Luksus, ro og smuk natur for 6 personer med hund

5
icon
icon
icon
icon
icon

Lyngheden 5, Grærup Strand

- Sommerhusnr.: 52080
6 pers.
Antal personer
950 m.
Nærmeste strand
7000 m.
Nærmeste indkøb
Max 2
Hund tilladt
6 pers.
Udendørs spa
Infrarød sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Opladning af elbil (medbring selv kabel/adapter)
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

Hvis I er på udkig efter et særligt feriehus med et strejf af luksus og en smuk panoramaudsigt, så bør I tage et kig på feriehuset Lyngheden 5 ved Grærup Strand. Her er et smukt feriehus på 180 m2, bygget i 2023. Feriehuset har blandt andet en infrarød sauna, poolbord, bordtennisbord og meget mere. Derudover en fantastisk udsigt over fiskesøen ved Grærup Strand. Op til 6 personer og 2 hunde kan se frem til en skøn ferie her.

Omgivet af skøn natur – moderne indretning med udespa til 6 personer og udekøkken.

I feriehuset på Lyngheden 5 ved Grærup Strand vil I straks føle jer hjemme og stresse af. Panoramaudsigten gennem de mange gulv-til-loft-vinduer over fiskesøen og vestkystens enestående smukke landskab er helt meditativ. Det eneste der er bedre er, at komme ud og opleve den.

Indretningen er med moderne dansk design, hyggelig atmosfære og 100% feriestemning. Det rummelige opholdsrum med åbent køkken og spisebord har et fantastisk lysindfald igennem de store vinduespartier. Gulvvarmen i opholdsrummet og badeværelserne sørger for via den energivenlige jordvarme et behageligt rumklima. Det moderne køkken indeholder alt, hvad I behøver for at tilberede lækre måltider – endda et vinkøleskab, hvorfra I kan nyde jeres vine ved den perfekte temperatur. De aktive kan spille billard eller bordtennis. Sjov og spil er et must på ferie i Danmark.

I de 3 soveværelser er der 2 værelser med dobbeltsenge og 1 soveværelse med to enkeltsenge. Her kan I sove uforstyrret, midt i naturen. Feriehuset har to smukke badeværelser, hvor der også er wellness i form af en infrarød sauna. I skal ikke mangle praktiske hvidevarer og faciliteter på ferien, her er f.eks. vaskemaskine, tørretumbler og en carport med ladestik til el-bil.

Wellness fortsætter ude på terrassen i den lækre store udespa til 6 personer. Her kan I hoppe i når middagen, der er tilberedt i udekøkkenet er indtaget. 

Panoramaudsigt til den ene side, overdækket terrasse til den anden

Udendørs er der flere skønne pletter at trække sig tilbage til uanset vejret. Der er et overdækket område med udsigt over fiskesøen samt en åben terrasse med liggestole på bagsiden af feriehuset. En rolig plet at sidde med en god bog kan I altid finde.   

Strand-, klit- og hedelandskab og vandrestier i det omkringliggende område

Grærup Strand er det perfekte sted for naturelskere og dem, der søger fred og ro. Den mangfoldige natur på Vestkysten har meget at byde på, både for øjet og for sjælen. Tag cyklen med, hvis du vil opleve naturen på første hånd. Fra Grærup er der mange gode cykelruter i alle retninger. Således bliver naturoplevelserne endnu mere intensiv.

For lystfiskere er beliggenheden også perfekt. Den velkendte Grærup fiskesø, ligger lige overfor jeres feriehus. Her kan I være heldige at få regnbueørred, gedde, aborre, skalle eller ål på krogen.

Lademuligheden for el bilen er en ladestander med type 2 stik, medbring eget kabel. 

Det siger vores gæster om sommerhuset 52080

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Haus hat unsere Erwartungen komplett erfüllt. Es ist sehr schön eingerichtet, sehr hell, man fühlt sich schnell wohl. Highlight waren auf jeden Fall die Lage mit Blick auf den Angelsee, der Angelsee und der Outdoor Whirlpool. Wir hatten als Familie einen tollen und erholsamen Urlaub und können das Haus definitiv weiterempfehlen.

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Haus ist ruhig gelegen, modern und wirklich stillvoll eingerichtet. Man hat einen direkten Blick auf den anliegenden See.

DE
D.
sagde , Deutschland

Uns hat ganz besonders die Helligkeit gefallen, Bodentiefe Fenster, alles spielt sich in einem wohligen Raum ab und man kann sehr gut in den Betten schlafen.

Es war rundum einfach eine echte Entspannung.

Kommen jederzeit gerne wieder 😉

Alles war zu unser vollsten Zufriedenheit 😉

Danke

Se flere anmeldelser


Soverum:3
Bolig-/Grundareal:180 / 4.414
Byggeår:2023

Køkken:

Køleskab, fryser (200 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Fladskærms-tv, enkelte danske og tyske kanaler.

Bad:

2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, Infrarød sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Billard, Bordtennis, trælaminat med gulvarme i stue, trælaminat i soveværelse, afskærmet terrasse, Overdækket terrasse, Havemøbler, Liggestole, carport, Ladestik til el-bil, Udespa.

Henter data...

Værd at vide om Grærup Strand

Grærup Strand er det ideelle sted at holde ferie, hvis du vil have rolige omgivelser tæt på Vesterhavet. Der er ingen forretninger i Gærup Strand, hvilket bidrager til den fredfyldte atmosfære i området. Samtidig ligger Vejers Strand blot nogle få kilometer væk, og her er der masser af muligheder for at tage på shoppetur i områdets mange specialbutikker. Der er også en købmand i Vejers Strand, hvor du kan foretage dine daglige indkøb.

Beliggenhed og landskab: Klitter, strand, skov og hede kendetegner landskabet ved Grærup Strand.

Dit sommerhus i Grærup er også tæt på den naturskønne Filsø og der ligger en stor fiskesø i Grærup, hvor der kan fanges ferskvandsfisk af flere forskellig slags.

Indkøb og shopping: Vejers Strand, hvor du finder både en købmand og specialbutikker af forskellig slags, ligger få minutters kørsel fra Grærup Strand. De nærmeste større supermarkeder ligger i Blåvand og i Oksbøl, begge cirka 20 minutters kørsel fra Grærup Strand.

Oplevelse og udflugtsmål:

  • Vesterhavet
  • Grærup Fiskesø
  • Filsø (ca. 15 kilometer)
  • Tirpitz (ca. 15 kilometer)
  • Blåvand Zoo (ca. 15 kilometer)
  • Gågaden i Esbjerg (ca. 35 kilometer)

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, lystfiskeri, fuglekiggeri og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger i Oksbøl, cirka 20 minutters kørsel fra Gærup Strand.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...