Hyggeligt sommerhus med sydvestvendt terrasse, sauna og brændeovn

3
2688
Søren Gades Mark 2, Blåvand - Søg på husnr. 60022
Gæsterne siger:

I rolige omgivelser i den sydlige del af ferieområdet rundt om Blåvands centrum finder I dette charmerende hus, som veludstyret og med en hyggelig atmosfære vil sørge for, at I får nogle rigtig herlige feriedage.

Behagelig atmosfære med sauna og brændeovn

På Søren Gades Mark 2 får I et hus i ugenerede omgivelser i det flotte klitlandskab. Her kan I nyde udsigten fra liggestolene eller udforske det naturskønne ferieland lige uden for døren, og indenfor er den hyggelige stue husets hjerte og absolut centrum for samvær og skønne feriestunder.

Om end I smider benene op i sofaen og læser en god bog, samles til et spil kort rundt om bordet eller tilbereder en lækker aftensmad i køkkenet, er der god plads til samvær.

Har I brug for ekstra ro og fred, kan I rykke ind i et af de tre hyggeligt indrettede soveværelset. Fjernsynet og DVD-afspilleren og den gratis internetforbindelse er naturligvis også et ekstra highlight i ferien.

For at gøre ferien endnu mere afslappende, kan I tænde op i den knitrende brændeovn, eller I kan læne jer tilbage i den varme sauna efter en dejlig dag i den friske luft. Det store badeværelse er også udstyret med gulvvarme, så det bliver dejlig behageligt at gå rundt i bare tæer om morgenen.

Ægte Vesterhavsferie mellem hede og klitter

Den 1520 m² store lynggrund i klitlandskabet er nærmest indbegrebet af sommerhusferie på vestkysten, og den friske havluft giver røde kinder og en helt unik atmosfære, som ikke findes andre steder.

Her er noget for alle – I kan roligt slippe hundene løs i det indhegnede område, børnene kan blive godt underholdt på gynge- og klatrestativet, og imens kan I rigtig nyde feriefreden og de skønne omgivelser.

Alene navnet Blåvand giver lyst til en ferie mellem strand, klitter, fyrtårn og hav. Her får I det hele lige i nærheden, og med en livlig bymidte, kort vej til den hvide sandstrand med det klareste badevand og klitlandskab så langt øjet rækker, er I garanteret en fantastisk ferie her.

 

Det siger vores gæster om sommerhuset 60022

D.
sagde , Tinglev

Feriehuset var velforberedt til gæster.
Flot med hilsnen til os chokoladen)
Der var alt hvad vi havde brug for.
Pænt og rent et fint hus til udlejning. Ligger
Perfekt i forhold til stranden og by.
Dejligt dyrevenligt. Let ar have hund med.

D.
sagde , Assens

Dejligt indrette feriehus, rigtig fine tarresser rundt om huset, rigtig fint med lukket tarresse med hundegård. Tror bestemt vi kunne finde på at leje dette feriehus igen, nu gjorde vi det i efterårsferien, kunne godt se os i det i sommerferien.

D.
sagde , Danmark

Feriehuset var hyggeligt indrettet med sans for små detaljer og en lille velkomstslik både til ejer og hund. Køkkenet var vel indrettet, så der manglede ingenting 🙂 Gode værelser med skabsplads.Soverum:3
Bolig-/Grundareal:82 / 1.520
Renoveret / Byggeår:2011 / 1980

Køkken:

Køleskab, køleskab m. frostboks, fryser (45 L), microbølgeovn, opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv, danske og tyske kanaler, dvd, radio m/cd-afspiller.

Bad:

1 badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, sauna, vaskemaskine, tørretumbler, barneseng, barnestol, tæppe i stue, tæppe i soveværelse, varmepumpe, lukket terrasse, overdækket terrasse, åben terrasse, havemøbler, liggestole, grill, sandkasse, gynge, redskabsrum.

Henter data...

Se priser Sitemap
Søger...