om sommerhuset 50138

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Ferienhaus im Snogevej 20 ist liebevoll eingerichtet und verfügt über alles, was das Urlauberherz begehrt. Die Ausstattung der Küche lässt durch ausreichend Geschirr und Zubehör keine Wünsche offen. Das Bett war sehr gemütlich und in einem guten Zustand. Durch die Lage des Hauses auf einem Naturgrundstück kamen sogar mal die Hirsche zu Besuch. Auf den Terrassen kann man den ganzen Tag die Sonne genießen und durch die weißen Wände und die weiße Decke im Haus ist es ziemlich hell im Haus. Wir haben schon viele Urlaube in Vejers gemacht und dieses Haus hat uns wirklich sehr sehr gut gefallen. Wir haben uns sofort wohlgefühlt und kommen gerne wieder.

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Ferienhaus ist wirklich hygge. Wir hätten gerne dieses Haus wieder gebucht, leider ist es immer belegt. Die Terrassen und vor allem die Ruhe sind hervorragend. Liebe Grüße an die Eigentümer. ❤️

DE
D.
sagde , Deutschland

Ein perfektes Ferienhaus für einen gemütlichen Familienurlaub. Es mangelt an nichts. Die Küche ist voll ausgestattet. Durch die Kücheninsel kann man hervorragend zusammen kochen. Der Kaminofen sorgt für behagliches Wärme auch an kalten Tagen. Bis zu 6 Personen können eine schöne Zeit verbringen. Die geschützten Terrassen laden an sonnigen Tagen zum relaxen ein. Der Strand ist mit einem kleinen Fußmarsch gut zu erreichen – man kann ja sonst auch schnell mit dem Auto zum Strand fahren.

Alles perfekt – keine Mängel, alles vorhanden

Se flere anmeldelser


Soverum:3
Bolig-/Grundareal:78 / 1.885
Renoveret / Byggeår:2024 / 1986

Køkken:

Køleskab, fryser (150 L), Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, enkelte danske og tyske kanaler.

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

3 Dobbeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, Udesauna, Vaskemaskine, Trægulv i stue, Trægulv i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, lukket terrasse, Overdækket terrasse, Havemøbler, Liggestole, Gasgrill, redskabsrum, Ladestik til el-bil, Chromecast, Udebruser.

Henter data...

Værd at vide om Vejers Strand

Vejers Strand er et populært ferieområde i Vestjylland. Booker du et af vores sommerhuse i Vejers Strand har du mulighed for at holde en aktiv ferie og for at slappe af i naturskønne omgivelser. Der er masser af vandre- og cykelstier i området, og du bor i køreafstand til en række meget populære attraktioner. Tag fx en tur til oplevelsesmuseet Tirpitz, hvor du kan blive klogere på vestkystens historie og på Anden Verdenskrig, eller besøg Blåvandshuk Fyr, som byder på en helt fantastisk udsigt, hvis du bestiger de 170 trappetrin til toppen af fyret.

Beliggenhed og landskab: Vejers Strand ligger omkranset af store skov- og hedeområder ved Vesterhavet. Du bor i gåafstand til nogle af de bedste badestrande i Danmark, og du er samtidig tæt på flere naturperler, blandt andet Filsø, som er yngleplads for flere end 70 forskellige fuglearter.

Indkøb og shopping: Der findes to købmandsbutikker i Vejers, alternativt kan du tage til Oksbøl, som ligger cirka 10 kilometer fra Vejers Strand. Her er der flere store dagligvarebutikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

  • Blåvandshuk Fyr (ca. 8 kilometer)
  • Tirpitz (ca. 10 kilometer)
  • Blåvand Zoo (ca. 10 kilometer)
  • Filsø (ca. 10 kilometer)
  • Den tyske flygtningekirkegård (ca. 10 kilometer)
  • Gågaden i Esbjerg (ca. 35 kilometer)
  • Ribe (ca. 65 kilometer)
  • Ho bugt

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger ved Oksbøl i Ål Plantage, som er en 19 hektar stor plantage. Hundeskoven er fuldt indhegnet, og der er gode parkeringsmuligheder.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...