Stort stråtagshus på to etager med sauna

3.5
icon
icon
icon
icon
Horns Rev 81, Blåvand - Søg på husnr. 60081
Gæsterne siger: icon icon

Dette store stråtagshus på Horns Rev 81 byder på to etagers ægte hygge. Huset er indrettet til 6 personer, og også hunden er velkommen. I huset gemmer der sig en dejlig sauna, og det ligger kun 200 meter fra den skønne sandstrand.

God indretning med sauna og brændeovn

Komfortable møbler, gulvvarme i stuen og en helt speciel rumopdeling og indretning er kun noget af det, der venter jer i dette hyggelige stråtagshus.

Her er masser af highlights, og et af dem er saunaen, som I har adgang til gennem badeværelset. Her kan I blive varmet godt igennem og tanke nye kræfter efter en dejlig og udmattende dag i den friske havbrise.

På første sal finder I to af de i alt 3 soveværelser, som alle er udstyret med dobbeltsenge. Det sidste soveværelse ligger i stueetagen sammen med badeværelset, den store stue og det veludstyrede køkken.

Om aftenen kan I samles på sofaen og lade dagen rinde ud i det bedste selskab. Tænd op i brændeovnen, og lad de knitrende flammer sprede masser af varme og god feriestemning.

Kun et stenkast fra havet

Fra køkkenet kommer I ud på de to træterrasser. De er begge godt afskærmede, og her finder I altid en plads i solen. Slap af i liggestolene og lyt til fuglenes kvidren, mens børnene leger i sandkassen.

Huset ligger på en herlig naturgrund, kun 200 meter fra det brusende Vesterhav. Her kan I lade bilen stå og behøver ikke bekymre jer om at finde en parkeringsplads til bilen. Nyd det gode selskab, mens I samler muslinger og går lange ture langs vandet.

Det siger vores gæster om sommerhuset 60081

D.
sagde , Danmark

Hyggeligt og velfungerende sommerhus til familien med børn. Gode terrasser og en dejlig beliggenhed tæt på både strand og by.

D.
sagde , Assens

Virkelig godt indrettet og alt inventar i køkkenSoverum:3
Bolig-/Grundareal:161 / 2.600
Byggeår:1988

Køkken:

Køleskab m. frostboks, microbølgeovn, opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv, danske og tyske kanaler, dvd.

Bad:

1 badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Sauna, vaskemaskine, klinker og med gulvarme i stue, trægulv i soveværelse, varmepumpe, åben terrasse, havemøbler, liggestole, Gasgrill, sandkasse.

Henter data...

Se priser

Cvr: 26257409

SitemapPersondata- og cookiepolitik
Søger...