Renoveret sommerhus til 5 personer og 1 hund i Blåvand

4
icon
icon
icon
icon

Sandtoftevej 44, Blåvand

- Sommerhusnr.: 60199
5 pers.
Antal personer
1750 m.
Nærmeste strand
2000 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Hund tilladt
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

Dette hyggelige stråtækte sommerhus ligger på en rolig og naturskøn plet i den sydøstlige del af Blåvand. Huset er renoveret i år 2020 og med plads til 5 personer og 1 hund er rammerne sat for en dejlig ferie med familien eller vennerne i flotte, vestjyske omgivelser – kort vej fra Blåvand Zoo og få minutters kørsel fra både centrum og stranden.

Renoveret sommerhus på to etager – hyggeligt og moderne med brændeovn

Sommerhuset på Sandtoftevej 44 har i 2020 gennemgået en renovering, og resultatet heraf indebærer både et flot, nyt stråtag og en velafstemt indretning, der både er moderne og hyggelig.

Den 81 kvadratmeter store feriebolig er opdelt på to etager. På førstesalen finder I tre gode soverum, to med udgang til en lille balkon med udsigt over ferielandskabet. På stueetagen ligger det åbne opholdsrum med stue, køkken og spiseafdeling samt et badeværelse.

Den klassiske brændeovn i opholdsrummet sørger for en skøn ferieatmosfære året rundt.

Delvist overdækket terrasse med udsyn til hedelandskabet

Fra stuen kommer I ud på den delvist overdækkede og afskærmede terrasse. Herfra kan I nyde udsynet til den vestjyske hede, mens I slapper af i liggestolene eller spiser en lækker frokost ved havebordet.

Masser af aktiviteter i nærheden – kort vej til Blåvand Zoo, centrum og Vesterhavet

Med beliggenheden på Sandtoftevej kommer I ikke kun til at bo midt i det stemningsfyldte ferielandskab, men også kort vej fra Blåvands Zoo. Børnene vil helt sikkert elske et besøg hos dyrene i den lille zoologiske have.

Blot et par minutters kørsel bringer jer desuden til Blåvands centrum med et hav af forskellige aktiviteter. Besøg for eksempel det populære bolsjekogeri, spis en god frokost på en af de små caféer eller tag på shopping i de alsidige forretninger og specialbutikker, hvor I også har mulighed for at købe en souvenir eller to.

Når I først er i centrum, er der ikke lang vej til Vesterhavet, og den flotte badestrand indbyder til lange spadsereture og spændende naturoplevelser hele året rundt.

Det siger vores gæster om sommerhuset 60199

DE
D.
sagde , Deutschland

Perfekt kleines Idyll in sehr ruhiger Umgebung
Superklasse zum erholen und auszuspannen
Bitte erhaltet es so…

DE
D.
sagde , Deutschland

Wir haben uns sehr wohl gefühlt weil es einfach perfekt ist
Leider müssen wir aufgrund der steilen Treppe im nächsten Jahr ein ebenerdiges Haus nehmen
Wir können dieses Haus nur weiterempfehlen, es kommen auch viel Rehe und Damwild vorbei

DE
D.
sagde , Deutschland

Wenn Du einen wunderschön natürlich gelegenen Platz zur maximalen Erholung sowie Entspannung sucht, einen Ort, um dem stressigen Alltag gemeinsam mit Deiner Familie für eine Zeit zu entfliehen, dann ist dieses Ferienhaus die ideale Wahl für Dich. Hier konnten wir ein paar wunderschöne Tage in herrlich idylischer Natur genießen und unsere Seelen baumeln lassen.
Das Ferienhaus mit der grandiosen Terrasse lädt zum Verweilen ein.
Wir werden diesen Ort sehr vermissen und freuen uns bereits jetzt auf ein hoffentlich baldiges Wiedersehen!

Se flere anmeldelser


Soverum:3
Bolig-/Grundareal:81 / 2.049
Renoveret / Byggeår:2020 / 1972

Køkken:

Køleskab, fryser (40 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, enkelte danske og tyske kanaler, radio.

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

1 Dobbeltseng, 3 Enkeltsenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, Vaskemaskine, trælaminat med gulvarme i stue, Trægulv i soveværelse, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Gasgrill, Chromecast, Udebruser.

Henter data...

Værd at vide om Blåvand

Blåvand er med sin beliggenhed som det vestligste punkt i Danmark et særdeles populært feriemål. Holder du ferie i et af vores sommerhuse i Blåvand får du den skønne vestjyske natur kombineret med en lang række muligheder for at være aktiv. Der er to strande i Blåvand, en nord- og en sydstrand. Sydstranden ligger i læ af Horns Rev, hvilket gør stranden meget børnevenlig. Nordstranden er mere vild, og her frarådes det at bade, fordi strømmen er meget kraftig. Til gengæld er nordstranden perfekt til vandreture, og her er der gode muligheder for at finde rav på stranden.

Beliggenhed og landskab: Blåvand ligger i naturskønne omgivelser på den jyske vestkyst. Området bærer præg af at ligge tæt på Vesterhavet på den ene side og med Ho Bugt på den anden side. Der er også flere store skovområder i Blåvand med både vandre- og cykelstier.

Indkøb og shopping: Der er flere store supermarkeder og en lang række specialbutikker i Blåvand. Du kan også overveje at køre en tur til Esbjerg, som er Danmarks femtestørste by. Her finder du Danmarks længste gågade med flere end 200 butikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, fuglekiggeri, vandsport og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Blåvand Hundeskov er en fuldt indhegnet hundeskov, som ligger centralt i Blåvand. I hundeskoven finder du også en bålplads, en naturlegeplads samt et toilet.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...