Skøn luksusferie i dette stilfulde feriehus med aktivitetsrum

4
icon
icon
icon
icon

Sandtoftevej 68, Blåvand

- Sommerhusnr.: 60006
8 pers.
Antal personer
1600 m.
Nærmeste strand
1900 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
2 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil

Er I på udkig efter en ferie, der er lidt ud over det sædvanlige? På Sandtoftevej 68 får I et lækkert sommerhus med stilfuld indretning, aktivitetsrum med bordtennis og spa og sauna – her er noget til enhver smag.

Kærlighed ved første blik med stilfuld og venlig indretning

Det flotte hus ligger i Blåvands flotte ferieområde, og her er kærlighed ved første blik, så snart I træder ind over dørtrinnet. Her vil I blive budt rigtig varmt velkommen af den stilfulde og venlige indretning, som skinner igennem i alle afkroge af huset.

Det rummelige hus har rigtig fin plads til de 8 personer, med sovepladser fordelt på 4 flotte soveværelser med dobbeltsenge. Det er tilmed udstyret med et ekstra badeværelse, så I slipper for morgenstress og lange toiletkøer.

På det største badeværelse finder I både en sauna og et spabad, hvor I rigtig kan forkæle jer selv efter en lang dag i den friske luft. Børnene får rig mulighed for leg og spil i aktivitetsrummet, imens I læner jer tilbage i varmen og nyder feriefreden i fulde drag.

Dejlig ferie året rundt og masser af udflugtsmuligheder

På terrassen står havemøblerne klar til at tage hånd om jer på de varme dage, og med fødderne opad i liggestolene, imens de andre forbereder aftensmaden i udekøkkenet vil der helt sikkert blive tilbragt mange dejlige feriestunder langt væk fra hverdagen.

I de kolde måneder sørger brændeovnen for masser af varme og god stemning i stuen, og der findes næppe noget hyggeligere end at tilbringe en dejlig dag på sofaen, mens regnen trommer på ruden udenfor, og blæsten suser af sted.

Når den næste feriedags udflugter og planer skal snakkes igennem rundt om middagsbordet, er der masser af ting at tage fat i. Tag en tur til stranden, hold en shoppedag med cafébesøg og hygge i Blåvand, eller nyd udsigten fra Blåvandshuk Fyr. Mulighederne er uendeligt mange.

 Soverum:4
Bolig-/Grundareal:145 / 3.650
Byggeår:2009

Køkken:

Køleskab, fryser (40 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (danske og tyske kanaler), DVD, Radio m/cd-afspiller.

Bad:

Tømmespa, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

4 Dobbeltsenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barneseng, Barnestol, Billard, Bordtennis, Trægulv i stue, Trægulv i soveværelse, Varmepumpe, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse, gynge.

Henter data...

Værd at vide om Blåvand

Blåvand er med sin beliggenhed som det vestligste punkt i Danmark et særdeles populært feriemål. Holder du ferie i et af vores sommerhuse i Blåvand får du den skønne vestjyske natur kombineret med en lang række muligheder for at være aktiv. Der er to strande i Blåvand, en nord- og en sydstrand. Sydstranden ligger i læ af Horns Rev, hvilket gør stranden meget børnevenlig. Nordstranden er mere vild, og her frarådes det at bade, fordi strømmen er meget kraftig. Til gengæld er nordstranden perfekt til vandreture, og her er der gode muligheder for at finde rav på stranden.

Beliggenhed og landskab: Blåvand ligger i naturskønne omgivelser på den jyske vestkyst. Området bærer præg af at ligge tæt på Vesterhavet på den ene side og med Ho Bugt på den anden side. Der er også flere store skovområder i Blåvand med både vandre- og cykelstier.

Indkøb og shopping: Der er flere store supermarkeder og en lang række specialbutikker i Blåvand. Du kan også overveje at køre en tur til Esbjerg, som er Danmarks femtestørste by. Her finder du Danmarks længste gågade med flere end 200 butikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, fuglekiggeri, vandsport og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Blåvand Hundeskov er en fuldt indhegnet hundeskov, som ligger centralt i Blåvand. I hundeskoven finder du også en bålplads, en naturlegeplads samt et toilet.

Se priser

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...