Renoveret sommerhus i Blåvand med spa kun 150 meter fra havet

4.5
icon
icon
icon
icon
icon

Lille Strandvej 3, Blåvand

- Sommerhusnr.: 60246
6 pers.
Antal personer
150 m.
Nærmeste strand
900 m.
Nærmeste indkøb
Husdyr ikke tilladt
2 pers.
Tømmespa
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus

Kun 150 meter fra Blåvands skønne sandstrand, ligger dette velholdte sommerhus til 6 personer. I vil straks føle jer velkomne, i den smagfulde og hyggelige indretning, der blandt andet byder på brændeovn og spabad. Der er flere fine terrasser rundt om sommerhuset og en velholdt græsplæne med gyngestativ.

Moderne og hyggeligt feriehus med indbydende atmosfære

Sommerhuset på Lille Strandvej 3 har i 2020 gennemgået en renovering, og den velafstemte indretning er på én og samme tid moderne og hyggelig. Feriehusets hjerte er opholdsrummet, der ligger i åben forbindelse med køkkenalrummet. De store vinduer giver et skønt lysindfald og et kig til den omkringliggende natur og skaber samtidig en rummelig og indbydende atmosfære.

Afslappende ferie ved Vesterhavet med spabad og brændeovn

I det velholdte sommerhus er rammerne virkelig sat for en afslappende ferie ved Vesterhavet. Badeværelset er indrettet med spabad, så I kan nyde godt af lidt ekstra wellness, og brændeovnen i stuen tilfører både hyggelig feriestemning og god varme med sine knitrende flammer.

Flere terrasser, gasgrill og velholdt græsplæne med gyngestativ

Der er flere gode og alsidige terrasser rundt om sommerhuset, hvor I kan nyde den friske luft og det gode vejr, mens Vesterhavet bruser i baggrunden. Der er sørget for havemøbler, liggestole og en praktisk gasgrill, så I hurtigt kan varme grillen op og tilberede et lækkert feriemåltid i aftensolen.   

Med til sommerhuset hører en velholdt græsplæne, hvor der står et gyngestativ til glæde for de yngste feriegæster.

Fantastisk beliggenhed kun 150 meter fra Blåvands badestrand

Beliggenheden bliver næppe meget bedre. I kommer til at bo kun 150 meter fra Vesterhavet og den rene badestrand, med en strandopgang for enden af Lille Strandvej.

Blåvands hyggelige bymidte er bestemt også et besøg værd og byder på spændende forretninger, flere indkøbsmuligheder, lokale bagerier og lækre spisesteder.Soverum:4
Bolig-/Grundareal:119 / 1.706
Renoveret / Byggeår:2020 / 1975

Køkken:

Køleskab, fryser (80 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, danske og tyske kanaler.

Bad:

Tømmespa, 1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, Vaskemaskine, Tørretumbler, trælaminat i stue, trælaminat i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Gasgrill, gynge.

Henter data...

Værd at vide om Blåvand

Blåvand er med sin beliggenhed som det vestligste punkt i Danmark et særdeles populært feriemål. Holder du ferie i et af vores sommerhuse i Blåvand får du den skønne vestjyske natur kombineret med en lang række muligheder for at være aktiv. Der er to strande i Blåvand, en nord- og en sydstrand. Sydstranden ligger i læ af Horns Rev, hvilket gør stranden meget børnevenlig. Nordstranden er mere vild, og her frarådes det at bade, fordi strømmen er meget kraftig. Til gengæld er nordstranden perfekt til vandreture, og her er der gode muligheder for at finde rav på stranden.

Beliggenhed og landskab: Blåvand ligger i naturskønne omgivelser på den jyske vestkyst. Området bærer præg af at ligge tæt på Vesterhavet på den ene side og med Ho Bugt på den anden side. Der er også flere store skovområder i Blåvand med både vandre- og cykelstier.

Indkøb og shopping: Der er flere store supermarkeder og en lang række specialbutikker i Blåvand. Du kan også overveje at køre en tur til Esbjerg, som er Danmarks femtestørste by. Her finder du Danmarks længste gågade med flere end 200 butikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, fuglekiggeri, vandsport og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Blåvand Hundeskov er en fuldt indhegnet hundeskov, som ligger centralt i Blåvand. I hundeskoven finder du også en bålplads, en naturlegeplads samt et toilet.

Se priser

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...