NYT: Vi har fået nyt website. Lad os gerne høre hvad du synes - din feedback er meget værdsat. Gå til det nye Esmark

6-personers feriehus i Grærup med 3 hunde tilladt

3.5
icon
icon
icon
icon

Bjørnedalen 25, Grærup Strand

- Sommerhusnr.: 52183
6 pers.
Antal personer
800 m.
Nærmeste strand
4500 m.
Nærmeste indkøb
Max 3
Hund tilladt
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Opladning af elbil (medbring selv kabel/adapter)
Støtte til vedvarende energi

Velkommen til det charmerende feriehus i Grærup, beliggende på den idylliske adresse Bjørnedalen 25. I sommerhuset har op til 6 personer og 3 hunde mulighed for at nyde en afslappende ferie. Sommerhuset ligger 800 meter fra Vesterhavet, så her er rig mulighed for lange gåture langs vandkanten. efter en frisk gåtur kan i nyde varmen i saunaen.

 

I huset er det muligt at oplade en EL- bil, man skal selv medbringe en kabel.

Hyggelige stunder foran bændeovnen

Forestil jer afslappende aftener med familien eller vennerne, hvor I samles foran den knitrende brændeovn efter en dag fyldt med strandaktiviteter og lokale udflugter. I sommerhuset er der både danske tv-kanaler og Chromecast, så I har mulighed for at holde en hyggelig filmaften.

Aftensmaden kan tilberedes i køkkenet, som er udstyret med opvaskemaskine. Dermed slipper I for den helt store oprydning, og der er tid til mere hygge med resten af familien.

Sommerhuset byder på 3 indbydende soveværelser, der alle er indrettet med komfortable senge til en god nattesøvn. Alle værelser er beliggende på sommerhusets 1. sal. På sommerhusets badeværelse i stueplan er der gulvvarme, så I ikke kommer til at fryse om tæerne. Herfra har I også adgang til sommerhusets sauna, der indbyder til afslapning og velvære efter en oplevelsesrig feriedag.

Gode terrasser og børnevenlig naturgrund

Sommerhuset har 2 gode terrasser, hvoraf den ene er afskærmet. Her kan I grille jeres yndlingsretter på den tilgængelige grill, mens børnene leger i den nærtliggende sandkasse eller svinger sig i gyngen. Omringet af den rolige natur der kendetegner dette område, er terrassen et ideelt sted for både morgenkaffen, som kan nydes i ly af morgenduggen, og de lange grillaftener under stjernerne.

Ferie i Grærup

Grærup er en skjult perle langs den vestjyske kyst, kendt for sin uberørte natur og rolige atmosfære, der gør det til et ideelt sted for enhver, der søger en pause fra den travle dagligdag. Området er omgivet af smukke naturlandskaber, som indbyder til lange vandreture langs stranden eller i de nærliggende skove og hedeområder.

Fra sommerhuset er der 800 meter til stranden, mens nærmeste indkøbsmulighed ligger 4,5 kilometer herfra.



Soverum:3
Bolig-/Grundareal:120 / 1.793
Renoveret / Byggeår:2016 / 1980

Køkken:

Køleskab, fryser (80 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, enkelte danske og tyske kanaler, DVD.

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, Vaskemaskine, Barneseng, trælaminat i stue, trælaminat i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Liggestole, Grill, sandkasse, gynge, redskabsrum, Ladestik til el-bil, Chromecast.

Henter data...

Værd at vide om Grærup Strand

Grærup Strand er det ideelle sted at holde ferie, hvis du vil have rolige omgivelser tæt på Vesterhavet. Der er ingen forretninger i Gærup Strand, hvilket bidrager til den fredfyldte atmosfære i området. Samtidig ligger Vejers Strand blot nogle få kilometer væk, og her er der masser af muligheder for at tage på shoppetur i områdets mange specialbutikker. Der er også en købmand i Vejers Strand, hvor du kan foretage dine daglige indkøb.

Beliggenhed og landskab: Klitter, strand, skov og hede kendetegner landskabet ved Grærup Strand.

Dit sommerhus i Grærup er også tæt på den naturskønne Filsø og der ligger en stor fiskesø i Grærup, hvor der kan fanges ferskvandsfisk af flere forskellig slags.

Indkøb og shopping: Vejers Strand, hvor du finder både en købmand og specialbutikker af forskellig slags, ligger få minutters kørsel fra Grærup Strand. De nærmeste større supermarkeder ligger i Blåvand og i Oksbøl, begge cirka 20 minutters kørsel fra Grærup Strand.

Oplevelse og udflugtsmål:

  • Vesterhavet
  • Grærup Fiskesø
  • Filsø (ca. 15 kilometer)
  • Tirpitz (ca. 15 kilometer)
  • Blåvand Zoo (ca. 15 kilometer)
  • Gågaden i Esbjerg (ca. 35 kilometer)

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, lystfiskeri, fuglekiggeri og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger i Oksbøl, cirka 20 minutters kørsel fra Gærup Strand.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...