NYT: Vi har fået nyt website. Lad os gerne høre hvad du synes - din feedback er meget værdsat. Gå til det nye Esmark

Dejligt sommerhus med brændeovn i naturskønne omgivelser

3
icon
icon
icon

Søringen 14, Grærup Strand

- Sommerhusnr.: 52184
6 pers.
Antal personer
750 m.
Nærmeste strand
7000 m.
Nærmeste indkøb
Max 2
Hund tilladt
6 pers.
Vildmarksbad
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Støtte til vedvarende energi

På Søringen 14 i rolige Grærup finder I dette hyggelige sommerhus – perfekt til en dejlig ferie i naturskønne omgivelser. Her er plads til 6 gæster med op til 2 hunde, et dejligt alrum med en knitrende brændeovn samt hyggelige terrasser, hvor I kan nyde solskinstimerne og naturen. Hjertelig velkommen!

Feriehusets hjerte: komfort og hygge

Sommerhuset er hyggeligt og lyst indrettet. Med sine 65 m2 er feriehuset et ideelt valg for både den lille familie og gruppen af venner. De 6 sovepladser fordeler sig på 3 fine soveværelser og her er et fint badeværelse med gulvvarme. Herinde finder I også vaskemaskine og tørretumbler, som sørger for friske håndklæder!

Feriehusets vigtigste rum er det hyggelige alrum, hvor I alle kan samles og nyde hinandens selskab! Her er der plads til sofahygge, brætspilsaftner eller afslapning med en god bog foran den stemningsfulde brændeovn – perfekt til de køligere aftner. Et veludstyret køkken med både opvaskemaskine og moderne apparater gør feriehuset i Grærup til en sand fornøjelse for dem, der elsker at lave mad. I kan også vælge at tilberede sommersalaten i det fine udekøkken med vask og der klargøre kødet, som senere skal en tur på gasgrillen.

Nyd udendørslivet og udsigten til den fredfyldte natur

Sommerhuset er beliggende ud med et åbent hedeområde. Her er to terrasser med mulighed for både udsigt og læ; en mod nordvest og den anden mod syd. Her kan I komme helt ned i gear, lytte til naturens lyde og nyde den friske luft. Havemøblerne står klar til jer! Her kan I nyde en kop friskbrygget kaffe, dase i solen eller i loungemøblerne, inden aftensmaden skal på bordet. Tænd op i gasgrillen og nyd maden sammen med et koldt glas rosé.

Nyd også en afslappende tur i vildmarksbadet, der optændes med brænde og i sommerhalvåret kan I afkøles i udebruseren. 

Vesterhavets brusen og spændende udflugter i området

Dette feriehus i Grærup ligger kun 750 meter fra havet, hvilket gør det til det ideelle udgangspunkt for strandture. Samtidig har I også kun små 10 minutter kørsel til feriebyen, Vejers Strand. Her finder I både indkøbsmuligheder, små forretninger af forskellig art og hyggelige spisesteder.

Der findes masser af spændende udflugtsmål i nærheden af Grærup – både Henne Strand, Oksbøl og Blåvand er bestemt værd at kigge forbi. Her kan I blandt andet besøge Flugt museet, den indendørs klatrepark, Junglefun, escape room eller den lokale fiskesø.



Soverum:3
Bolig-/Grundareal:65 / 2.500
Renoveret / Byggeår:2021 / 1989

Køkken:

Køleskab, fryser (40 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, tyske kanaler.

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, Vaskemaskine, Tørretumbler, trælaminat i stue, trælaminat i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Åben terrasse, Liggestole, Gasgrill, redskabsrum, Vildmarksbad, Udebruser.

Henter data...

Værd at vide om Grærup Strand

Grærup Strand er det ideelle sted at holde ferie, hvis du vil have rolige omgivelser tæt på Vesterhavet. Der er ingen forretninger i Gærup Strand, hvilket bidrager til den fredfyldte atmosfære i området. Samtidig ligger Vejers Strand blot nogle få kilometer væk, og her er der masser af muligheder for at tage på shoppetur i områdets mange specialbutikker. Der er også en købmand i Vejers Strand, hvor du kan foretage dine daglige indkøb.

Beliggenhed og landskab: Klitter, strand, skov og hede kendetegner landskabet ved Grærup Strand.

Dit sommerhus i Grærup er også tæt på den naturskønne Filsø og der ligger en stor fiskesø i Grærup, hvor der kan fanges ferskvandsfisk af flere forskellig slags.

Indkøb og shopping: Vejers Strand, hvor du finder både en købmand og specialbutikker af forskellig slags, ligger få minutters kørsel fra Grærup Strand. De nærmeste større supermarkeder ligger i Blåvand og i Oksbøl, begge cirka 20 minutters kørsel fra Grærup Strand.

Oplevelse og udflugtsmål:

  • Vesterhavet
  • Grærup Fiskesø
  • Filsø (ca. 15 kilometer)
  • Tirpitz (ca. 15 kilometer)
  • Blåvand Zoo (ca. 15 kilometer)
  • Gågaden i Esbjerg (ca. 35 kilometer)

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, lystfiskeri, fuglekiggeri og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger i Oksbøl, cirka 20 minutters kørsel fra Gærup Strand.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...