Sommerferie på 1. klasse med eget motionsrum

5
icon
icon
icon
icon
icon

Karl Postsvej 11c, Blåvand

- Sommerhusnr.: 60214
8 pers.
Antal personer
1200 m.
Nærmeste strand
400 m.
Nærmeste indkøb
Husdyr ikke tilladt
5 pers.
Udendørs spa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Gæsterne siger: icon icon

På Karl Postsvej 11C, mellem fyrtæer på lukket vænge, ligger dette dejlige sommerhus som oser af luksus fra ende til anden. Fordelt på 200m3 finder man alt hvad hjertet kan begære til en aktiv ferie i afslappede forhold. Her er masser af plads til 8 personer, om I ønsker at tage på ferie med familien eller i gode venners lag.

Ferieboligen er udstyret med både motionsrum, billardbord, sauna, dampbad og en ude spa med plads til 5 personer, så her er rig mulighed for at få indhentet alt det, I ikke lige har nået i en travl hverdag.

5stjernet luksus feriebolig i Blåvand med wellness, billard og fitness

Dette dejlige, smagfuldt og praktisk indrettede sommerhus gemmer på 4 dobbeltværelser, 2 badeværelser med gulvvarme og masser af plads. I wellnessområdet finder I yderligere en bruser. Ferieboligen er indrette så der en soveafdeling i hver ende af huset, ideelt hvis I er 2 familier på ferie sammen eller måske er i en familie med store teenagebørn, som gerne vil have lidt privatliv. Man kan mødes i det store åbne køkken, hvor alle kan samles om at tilberede et dejligt måltid mad og måske helt naturligt trække ud til den store åbne og overdækkede terrasse, hvor der også står en gasgril til Jeres rådighed eller I kan vælge bare at sidde i de magelige havemøbler herude og nyde de lange lyse sommernætter.

Alt er muligt her på Karl Postsvej 11c. Huset er nemlig udstyret med moderne fittnessudstyr og I har dertil jeres helt egen wellnessafdeling med dampkabine. 

I opholdsrummet finder I en brændeovn, hvis lys og varme kan nydes, om man sidder i den rummelige sofa og ser TV, ved spisebordet eller er udfordret på et spil billard. Til ferieboligen hører også et stort redskabsrum, hvor man evt. kan opbevare cykler, barnevogn eller andre medbragte ting.

Sandstrand, byliv, store plantager og masser af aktiviteter

Sommerhuset ligger dejlig centralt, både i forhold til Blåvands travle hovedgade, den kilometerlange sandstrand og de store plantager som omkranser området herude mod vest. I og rundt omkring Blåvand finder I masser af spændende aktiviteter, bl.a. kan nævnes Tirpitz Museet, Blåvand Zoo samt Put & Take sø og flere stutterier, hvor I kan booke en tur på hesteryg rundt i området.

Det siger vores gæster om sommerhuset 60214

D.
sagde , Brørup

Fantastisk hus – levede fuldt op til forventningerne.
Super fantastisk terrasse… vil klart anbefale dette hus.Dejlig. Ikke langt til byen og tæt på klitterne..

D.
sagde , Holbæk

Utrolig lækkert sommerhus som var gjort rent og afsprittet.

D.
sagde , Danmark

Lækkert og i ordenSoverum:4
Bolig-/Grundareal:200 / 1.797
Byggeår:2020

Køkken:

Køleskab m. frostboks, Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, danske og tyske kanaler, radio.

Bad:

2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

4 Dobbeltsenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Billard, klinker med gulvarme i stue, Varmepumpe, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Gasgrill, redskabsrum, Dampkabine, El-Stik (biler), Udespa.

Henter data...

Værd at vide om Blåvand

Blåvand er med sin beliggenhed som det vestligste punkt i Danmark et særdeles populært feriemål. Holder du ferie i et af vores sommerhuse i Blåvand får du den skønne vestjyske natur kombineret med en lang række muligheder for at være aktiv. Der er to strande i Blåvand, en nord- og en sydstrand. Sydstranden ligger i læ af Horns Rev, hvilket gør stranden meget børnevenlig. Nordstranden er mere vild, og her frarådes det at bade, fordi strømmen er meget kraftig. Til gengæld er nordstranden perfekt til vandreture, og her er der gode muligheder for at finde rav på stranden.

Beliggenhed og landskab: Blåvand ligger i naturskønne omgivelser på den jyske vestkyst. Området bærer præg af at ligge tæt på Vesterhavet på den ene side og med Ho Bugt på den anden side. Der er også flere store skovområder i Blåvand med både vandre- og cykelstier.

Indkøb og shopping: Der er flere store supermarkeder og en lang række specialbutikker i Blåvand. Du kan også overveje at køre en tur til Esbjerg, som er Danmarks femtestørste by. Her finder du Danmarks længste gågade med flere end 200 butikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, fuglekiggeri, vandsport og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Blåvand Hundeskov er en fuldt indhegnet hundeskov, som ligger centralt i Blåvand. I hundeskoven finder du også en bålplads, en naturlegeplads samt et toilet.

Se priser

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...