NYT: Vi har fået nyt website. Lad os gerne høre hvad du synes - din feedback er meget værdsat. Gå til det nye Esmark

Charmerende to-plan sommerhus i hjertet af Vejers

4
icon
icon
icon
icon

Violvej 7, Vejers

- Sommerhusnr.: 50198
4 pers.
Antal personer
500 m.
Nærmeste strand
500 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
2 pers.
Tømmespa
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Støtte til vedvarende energi

Opdag en afslappende oase på Violvej 7 i hjertet af skønne Vejers. Her finder I et dejligt sommerhus, hvor afslapning og nærhed til naturen går hånd i hånd. Det smagfulde sommerhus med spa, der er hyggeligt indrettet, har plads til 4 personer og ligger blot 500 meter fra det brusende Vesterhav. Hjertelig velkommen!

Elegant indretning og smuk udsigt over klitterne

Det 80 kvadmeter store sommerhus i Vejers byder på en charmerende beliggenhed på en klitgrund. Parkér bilen og følg trapperne op til huset. Her bliver I budt velkommen indenfor i et hyggeligt og smagfuldt indrettet sommerhus. Her er smukke frie spær, afstemte farvenuancer og ikke mindst den smukke udsigt udover klitterne, som blandt andet kan nydes under aftensmaden.

I stueetagen finder I først og fremmest to soveværelser, badeværelset med spabad og det rummelige køkkenalrum. Her er plads til familielivet – uanset om I skal lave dejlig mad i det veludstyrede køkken, spille brætspil ved slagbænken eller slappe af med en god bog foran den knitrende brændeovn, der skaber varme og hygge. I stueetagen er der gulvvarme overalt, og trappen fører jer op til tv-stuen.

Stuen indbyder til afslappende stunder foran tv´et. Her kan I så lov at koble af og nyde hinandens selskab. Her kan I også komme ud på balkonen, som er det perfekte sted at nyde morgenkaffen og den storslåede udsigt.

Solskinsdage på terrassen

Ryk ferien udenfor og nyd den danske sommer! Rundt om sommerhuset er der anlagt træterrasse i forskudte niveauer. Her venter havemøbler og liggestolene på jer! Her kan I nyde en dejlig frokost i solen, solbade og nyde den friske Vesterhavsluft. Til aften kan I alle 4 samles til en hyggelig grillaften på terrassen, inden solens smukke farvespil begynder.

Ferie ved badebyen Vejers

Med ferieadresse på Violvej 7 befinder I jer små 500 meter fra den smukke sandstrand – og her har I også købmand, naturlegeplads, vandrestier og tennisbane i nærheden. Her er rig mulighed for at nyde naturen, gå lange ture og koble af fra den travle hverdag. Selve byen byder på charmerende butikker, hyggelige caféer og restauranter, hvor I kan smage på lækre lokale retter.

Der findes masser af spændende udflugtsmål i nærheden af Vejers – både Henne Strand, Oksbøl og Blåvand er bestemt værd at kigge forbi. Her kan I blandt andet besøge Flugt museet, den indendørs klatrepark, Junglefun, escape room eller Grærup fiskesø.



Soverum:2
Bolig-/Grundareal:80 / 632
Renoveret / Byggeår:2008 / 1935

Køkken:

Køleskab, fryser (80 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, enkelte danske og tyske kanaler.

Bad:

Tømmespa, 1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, Vaskemaskine, klinker med gulvarme i stue, klinker med gulvarme i soveværelse, afskærmet terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill.

Henter data...

Værd at vide om Vejers Strand

Vejers Strand er et populært ferieområde i Vestjylland. Booker du et af vores sommerhuse i Vejers Strand har du mulighed for at holde en aktiv ferie og for at slappe af i naturskønne omgivelser. Der er masser af vandre- og cykelstier i området, og du bor i køreafstand til en række meget populære attraktioner. Tag fx en tur til oplevelsesmuseet Tirpitz, hvor du kan blive klogere på vestkystens historie og på Anden Verdenskrig, eller besøg Blåvandshuk Fyr, som byder på en helt fantastisk udsigt, hvis du bestiger de 170 trappetrin til toppen af fyret.

Beliggenhed og landskab: Vejers Strand ligger omkranset af store skov- og hedeområder ved Vesterhavet. Du bor i gåafstand til nogle af de bedste badestrande i Danmark, og du er samtidig tæt på flere naturperler, blandt andet Filsø, som er yngleplads for flere end 70 forskellige fuglearter.

Indkøb og shopping: Der findes to købmandsbutikker i Vejers, alternativt kan du tage til Oksbøl, som ligger cirka 10 kilometer fra Vejers Strand. Her er der flere store dagligvarebutikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

  • Blåvandshuk Fyr (ca. 8 kilometer)
  • Tirpitz (ca. 10 kilometer)
  • Blåvand Zoo (ca. 10 kilometer)
  • Filsø (ca. 10 kilometer)
  • Den tyske flygtningekirkegård (ca. 10 kilometer)
  • Gågaden i Esbjerg (ca. 35 kilometer)
  • Ribe (ca. 65 kilometer)
  • Ho bugt

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger ved Oksbøl i Ål Plantage, som er en 19 hektar stor plantage. Hundeskoven er fuldt indhegnet, og der er gode parkeringsmuligheder.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...