Hyggeligt stråtagshus til 6 personer med lukket terrase

3
icon
icon
icon

Sandtoftevej 57, Blåvand

- Sommerhusnr.: 60170
6 pers.
Antal personer
1750 m.
Nærmeste strand
2000 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Støtte til vedvarende energi
Gæsterne siger: icon icon

Dette hyggelige, stråtækte murstenshus, som byder på plads til op til 6 personer på 2 etager, kan blive jeres næste feriehjem! Afskærmet beliggenhed i udkanten af Blåvand og stort grundstykke med gyngestativ til de små feriegæster.

Opvaskemaskine, vaskemaskine, tørretumbler og gratis internet

Med cirka 115 kvadratmeter, køkken med opholdsrum med integreret køkken, et soveværelse og et badeværelse på stueetagen – to soveværelser på første sal – finder I god plads til hele familien. Om aftenen kan I samles til en god film foran den knitrende brændeovn, der spreder både varme og god ferieatmosfære.

De praktiske faciliteter i form af opvaskemaskine, vaskemaskine og tørretumbler hjælper godt til med de huslige pligter, så I har endnu mere tid til at solbade på den lukkede terrasse. Takket være den stabile internetforbindelse kan I uden problemer streame film og serier på den medbragte elektronik.

Lukket terrasse, gyngestativ og masser af plads

Sommerhuset på Sandtoftevej 57 – i udkanten af Blåvand – ligger på en grøn plet med høje træer, som rammer grunden ind og sørger for, at I kan sidde på terrassen helt ugeneret. På græsplænen er der masser af plads til at børnene kan lege eller spille bold. Der står også et gyngestativ til rådighed for de mindste.

Den lukkede terrasse er udstyret med gode havemøbler og indbyder til ren afslapning i solens stråler med yndlingsbogen i hånden og en kold drink ved siden af. Her er der rigtig mulighed for at lade batterierne op, mens fuglene synger i trætoppene, og aftensmaden steger på grillen. I kan også roligt lade børnene lege på den lukkede terrasse, mens I planlægger morgendagens udflugter.

Blåvands centrum ligger cirka 2.000 m væk. Her er der underholdning for enhver smag med shopping, caféer og restauranter og diverse aktivitetstilbud. Den rene badestrand er helt sikkert også et besøg værd – og har I mod på det, kan I begive jer op i toppen af Blåvandshuk Fyr, hvorfra der er en fantastisk panoramaudsigt ud over den imponerende vestkyst.

Det siger vores gæster om sommerhuset 60170

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Haus ist zwar älter aber sehr sauber und liebevoll ausgestattet, die Betten sind einfach wunderbar, großzügige Terrasse und gepflegtes Grundstück, großer abschließbarer Schuppen für Fahrräder usw , wir haben uns sehr gut erholt und kommen gerne wieder

DE
D.
sagde , Deutschland

Lage und Sauberkeit sind i. O. Wir haben das Haus zum dritten Mal gebucht. Es war wieder gut. Es ist als 6er Haus angegeben, aber nur vier Stühle am Esstisch vorhanden. Da wir aber immer nur mit zwei Personen kommen, stört uns das nicht.

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Ferienhaus hat seinen eigenen Scharm halt richtig Hygge, die Betten sind super bequem, die Schlafzimmer schön groß, das Wohnzimmer mit einem tollen großen Ofen ist sehr gemütlich. Im Badezimmer würde eine Duschkabine besser passen, aber mit dem Vorhang war es auch kein Problem. Es ist liebevoll und hell eingerichtet. Nur der Eigengeruch vom Haus im Inneren ist gewöhnungsbedürftig,aber nicht schlimm.

Se flere anmeldelser


Soverum:3
Bolig-/Grundareal:67 / 2.544
Renoveret / Byggeår:2016 / 1978

Køkken:

Køleskab m. frostboks, Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, enkelte danske og tyske kanaler, Radio m/cd-afspiller.

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

3 Dobbeltsenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, Vaskemaskine, Tørretumbler, Tæppe i stue, trælaminat i soveværelse, lukket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, gynge.

Henter data...

Værd at vide om Blåvand

Blåvand er med sin beliggenhed som det vestligste punkt i Danmark et særdeles populært feriemål. Holder du ferie i et af vores sommerhuse i Blåvand får du den skønne vestjyske natur kombineret med en lang række muligheder for at være aktiv. Der er to strande i Blåvand, en nord- og en sydstrand. Sydstranden ligger i læ af Horns Rev, hvilket gør stranden meget børnevenlig. Nordstranden er mere vild, og her frarådes det at bade, fordi strømmen er meget kraftig. Til gengæld er nordstranden perfekt til vandreture, og her er der gode muligheder for at finde rav på stranden.

Beliggenhed og landskab: Blåvand ligger i naturskønne omgivelser på den jyske vestkyst. Området bærer præg af at ligge tæt på Vesterhavet på den ene side og med Ho Bugt på den anden side. Der er også flere store skovområder i Blåvand med både vandre- og cykelstier.

Indkøb og shopping: Der er flere store supermarkeder og en lang række specialbutikker i Blåvand. Du kan også overveje at køre en tur til Esbjerg, som er Danmarks femtestørste by. Her finder du Danmarks længste gågade med flere end 200 butikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, fuglekiggeri, vandsport og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Blåvand Hundeskov er en fuldt indhegnet hundeskov, som ligger centralt i Blåvand. I hundeskoven finder du også en bålplads, en naturlegeplads samt et toilet.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...