NYT: Vi har fået nyt website. Lad os gerne høre hvad du synes - din feedback er meget værdsat. Gå til det nye Esmark

Strandnært sommerhus med spa og sauna

4
icon
icon
icon
icon

Aavej 10, Vejers

- Sommerhusnr.: 50188
6 pers.
Antal personer
500 m.
Nærmeste strand
200 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
2 pers.
Tømmespa
Infrarød sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Rabat i lavsæsonen
Book to uger i lavsæsonen og spar 25%.
Ladning
Opladning af elbil (medbring selv kabel/adapter)
Støtte til vedvarende energi

På Aavej 10 finder I et klassisk og velindrettet feriehus til 6 personer. På de 117 kvm får I blandt andet gulvvarme i opholdsrum og badeværelser, udestue, infrarød sauna og spa samt lademulighed til elbil. Med kun 500 meter til stranden, kan I her have en afslappende og bekvem ferie ved Vesterhavet.

Feriestemning, afslapning og wellness

Det stemningsfyldte feriehus på Aavej 10 er indrettet med sans for detaljer. Den lyse opholdsstue har lyse gulve med gulvvarme, træbeklædte vægge og lofter op i kip. Et fint lysindfald gennem de brede vinduespartier er med til at give en lys og let atmosfære. Med ild i brændeovnen kan I her nyde hyggelige TV-aftener eller trække jer tilbage med en god bog. I det moderne, åbne køkken med induktionskomfur og opvaskemaskine kan I tilberede lækre måltider. En muret bar adskiller køkkenet fra spiseområdet, hvorfra I har direkte adgang til udestuen. Her kan I også nyde udsigten til naturen på kølige dage og aftener.

Feriehuset har desuden 2 rummelige badeværelser med brusebad og gulvvarme. Det store badeværelse giver adgang til infrarød sauna og spa. Her kan I slappe af i det varme vand eller nyde en lang saunatur. De hyggelige soveværelser har god opbevaringsplads. Der er 1 soveværelse med dobbeltseng og 2 soveværelser med hver 2 enkeltsenge, så I kan fordele jer, som det passer jer bedst.

Nyd den friske luft

Den 1500 kvm store naturgrund har masser af plads til afslapning og aktiviteter udendørs. På den delvist afskærmede terrasse, der omgiver feriehuset på tre sider, kan I arrangere hyggelige grillaftener. Afhængigt af solens position og vindretning kan I altid finde en rolig plet i den friske havluft. Tag solbad i de komfortable liggestole, eller træk jer tilbage i havemøblerne og nyd en kop kaffe eller en kølig drink i den friske luft.

Aktiviteter og afslapning i Vejers Strand

Feriehuset i Vejers ligger ideelt i forhold til både strand og indkøb. Den kilometerlange sandstrand ligger kun 500 meter væk og inviterer til lange gåture og forfriskende badeture i Vesterhavet. Indkøbsmulighed, kun 200 meter væk, gør det let at klare alle daglige indkøb hurtigt, så I får mere tid til ferielivet. Vejers tilbyder talrige aktiviteter og udflugtsmål, der gør jeres ferie varieret og spændende. Uanset om I er til vandsport, kulturelle oplevelser eller elsker at færdes i naturen, er her noget for enhver smag.



Soverum:3
Bolig-/Grundareal:117 / 1.501
Byggeår:2007

Køkken:

Køleskab, fryser (40 L), Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler).

Bad:

Tømmespa, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, Infrarød sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, klinker med gulvarme i stue, trælaminat i soveværelse, afskærmet terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, redskabsrum, Ladestik til el-bil.

Henter data...

Værd at vide om Vejers Strand

Vejers Strand er et populært ferieområde i Vestjylland. Booker du et af vores sommerhuse i Vejers Strand har du mulighed for at holde en aktiv ferie og for at slappe af i naturskønne omgivelser. Der er masser af vandre- og cykelstier i området, og du bor i køreafstand til en række meget populære attraktioner. Tag fx en tur til oplevelsesmuseet Tirpitz, hvor du kan blive klogere på vestkystens historie og på Anden Verdenskrig, eller besøg Blåvandshuk Fyr, som byder på en helt fantastisk udsigt, hvis du bestiger de 170 trappetrin til toppen af fyret.

Beliggenhed og landskab: Vejers Strand ligger omkranset af store skov- og hedeområder ved Vesterhavet. Du bor i gåafstand til nogle af de bedste badestrande i Danmark, og du er samtidig tæt på flere naturperler, blandt andet Filsø, som er yngleplads for flere end 70 forskellige fuglearter.

Indkøb og shopping: Der findes to købmandsbutikker i Vejers, alternativt kan du tage til Oksbøl, som ligger cirka 10 kilometer fra Vejers Strand. Her er der flere store dagligvarebutikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

  • Blåvandshuk Fyr (ca. 8 kilometer)
  • Tirpitz (ca. 10 kilometer)
  • Blåvand Zoo (ca. 10 kilometer)
  • Filsø (ca. 10 kilometer)
  • Den tyske flygtningekirkegård (ca. 10 kilometer)
  • Gågaden i Esbjerg (ca. 35 kilometer)
  • Ribe (ca. 65 kilometer)
  • Ho bugt

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger ved Oksbøl i Ål Plantage, som er en 19 hektar stor plantage. Hundeskoven er fuldt indhegnet, og der er gode parkeringsmuligheder.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...