Moderne ferielejlighed med fri entré til swimmingpool

3
icon
icon
icon
Nordvej 11- 19, Vejers Strand - Søg på husnr. 50819
Gæsterne siger: icon icon

Kun 100 meter fra Vesterhavet ligger denne skønne ferielejlighed i Vejers Feriecenter. Bo med op til 6 personer i denne hyggelige lejlighed – som en del af Feriecentret får I gratis entré til en fælles indendørs swimmingpool.

I fællesrummet ved poolen finder du et ekstra rum med sauna og vaskemaskine – disse faciliteter kan du benytte efter først til mølle princippet mod betaling af gebyr.

Lyst og moderne med egen terrasse

Ferielejligheden råder over 3 funktionelle soveværelser på første sal og et enkelt på stueetagen. Dertil kommer den kombinerede stue- og spiseafdeling, såvel som et badeværelse med gulvvarme. Hele lejligheden er lyst og venligt indrettet, og gennem de store vinduer bliver solens lys invieret indenfor.

Det åbne køkken med køle-frysekombi, mikroovn og opvaskemaskine har alt, hvad feriekokken har brug for, og efter maden kan I planlægge de næste feriedages udflugter, mens opvaskemaskinen klarer oprydningen for jer.

Fantastisk beliggenhed og fælles swimmingpool

Direkte fra stuen kommer I ud på den sydvestvendte terrasse. Her står havemøblerne klar, og afskærmningen sørger for, at I kan nyde solen helt uforstyrret. På solskinsdage er en tur til stranden naturligvis også oplagt – kun 100 meter fra lejligheden.

Også på de kølige feriedage byder den kilometerlange strand og det fantastiske landskab på lange gåture i den friske havbrise. Og et ekstra highlight: Når det ikke er vejr til en dukkert i havet, kan I hoppe i den indendørs swimmingpool, som i gennem Vejers Feriecenter har gratis adgang til.

Shopping og indkøb kan klares i Vejers Strands hyggelige bymidte, som befinder sig næsten lige udenfor døren. De mange små caféer og restauranter står også gerne for aftensmaden eller frokosten, hvis ikke I orker det selv.

Lejes ikke ud til ungdomsgrupper.

Det siger vores gæster om sommerhuset 50819

D.
sagde , Danmark

Dejligt hus med alt man behøverSoverum:3
Bolig-/Grundareal:62 / 100
Byggeår:1992

Køkken:

Køleskab m. frostboks, microbølgeovn, opvaskemaskine.

Stue:

Fladskærms-tv, danske og tyske kanaler.

Bad:

1 badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

1 Dobbeltseng, 2 Enkeltsenge, 1 Etageseng

Øvrige:

Trægulv i stue, tæppe i soveværelse, afskærmet terrasse, havemøbler, liggestole, grill.

Henter data...

Se priser
Sitemap
Søger...