Moderne ferielejlighed med fri entré til swimmingpool

2.5
icon
icon
icon

Nordvej 11- 19, Vejers

- Sommerhusnr.: 50819
6 pers.
Antal personer
100 m.
Nærmeste strand
200 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
ca.
Swimmingpool
Opvaskemaskine
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

Kun 100 meter fra Vesterhavet ligger denne skønne ferielejlighed i Vejers Feriecenter. Bo med op til 6 personer i denne hyggelige lejlighed – som en del af Feriecentret får I gratis entré til en fælles indendørs swimmingpool. 

I fællesrummet ved poolen finder du et ekstra rum med sauna og vaskemaskine – disse faciliteter kan du benytte efter først til mølle princippet mod betaling af gebyr.

Lyst og moderne med egen terrasse

Ferielejligheden råder over 3 funktionelle soveværelser 2 på første sal og et enkelt på stueetagen. Dertil kommer den kombinerede stue- og spiseafdeling, såvel som et badeværelse med gulvvarme. Hele lejligheden er lyst og venligt indrettet, og gennem de store vinduer bliver solens lys invieret indenfor.

Det åbne køkken med køle-frysekombi, mikroovn og opvaskemaskine har alt, hvad feriekokken har brug for, og efter maden kan I planlægge de næste feriedages udflugter, mens opvaskemaskinen klarer oprydningen for jer.

Fantastisk beliggenhed og fælles swimmingpool

Direkte fra stuen kommer I ud på den sydvestvendte terrasse. Her står havemøblerne klar, og afskærmningen sørger for, at I kan nyde solen helt uforstyrret. På solskinsdage er en tur til stranden naturligvis også oplagt – kun 100 meter fra lejligheden.

Også på de kølige feriedage byder den kilometerlange strand og det fantastiske landskab på lange gåture i den friske havbrise. Og et ekstra highlight: Når det ikke er vejr til en dukkert i havet, kan I hoppe i den indendørs swimmingpool, som i gennem Vejers Feriecenter har gratis adgang til.

Shopping og indkøb kan klares i Vejers Strands hyggelige bymidte, som befinder sig næsten lige udenfor døren. De mange små caféer og restauranter står også gerne for aftensmaden eller frokosten, hvis ikke I orker det selv.

Lejes ikke ud til ungdomsgrupper.

Det siger vores gæster om sommerhuset 50819

DE
D.
sagde , Deutschland

Nettes Ferienhaus, was alles hat, was es für einen schönen Urlaub braucht. Der Geschirrspüler in der Küche ist ein absolutes plus. Ansonsten eher Basisausstattung, aber wirklich in Ordnung.
Der gemeinsame Poolraum war ein Highlight für unsere 3 Kiddies.

DE
D.
sagde , Deutschland

Hübsches Haus, sauber, direkt am StrandSoverum:3
Bolig-/Grundareal:62 / 100
Byggeår:1992

Køkken:

Køleskab m. frostboks, Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Fladskærms-tv, enkelte danske og tyske kanaler.

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

1 Dobbeltseng, 2 Enkeltsenge, 1 Etageseng

Øvrige:

Gratis trådløs internet, Trægulv i stue, Tæppe i soveværelse, afskærmet terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill.

Henter data...

Værd at vide om Vejers Strand

Vejers Strand er et populært ferieområde i Vestjylland. Booker du et af vores sommerhuse i Vejers Strand har du mulighed for at holde en aktiv ferie og for at slappe af i naturskønne omgivelser. Der er masser af vandre- og cykelstier i området, og du bor i køreafstand til en række meget populære attraktioner. Tag fx en tur til oplevelsesmuseet Tirpitz, hvor du kan blive klogere på vestkystens historie og på Anden Verdenskrig, eller besøg Blåvandshuk Fyr, som byder på en helt fantastisk udsigt, hvis du bestiger de 170 trappetrin til toppen af fyret.

Beliggenhed og landskab: Vejers Strand ligger omkranset af store skov- og hedeområder ved Vesterhavet. Du bor i gåafstand til nogle af de bedste badestrande i Danmark, og du er samtidig tæt på flere naturperler, blandt andet Filsø, som er yngleplads for flere end 70 forskellige fuglearter.

Indkøb og shopping: Der findes to købmandsbutikker i Vejers, alternativt kan du tage til Oksbøl, som ligger cirka 10 kilometer fra Vejers Strand. Her er der flere store dagligvarebutikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

  • Blåvandshuk Fyr (ca. 8 kilometer)
  • Tirpitz (ca. 10 kilometer)
  • Blåvand Zoo (ca. 10 kilometer)
  • Filsø (ca. 10 kilometer)
  • Den tyske flygtningekirkegård (ca. 10 kilometer)
  • Gågaden i Esbjerg (ca. 35 kilometer)
  • Ribe (ca. 65 kilometer)
  • Ho bugt

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger ved Oksbøl i Ål Plantage, som er en 19 hektar stor plantage. Hundeskoven er fuldt indhegnet, og der er gode parkeringsmuligheder.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...