Stort stråtagshus på to etager med brændeovn

4.5
icon
icon
icon
icon
icon

Horns Rev 81, Blåvand

- Sommerhusnr.: 60081
6 pers.
Antal personer
200 m.
Nærmeste strand
1500 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Hund tilladt
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Opladning af elbil (medbring selv kabel/adapter)
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

Dette store stråtagshus på Horns Rev 81 byder på to etagers ægte hygge. Huset er indrettet til 6 personer, og også hunden er velkommen. I huset gemmer der sig en dejlig brændeovn, og det ligger kun 200 meter fra den skønne sandstrand.

God indretning med brændeovn

Feriehuset rummer mange highlights, hvor komfortable møbler og en helt speciel rumopdeling og indretning kun er noget af det, der venter jer i dette hyggelige stråtagshus.

På stueetagen finder i den store stue og det veludstyrede nye (2020) køkken og to badeværelser. På første sal finder I to af de i alt 3 soveværelser, som er udstyret med enkeltsenge. Et soveværelse ligger i stueetagen udstyret med en dobbelseng og adgang et af de to badeværelser. På første sal finder i 2 soveværelser, som er udstyret med enkeltsenge.

Om aftenen kan I samles på sofaen og lade dagen rinde ud i det bedste selskab. Tænd op i brændeovnen, og lad de knitrende flammer sprede masser af varme og god feriestemning.

Kun et stenkast fra havet

Fra køkkenet kommer I ud på de to træterrasser. De er begge godt afskærmede, og her finder I altid en plads i solen. Slap af i liggestolene og lyt til fuglenes kvidren, mens børnene leger i sandkassen.

Huset ligger på en herlig naturgrund, kun 200 meter fra det brusende Vesterhav. Her kan I lade bilen stå og behøver ikke bekymre jer om at finde en parkeringsplads til bilen. Nyd det gode selskab, mens I samler muslinger og går lange ture langs vandet.

Lademuligheden for el bilen er en ladestander, medbring eget kabel (type 2).

Det siger vores gæster om sommerhuset 60081

DE
D.
sagde , Deutschland

Top Ferienhaus, Bäder und Küche spitze.
Kurzer Weg zum Strand und sehr ruhige Lage.
Schönere Rasenfläche wäre Wünschenswert und eine Schaukel.

DE
D.
sagde , Deutschland

Ein sehr schönes, großzügiges und helles, nahe zum Strand gelegenes Ferienhaus, in dem man sich als Gast sehr wohl fühlt.

DE
D.
sagde , Deutschland

Tolles Ferienhaus an dem es an nichts fehlt, Vorausgesetzt man braucht kein Whirepool. In einem Schlafzimmer leuchtet leider immer der Leuchtturm rein….gewöhnungsbedürftig

Se flere anmeldelser


Soverum:3
Bolig-/Grundareal:161 / 2.600
Byggeår:1988

Køkken:

Køleskab m. frostboks, Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, enkelte danske og tyske kanaler.

Bad:

2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, Vaskemaskine, klinker med gulvarme i stue, Trægulv i soveværelse, Varmepumpe, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Gasgrill, Ladestik til el-bil, Chromecast.

Henter data...

Værd at vide om Blåvand

Blåvand er med sin beliggenhed som det vestligste punkt i Danmark et særdeles populært feriemål. Holder du ferie i et af vores sommerhuse i Blåvand får du den skønne vestjyske natur kombineret med en lang række muligheder for at være aktiv. Der er to strande i Blåvand, en nord- og en sydstrand. Sydstranden ligger i læ af Horns Rev, hvilket gør stranden meget børnevenlig. Nordstranden er mere vild, og her frarådes det at bade, fordi strømmen er meget kraftig. Til gengæld er nordstranden perfekt til vandreture, og her er der gode muligheder for at finde rav på stranden.

Beliggenhed og landskab: Blåvand ligger i naturskønne omgivelser på den jyske vestkyst. Området bærer præg af at ligge tæt på Vesterhavet på den ene side og med Ho Bugt på den anden side. Der er også flere store skovområder i Blåvand med både vandre- og cykelstier.

Indkøb og shopping: Der er flere store supermarkeder og en lang række specialbutikker i Blåvand. Du kan også overveje at køre en tur til Esbjerg, som er Danmarks femtestørste by. Her finder du Danmarks længste gågade med flere end 200 butikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, fuglekiggeri, vandsport og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Blåvand Hundeskov er en fuldt indhegnet hundeskov, som ligger centralt i Blåvand. I hundeskoven finder du også en bålplads, en naturlegeplads samt et toilet.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...