Hyggeligt sommerhus med indhegnet terrasse og infrarød sauna

3
icon
icon
icon

Søren Gades Mark 2, Blåvand

- Sommerhusnr.: 60022
6 pers.
Antal personer
1000 m.
Nærmeste strand
900 m.
Nærmeste indkøb
Max 4
Hund tilladt
Infrarød sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Rabat i lavsæsonen
Book to uger i lavsæsonen og spar 25%.
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Støtte til vedvarende energi
Gæsterne siger: icon icon

I skønne rolige omgivelser i den sydlige del af feriehusområdet Blåvand, venter jer dette charmerende feriehus, som med sin hyggelige atmosfære og gode indretning vil sørge for, at I får nogle rigtig herlige feriedage. Feriehuset har plads til 6 personer – og i dette hus er hunde meget velkommen!

Behagelig atmosfære med infrarødsauna og brændeovn

På Søren Gades Mark 2 får I et hus i ugenerede omgivelser i det flotte klitlandskab. Her kan I nyde udsigten fra liggestolene eller udforske det naturskønne ferieland lige uden for døren, og indenfor er den hyggelige stue husets hjerte og absolut centrum for samvær og skønne feriestunder.

Om end I smider benene op i sofaen og læser en god bog, samles til et spil kort rundt om bordet eller tilbereder en lækker aftensmad i køkkenet, er der god plads til samvær.

Har I brug for ekstra ro og fred, kan I rykke ind i et af de tre hyggeligt indrettede soveværelset. Fjernsynet og DVD-afspilleren og den gratis internetforbindelse er naturligvis også et ekstra highlight i ferien.

For at gøre ferien endnu mere afslappende, kan I tænde op i den knitrende brændeovn, eller I kan læne jer tilbage i den varme infrarødesauna efter en dejlig dag i den friske luft. Det store totalrenoverede (2021) badeværelse er også udstyret med gulvvarme, så det bliver dejlig behageligt at gå rundt i bare tæer om morgenen.

Ægte Vesterhavsferie mellem hede og klitter

Den 1520 m² store lynggrund i klitlandskabet er nærmest indbegrebet af sommerhusferie på vestkysten, og den friske havluft giver røde kinder og en helt unik atmosfære, som ikke findes andre steder. Her er der også rigtig god plads til jeres hunde, som rigtigt kan boldtre sig uden I behøver bekymre jer. I kan roligt slippe hundene løs i det indhegnede område, børnene kan blive godt underholdt på gynge- og klatrestativet, og imens kan I rigtig nyde feriefreden og den velindrettede terrasse i skønne omgivelser.

Alene navnet Blåvand giver lyst til en ferie mellem strand, klitter, fyrtårn og hav. Her får I det hele lige i nærheden, og med en livlig bymidte, kort vej til den hvide sandstrand med det klareste badevand og klitlandskab så langt øjet rækker, er I garanteret en fantastisk ferie her.

 

Det siger vores gæster om sommerhuset 60022

DE
D.
sagde , Deutschland

Wir können das Haus sehr empfehlen. Die Terrasse ist komplett eingezäunt und es gibt rundherum Sitzmöglichkeiten. Es hat uns an nichts gefehlt. Es ist alles sehr liebevoll eingerichtet. Wir haben uns mit den Hunden da sehr wohl gefühlt. Vielen lieben Dank an die Eigentümer.

DE
D.
sagde , Deutschland

Ein sehr gemütliches und schönes Ferienhaus, in dem man sich richtig wohlfühlen kann!

DE
D.
sagde , Deutschland

Super schönes Ferienhaus.
Wir haben einen sehr alten großen Hund Luna 15 1/2 und sie hat den kleinen Auslauf genossen. Und natürlich auch die geschlossene Terrasse.

Se flere anmeldelser


Soverum:3
Bolig-/Grundareal:82 / 1.520
Renoveret / Byggeår:2011 / 1980

Køkken:

Køleskab, køleskab m. frostboks, fryser (45 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, enkelte danske og tyske kanaler, DVD, Radio m/cd-afspiller.

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, Infrarød sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barneseng, Barnestol, Tæppe i stue, Tæppe i soveværelse, Varmepumpe, lukket terrasse, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse, gynge, redskabsrum, Indhegnet Grund.

Henter data...

Værd at vide om Blåvand

Blåvand er med sin beliggenhed som det vestligste punkt i Danmark et særdeles populært feriemål. Holder du ferie i et af vores sommerhuse i Blåvand får du den skønne vestjyske natur kombineret med en lang række muligheder for at være aktiv. Der er to strande i Blåvand, en nord- og en sydstrand. Sydstranden ligger i læ af Horns Rev, hvilket gør stranden meget børnevenlig. Nordstranden er mere vild, og her frarådes det at bade, fordi strømmen er meget kraftig. Til gengæld er nordstranden perfekt til vandreture, og her er der gode muligheder for at finde rav på stranden.

Beliggenhed og landskab: Blåvand ligger i naturskønne omgivelser på den jyske vestkyst. Området bærer præg af at ligge tæt på Vesterhavet på den ene side og med Ho Bugt på den anden side. Der er også flere store skovområder i Blåvand med både vandre- og cykelstier.

Indkøb og shopping: Der er flere store supermarkeder og en lang række specialbutikker i Blåvand. Du kan også overveje at køre en tur til Esbjerg, som er Danmarks femtestørste by. Her finder du Danmarks længste gågade med flere end 200 butikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, fuglekiggeri, vandsport og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Blåvand Hundeskov er en fuldt indhegnet hundeskov, som ligger centralt i Blåvand. I hundeskoven finder du også en bålplads, en naturlegeplads samt et toilet.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...