Skønt feriehus med udestue i Vejers

3
icon
icon
icon

Mågevej 14, Vejers

- Sommerhusnr.: 50153
5 pers.
Antal personer
575 m.
Nærmeste strand
300 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Gæsterne siger: icon icon

På Mågevej 14 i Vejers ligger dette fine, lille feriehus, hvor masser af charme og hyggelig feriestemning venter jer til jeres næste ferie. Feriehuset har en dejlig beliggenhed i Vejers nær stranden, hvilket indbyder til gode og lange gåture i byen og langs vandet. I Feriehuset er der plads til 5 feriegæster.

Tid til hygge og afslapning

Det hyggelige træhus på Mågevej er renoveret i 2023. Her er der lagt stor vægt på at bevare charmen fra gamle dage og tilføre nutidens komfort. Den hyggelige feriestemning kan mærkes i alle rum, og I vil hurtigt føle jer godt tilpasse. Glæd jer til at sove længe, gå lange ture på stranden og have mange hyggelige timer foran flammerne i brændeovnen. 

I stuen mødes I af en blanding af lyse farver, puder, brændeovn og fine møbler, der giver rummet en meget hyggelig atmosfære. De store vinduer lukker en masse lys ind i rummet og giver jer en vidunderlig udsigt over lyng og marehalm.

I forlængelse af stuen ligger der en hyggelig udestue, som I kan bruge som tilflugtssted på de køligere dage, eller når solen er gået ned på en dejlig sommeraften.

Feriehuset har 3 soveværelser, hvoraf det ene er indrettet med en dobbeltseng. På et andet værelse er der 2 enkeltsenge, mens det sidste værelse er indrettet med en enkeltseng.

Nyd naturen uforstyrret

Feriehuset ligger i læ, hvor I på alle tider af døgnet kan fange et par solstråler på de forskellige terrasser. På den ene side grænser en lille fyrretræslund op til feriehuset, hvor I måske er heldige at få besøg af en kronhjort eller 2.

På den overdækkede træterrasse er der liggestole til en afslappende lur i den friske luft. Her finder I også grillen, hvor I kan tilberede jeres bøffer eller pølser sidst på dagen.

Gå til stranden eller shopping

For at komme til den vidunderlige, brede sandstrand i Vejers behøver I kun at gå ca. 575 meter, og jeres hund vil uden tvivl nyde de mange gåture langs vandet. Her kan I også bygge store sandslotte, samle muslinger eller blot nyde en afslappende dag med en god picnic.

Den nærmeste dagligvarebutik ligger kun 300 meter væk. Du kan tage brødet med direkte fra din morgentur, eller I kan bare sende børnene af sted. Hvis I kan lide at cykle, skal I helt sikkert tage cyklerne med jer eller leje dem lokalt. Omkring Vejers er der gode cykelruter og stier, hvorfra I kan nyde den smukke natur.

Det siger vores gæster om sommerhuset 50153

DE
D.
sagde , Deutschland

Sehr schönes verwinkeltes, hyggeliges Häuschen mit vielen gemütlichen Details, insgesamt 3 Veranden und Ofen für kältere Ferientage.
Der Strandsand kann in der Außendusche abgespült werden, was insbesondere bei Kindern ein toller Vorteil ist.
Wer Ruhe, Natur und Gemütlichkeit sucht, wird hier fündig.Soverum:3
Bolig-/Grundareal:65 / 1.320
Renoveret / Byggeår:2023 / 1937

Køkken:

Køleskab, fryser (30 L), Microbølgeovn.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, danske og tyske kanaler, radio.

Bad:

1 Badeværelse.

Sovepladser:

1 Dobbeltseng, 3 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, Trægulv i stue, trælaminat Trægulv i soveværelse, afskærmet terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, redskabsrum, Udebruser.

Henter data...

Værd at vide om Vejers Strand

Vejers Strand er et populært ferieområde i Vestjylland. Booker du et af vores sommerhuse i Vejers Strand har du mulighed for at holde en aktiv ferie og for at slappe af i naturskønne omgivelser. Der er masser af vandre- og cykelstier i området, og du bor i køreafstand til en række meget populære attraktioner. Tag fx en tur til oplevelsesmuseet Tirpitz, hvor du kan blive klogere på vestkystens historie og på Anden Verdenskrig, eller besøg Blåvandshuk Fyr, som byder på en helt fantastisk udsigt, hvis du bestiger de 170 trappetrin til toppen af fyret.

Beliggenhed og landskab: Vejers Strand ligger omkranset af store skov- og hedeområder ved Vesterhavet. Du bor i gåafstand til nogle af de bedste badestrande i Danmark, og du er samtidig tæt på flere naturperler, blandt andet Filsø, som er yngleplads for flere end 70 forskellige fuglearter.

Indkøb og shopping: Der findes to købmandsbutikker i Vejers, alternativt kan du tage til Oksbøl, som ligger cirka 10 kilometer fra Vejers Strand. Her er der flere store dagligvarebutikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

  • Blåvandshuk Fyr (ca. 8 kilometer)
  • Tirpitz (ca. 10 kilometer)
  • Blåvand Zoo (ca. 10 kilometer)
  • Filsø (ca. 10 kilometer)
  • Den tyske flygtningekirkegård (ca. 10 kilometer)
  • Gågaden i Esbjerg (ca. 35 kilometer)
  • Ribe (ca. 65 kilometer)
  • Ho bugt

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger ved Oksbøl i Ål Plantage, som er en 19 hektar stor plantage. Hundeskoven er fuldt indhegnet, og der er gode parkeringsmuligheder.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...