Lækkert poolhus i Blåvand med udespa, spabad og sauna

4
icon
icon
icon
icon

Sandtoftevej 55, Blåvand

- Sommerhusnr.: 60257

Saml familien og tag på en underholdende og afslappende ferie i sommerhuset på Sandtoftevej 55 i Blåvand. Sommerhuset, der har plads til 8 personer og 1 hund, har det hele: Swimmingpool, spabad, sauna og udendørs spabad – hvad mere kan man ønske sig? I dette sommerhuset mangler I intet, og det er helt perfekt, hvis I vil af sted på ferie sammen med familien eller vennerne. 

Slå jer løs i poolen, slap af i spa og sauna

Én ting står helt klart: I sommerhuset på Sandtoftevej 55, der er renoveret i 2020, kan I være sikre på, at I på intet tidspunkt kommer til at mangle underholdning.

Især sommerhusets swimmingpool vil være et sikkert hit hos alle under ferien, og her vil I med garanti få mange timer til at gå med masser af vandlege og andet sjov. Er I mere til det stille og rolige, kan I hoppe en tur i spaen, der også befinder sig i poolrummet, hvor I kan snuppe en god gang afslapning, mens resten af flokken plasker løs i poolen.

Efter en tur i poolen kan I sætte jer til rette ind i saunaen, hvor I kan få varmen og komme helt ned i gear igen efter mange aktive timer.

Også i sommerhusets opholdsrum kan I nyde mange sjove og hyggelige feriestunder sammen.  I kan samle jer i sofaerne til en god film, når der skal lidt ro på, mens brændeovnen knitrer i baggrunden.

Stor afskærmet terrasse med udendørs spabad

Sommerhuset har et fantastisk terrasseområde, hvor I altid kan finde jer et godt spot i solen, som I kan rykke havemøblerne og liggestolene hen til, så I rigtigt kan ligge og suge solens varme til jer.

På den afskærmede terrasse står også et lækkert udespa, hvor I kan sætte jer til rette og slappe af i det varme vand – alt imens kan børnene give den gas i haven, hvor der er både gynge og sandkasse. Og med så meget plads i haven, hvorfor så ikke også få gang i en fodboldkamp?

Slut feriedagene af med manér og fyr op for et lækkert måltid på grillen, som I kan nyde på terrassen med udsigt til den skønne natur, der omgiver sommerhuset.

Besøg feriebyen Blåvand og Vesterhavet

Med kun 2,4 kilometer til stranden, så er det bare med at komme afsted. I Blåvand kan I besøge det skønne Vesterhav, som helt sikkert er en oplevelse værd – både hvis I vil i vandet eller blot vil nyde en lang gåtur langs stranden.

Slå eventuelt i samme omgang et smut forbi feriebyen Blåvand – her finder I både indkøbsmuligheder, hyggelige butikker og skønne restauranter, hvor I kan nyde lækker mad.Soverum:4
Bolig-/Grundareal:169 / 2.426
Renoveret / Byggeår:2020 / 1985

Køkken:

Køleskab, Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, danske og tyske kanaler.

Bad:

Standvandsspa, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

3 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, klinker i stue, Varmepumpe, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse, gynge, Udespa.

Henter data...

Værd at vide om Blåvand

Blåvand er med sin beliggenhed som det vestligste punkt i Danmark et særdeles populært feriemål. Holder du ferie i et af vores sommerhuse i Blåvand får du den skønne vestjyske natur kombineret med en lang række muligheder for at være aktiv. Der er to strande i Blåvand, en nord- og en sydstrand. Sydstranden ligger i læ af Horns Rev, hvilket gør stranden meget børnevenlig. Nordstranden er mere vild, og her frarådes det at bade, fordi strømmen er meget kraftig. Til gengæld er nordstranden perfekt til vandreture, og her er der gode muligheder for at finde rav på stranden.

Beliggenhed og landskab: Blåvand ligger i naturskønne omgivelser på den jyske vestkyst. Området bærer præg af at ligge tæt på Vesterhavet på den ene side og med Ho Bugt på den anden side. Der er også flere store skovområder i Blåvand med både vandre- og cykelstier.

Indkøb og shopping: Der er flere store supermarkeder og en lang række specialbutikker i Blåvand. Du kan også overveje at køre en tur til Esbjerg, som er Danmarks femtestørste by. Her finder du Danmarks
længste gågade med flere end 200 butikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, fuglekiggeri, vandsport og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Blåvand Hundeskov er en fuldt indhegnet hundeskov, som ligger centralt i Blåvand. I hundeskoven finder du også en bålplads, en naturlegeplads samt et toilet.

Se priser

Cvr: 26257409

SitemapPersondata- og cookiepolitik
Søger...