Charmerende sommerhus med ugeneret og naturskøn beliggenhed

3
icon
icon
icon

Lyngvej 3, Grærup Strand

- Sommerhusnr.: 52099
6 pers.
Antal personer
800 m.
Nærmeste strand
7000 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

På en ugeneret naturgrund i Grærup ligger dette charmerende sommerhus til 6 personer. Her er rammerne sat for en klassisk sommerhusferie i idylliske omgivelser, blandt andet med brændeovn, gode praktiske faciliteter og en læfyldt terrasse. Alt sammen mindre end 10 minutters gang fra Vesterhavet.

Sommerhusidyl på højt plan med ugeneret og læfyldt terrasse

Med ferieadresse på Lyngvej 3 er I sikret sommerhusidyl på højt plan. Det klassiske træhus er beliggende på en kuperet naturgrund og er omgivet af høje træer og tæt buskads, så I på fuldstændig uforstyrret vis kan nyde ferien langt væk fra den travle hverdag.

Sommerhusets læfyldte terrasse udgør en rigtig hyggekrog på de solrige dage og lægger op til masser af tid udendørs. I kan for eksempel anrette frokosten ved havebordet eller tilberede en god middag på grillen i aftensolen. Terrassen har desuden en afskærmet og overdækket del, så I kan nyde omgivelserne og den friske luft i stort set alt slags vejr.

Charmerende indretning med brændeovn og praktiske faciliteter

Feriehuset er indrettet i en charmerende stil med hvide trævægge, komfortabelt interiør og brændeovn, og omgivelserne emmer i det hele taget af klassisk sommerhusstemning. Gennem de mange vinduer, særligt i opholdsrummet, har I en skøn udsigt til den grønne natur, der omgiver jer – og samtidig er I sikret et godt lysindfald i sommerhusets fællesrum.

De praktiske opgaver er hurtigt klaret på ferien. Sommerhuset er nemlig udstyret med opvaskemaskine i køkkenet samt et depotrum med vaskemaskine og tørretumbler. Badeværelset har gulvvarme, og en energivenlig varmepumpe sikrer jer den helt rigtige rumtemperatur hele året rundt.

Grærup – et roligt og naturskønt ferieområde tæt på Vejers Strand

Grærup er generelt et utrolig roligt ferieområde med masser af flot natur, og beliggenheden på Lyngvej 3 er ingen undtagelse. Kun 10 minutters gang fra ferieboligen finder I den fantastiske sandstrand, som er et klart ”must-see” på ferien. Turen til Vesterhavet tager jer gennem det lyngklædte klitlandskab, der i det hele taget inviterer til forfriskende traveture, og også hundene vil elske at udforske området.

I Grærup kan I også prøve kræfter med lystfiskeri hos den lokale Put and Take-sø, og når der skal handles dagligvarer ind, eller I trænger til lidt afveksling, kan I hoppe i bilen og tage turen til den lille ferieby Vejers Strand, der ligger omtrent 7 kilometer væk.

Det siger vores gæster om sommerhuset 52099

DE
D.
sagde , Deutschland

Wer Schnick & Schnack nicht braucht ist hier richtig. Ein wunderschönes Haus mit einer toll ausgestatteten Küche und einem tollen Wohn-/Essbereich.

DE
D.
sagde , Deutschland

Ein tolles Ferienhaus, modern aber gemütlich, mit Charakter und geschmackvoll eingerichtet.

DE
D.
sagde , Deutschland

Wir haben zu sechst die Woche im Haus genossen.
Das Haus hatte alles da, was man brauchte.
Die Lage ist ruhig, für uns war es genau richtig, da wir eher Ruhe im Urlaub brauchen. Graerop Strand ist herrlich für die Fahrrad-Touren, wunderbar zum spazieren, selbstverständlich muss man die Luft schätzen können.
Wir sind sehr zufrieden, werden gerne auch in dieses Haus wieder kommen.

Se flere anmeldelser


Soverum:4
Bolig-/Grundareal:88 / 2.800
Renoveret / Byggeår:2013 / 1973

Køkken:

Køleskab, fryser (98 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, danske og tyske kanaler, radio.

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, Vaskemaskine, Tørretumbler, klinker i stue, klinker Trægulv i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole.

Henter data...

Værd at vide om Grærup Strand

Grærup Strand er det ideelle sted at holde ferie, hvis du vil have rolige omgivelser tæt på Vesterhavet. Der er ingen forretninger i Gærup Strand, hvilket bidrager til den fredfyldte atmosfære i området. Samtidig ligger Vejers Strand blot nogle få kilometer væk, og her er der masser af muligheder for at tage på shoppetur i områdets mange specialbutikker. Der er også en købmand i Vejers Strand, hvor du kan foretage dine daglige indkøb.

Beliggenhed og landskab: Klitter, strand, skov og hede kendetegner landskabet ved Grærup Strand.

Dit sommerhus i Grærup er også tæt på den naturskønne Filsø og der ligger en stor fiskesø i Grærup, hvor der kan fanges ferskvandsfisk af flere forskellig slags.

Indkøb og shopping: Vejers Strand, hvor du finder både en købmand og specialbutikker af forskellig slags, ligger få minutters kørsel fra Grærup Strand. De nærmeste større supermarkeder ligger i Blåvand og i Oksbøl, begge cirka 20 minutters kørsel fra Grærup Strand.

Oplevelse og udflugtsmål:

  • Vesterhavet
  • Grærup Fiskesø
  • Filsø (ca. 15 kilometer)
  • Tirpitz (ca. 15 kilometer)
  • Blåvand Zoo (ca. 15 kilometer)
  • Gågaden i Esbjerg (ca. 35 kilometer)

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, lystfiskeri, fuglekiggeri og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger i Oksbøl, cirka 20 minutters kørsel fra Gærup Strand.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...