Charmerende feriehus i Blåvand med udendørs spa og udesauna

4
icon
icon
icon
icon

Sandtoftevej 62, Blåvand

- Sommerhusnr.: 60116
6 pers.
Antal personer
1750 m.
Nærmeste strand
2000 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Husdyr tilladt
5 pers.
Udendørs spa
Udesauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Gæsterne siger: icon icon

I det naturskønne Blåvand ligger dette hyggelige i 2021 nyrenoverede feriehus til 6 personer. Det sorte træhus har en helt speciel charme over sig både udvendigt og indvendigt, og der er lagt op til en afstressende sommerhusferie med wellness i herlige omgivelser.

Idyllisk sommerhusferie, brændeovn og gode terrasser

Det hyggelige feriehus på Sandtoftevej 62 leder straks tankerne hen på en dejlig sommerhusferie i det grønne. Indvendigt vil I blive budt velkommen af en lys og venlig indretning der skaber en imødekommende atmosfære. Stue og køkken er slået sammen til ét stort opholdsrum, og her kan hele familien samles til et hyggeligt kortspil, spændende filmaftener og gode måltider.

På de lune sommerdage kan I tage aftensmaden med udenfor, og i vintertiden vil brændeovnen sørge for varme og feriestemning i det lille feriehjem.

Husets flotte badeværelse har gulvvarme og her finder i også en vaskemaskine.

Huset har både en overdækket og en åben terrasse, hvor alle kan finde deres plads i solen. Der er både sørget for havemøbler, liggestole og en grill, så I kan slappe af i det gode vejr og de naturskønne omgivelser.

Wellness med udespa og udesauna på dejlig naturgrund

Her på denne dejlige naturgrund finder i et udespa og en udesauna – perfekt til et boblende bad, uanset om det er sommer eller vinter. Her kan i nyde udsigten til stjernehimlen og tage en afslappende tur i saunaen.

Underholdning for alle i Blåvands populære ferieområde

Det er ikke uden grund, at Blåvands ferieområde er blevet et førstevalg hos mange garvede feriegæster. Området er skønt – fyldt med flot natur, hyggelig stemning og underholdning for både store og små.

I den hyggelige ferieby er der et hav af spændende forretninger og specialbutikker at udforske, heriblandt det berømte bolsjekogeri, som er et hit blandt børnene. Der er også masser af lækre restauranter og hyggelige caféer, hvor I kan få en god frokost.

Den hvide sandstrand er uden tvivl også et besøg værd, og her er der nye og spændende oplevelser for hele familien hele året rundt.

Det siger vores gæster om sommerhuset 60116

D.
sagde , Danmark

Skønt feriehus som passede perfekt til vores familie med lille hund.
Hyggelig indretning som giver en skøn feriestemning både inde og ude.
Vi vil helt klart anbefale det og selv leje det igen.
En forbedring af wifi ville være godt, internettet hoppede af hele tiden.Soverum:3
Bolig-/Grundareal:74 / 3.500
Renoveret / Byggeår:2021 / 1985

Køkken:

Køleskab, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler), radio.

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

1 Dobbeltseng, 2 Enkeltsenge, 2 Etagesenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, Udesauna, Vaskemaskine, Tæppe i stue, Tæppe i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, carport, Udespa.

Henter data...

Værd at vide om Blåvand

Blåvand er med sin beliggenhed som det vestligste punkt i Danmark et særdeles populært feriemål. Holder du ferie i et af vores sommerhuse i Blåvand får du den skønne vestjyske natur kombineret med en lang række muligheder for at være aktiv. Der er to strande i Blåvand, en nord- og en sydstrand. Sydstranden ligger i læ af Horns Rev, hvilket gør stranden meget børnevenlig. Nordstranden er mere vild, og her frarådes det at bade, fordi strømmen er meget kraftig. Til gengæld er nordstranden perfekt til vandreture, og her er der gode muligheder for at finde rav på stranden.

Beliggenhed og landskab: Blåvand ligger i naturskønne omgivelser på den jyske vestkyst. Området bærer præg af at ligge tæt på Vesterhavet på den ene side og med Ho Bugt på den anden side. Der er også flere store skovområder i Blåvand med både vandre- og cykelstier.

Indkøb og shopping: Der er flere store supermarkeder og en lang række specialbutikker i Blåvand. Du kan også overveje at køre en tur til Esbjerg, som er Danmarks femtestørste by. Her finder du Danmarks længste gågade med flere end 200 butikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, fuglekiggeri, vandsport og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Blåvand Hundeskov er en fuldt indhegnet hundeskov, som ligger centralt i Blåvand. I hundeskoven finder du også en bålplads, en naturlegeplads samt et toilet.

Se priser

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...