Stort stråtagshus på to etager med sauna

4
icon
icon
icon
icon

Horns Rev 81, Blåvand

- Sommerhusnr.: 60081
Gæsterne siger: icon icon

Dette store stråtagshus på Horns Rev 81 byder på to etagers ægte hygge. Huset er indrettet til 6 personer, og også hunden er velkommen. I huset gemmer der sig en dejlig sauna, og det ligger kun 200 meter fra den skønne sandstrand.

God indretning med sauna og brændeovn

Komfortable møbler, gulvvarme i stuen og en helt speciel rumopdeling og indretning er kun noget af det, der venter jer i dette hyggelige stråtagshus.

Her er masser af highlights, og et af dem er saunaen, som I har adgang til gennem badeværelset. Her kan I blive varmet godt igennem og tanke nye kræfter efter en dejlig og udmattende dag i den friske havbrise.

På første sal finder I to af de i alt 3 soveværelser, som alle er udstyret med dobbeltsenge. Det sidste soveværelse ligger i stueetagen sammen med badeværelset, den store stue og det veludstyrede nye (2020) køkken.

Om aftenen kan I samles på sofaen og lade dagen rinde ud i det bedste selskab. Tænd op i brændeovnen, og lad de knitrende flammer sprede masser af varme og god feriestemning.

Kun et stenkast fra havet

Fra køkkenet kommer I ud på de to træterrasser. De er begge godt afskærmede, og her finder I altid en plads i solen. Slap af i liggestolene og lyt til fuglenes kvidren, mens børnene leger i sandkassen.

Huset ligger på en herlig naturgrund, kun 200 meter fra det brusende Vesterhav. Her kan I lade bilen stå og behøver ikke bekymre jer om at finde en parkeringsplads til bilen. Nyd det gode selskab, mens I samler muslinger og går lange ture langs vandet.

Det siger vores gæster om sommerhuset 60081

D.
sagde , Danmark

Hyggeligt og velfungerende sommerhus til familien med børn. Gode terrasser og en dejlig beliggenhed tæt på både strand og by.

D.
sagde , Assens

Virkelig godt indrettet og alt inventar i køkkenSoverum:3
Bolig-/Grundareal:161 / 2.600
Byggeår:1988

Køkken:

Køleskab m. frostboks, Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, danske og tyske kanaler, DVD.

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Vaskemaskine, klinker med gulvarme i stue, Trægulv i soveværelse, Varmepumpe, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Gasgrill, sandkasse.

Henter data...

Værd at vide om Blåvand

Blåvand er med sin beliggenhed som det vestligste punkt i Danmark et særdeles populært feriemål. Holder du ferie i et af vores sommerhuse i Blåvand får du den skønne vestjyske natur kombineret med en lang række muligheder for at være aktiv. Der er to strande i Blåvand, en nord- og en sydstrand. Sydstranden ligger i læ af Horns Rev, hvilket gør stranden meget børnevenlig. Nordstranden er mere vild, og her frarådes det at bade, fordi strømmen er meget kraftig. Til gengæld er nordstranden perfekt til vandreture, og her er der gode muligheder for at finde rav på stranden.

Beliggenhed og landskab: Blåvand ligger i naturskønne omgivelser på den jyske vestkyst. Området bærer præg af at ligge tæt på Vesterhavet på den ene side og med Ho Bugt på den anden side. Der er også flere store skovområder i Blåvand med både vandre- og cykelstier.

Indkøb og shopping: Der er flere store supermarkeder og en lang række specialbutikker i Blåvand. Du kan også overveje at køre en tur til Esbjerg, som er Danmarks femtestørste by. Her finder du Danmarks længste gågade med flere end 200 butikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, fuglekiggeri, vandsport og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Blåvand Hundeskov er en fuldt indhegnet hundeskov, som ligger centralt i Blåvand. I hundeskoven finder du også en bålplads, en naturlegeplads samt et toilet.

Se priser

Cvr: 26257409

SitemapPersondata- og cookiepolitik
Søger...