6 pers.
Antal personer
1500 m.
Nærmeste strand
1500 m.
Nærmeste indkøb
Max 2
Hund tilladt
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Støtte til vedvarende energi
Gæsterne siger: icon icon

Kig her på dette skønne sommerhus med stråtag, som er et godt valg til jeres ferie i Blåvand. Sommerhuset har plads til 6 personer, og familiens 2 hunde er også mere end velkommen. Yderligere har sommerhuset 2 terrasser, hvor i kan nyde udsigten til haven. Sommerhuset er indrettet i ægte sommerhusstil, hvor træbjælker i loftet og på væggene tilsammen skaber den helt rigtige sommerhusfølelse.  

Charmerende indretning med træbjælker

Dette sommerhus befinder sig på ferieadressen Sandtoftevej 31 i Blåvand og er noget helt for sig. Den charmerende indretning og de skønne omgivelser skaber de perfekte rammer for jeres ferie. Køkken og stue er i åben forbindelse og udgør på den måde ét stort rum, hvor hele familien kan samles og nyde hinandens nærvær.

Køkkenet er selvfølgelig udstyret med opvaskemaskine, som klarer den værste opvask for jer. I stuen kan I se jeres yndlingsfilm på sommerhusets fladskærms-tv, mens I varmer jer foran brændeovnen.
 
Sommerhusets 6 sovepladser fordeler sig på 4 soveværelser – 3 med dobbeltseng og et værelse med en etageseng. Yderligere har sommerhuset et badeværelse med gulvvarme. På første sal har I desuden en god udsigt ud over den smukke natur, som omgiver sommerhuset. Alle sommerhusets rum er lyse og indrettet med træbjælker både på loft og vægge, som skaber den helt rigtige sommerhusstemning.

To terrasser og ugeneret grund

Sommerhuset på Sandtoftevej 31 befinder sig på en ugeneret grund langt væk fra forstyrrelser og larm. Derfor kan I nyde jeres ferie i ro og mag. Sommerhuset har hele 2 terrasser, hvor den ene er delvist overdækket og I kan også rykke ind i skyggen, når I vil have en pause fra solen. Terrasserne er selvfølgelig udstyret med diverse havemøbler, liggestole og en grill.

Blåvand er en fantastisk ferieby

Sommerhuset i Blåvand befinder sig blot 1500 meter fra stranden og med kun 1500 meter til indkøb. Blåvand er desuden et attraktivt sommerhusområde, der byder på skøn, vestjysk natur og flere forskellige oplevelser. I kan tage på vandreture, cykelture, shopping og cafébesøg – her er det kun fantasien, der sætter grænser.

Det siger vores gæster om sommerhuset 60342

DE
D.
sagde , Deutschland

Super tolles Ferienhaus.
Es war super ausgerüstet und hat alles was eine kleine Familie braucht.
Jeder hatte sein eigenes kleines Reich und konnte sich super vom stressigen Alltag erholen.
Das Grundstück ist schön groß und naturbelassen.
2 große Terrassen laden bei tollem Wetter zum draußen essen ein.

Wir waren begeistert und würden dieses Haus nochmal buchen.
LG Familie Dörfler/Ditsche

DE
D.
sagde , Deutschland

Etwas älteres aber voll ausgestattetes Ferienhaus. Man kann nichts kritisieren.
Wir haben uns sehr wohlgefühlt.

DE
D.
sagde , Deutschland

Ein gemütliches Ferienhaus in Traumlage abseits der Innenstadt.
Dafür direkt in der Natur mit einem ursprünglichem, sehr großen Grundstück
Hier ist der Besuch von wild am Haus fast täglich gegeben
Das Haus bietet 8 Betten in vier Schlafräumen ist aber durch die Bauweise sehr hellhörig
Daher für eine Familie top, für eine Reisegruppe vielleicht eher weniger geeignet
Wer Ruhe sucht ist hier perfekt untergebracht
Der Fußweg zum Strand ist traumhaft durch Dünen und Wald und dauert ca 60 min
Ansonsten ist der Strand auch mit dem Auto schnell erreichbar

Insgesamt ein ganz hübsches, gemütliches Ferienhaus
Gepflegt und mit allem was das Herz begehrt ausgestattet

Se flere anmeldelser


Soverum:4
Bolig-/Grundareal:100 / 3.808
Renoveret / Byggeår:2009 / 1978

Køkken:

Køleskab, fryser (40 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler), DVD, Radio m/cd-afspiller.

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

3 Dobbeltsenge, 1 Etageseng

Øvrige:

Fiberbredbånd, Vaskemaskine, Barneseng, Barnestol, trælaminat i stue, trælaminat Trægulv i soveværelse, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, redskabsrum.

Henter data...

Værd at vide om Blåvand

Blåvand er med sin beliggenhed som det vestligste punkt i Danmark et særdeles populært feriemål. Holder du ferie i et af vores sommerhuse i Blåvand får du den skønne vestjyske natur kombineret med en lang række muligheder for at være aktiv. Der er to strande i Blåvand, en nord- og en sydstrand. Sydstranden ligger i læ af Horns Rev, hvilket gør stranden meget børnevenlig. Nordstranden er mere vild, og her frarådes det at bade, fordi strømmen er meget kraftig. Til gengæld er nordstranden perfekt til vandreture, og her er der gode muligheder for at finde rav på stranden.

Beliggenhed og landskab: Blåvand ligger i naturskønne omgivelser på den jyske vestkyst. Området bærer præg af at ligge tæt på Vesterhavet på den ene side og med Ho Bugt på den anden side. Der er også flere store skovområder i Blåvand med både vandre- og cykelstier.

Indkøb og shopping: Der er flere store supermarkeder og en lang række specialbutikker i Blåvand. Du kan også overveje at køre en tur til Esbjerg, som er Danmarks femtestørste by. Her finder du Danmarks længste gågade med flere end 200 butikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, fuglekiggeri, vandsport og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Blåvand Hundeskov er en fuldt indhegnet hundeskov, som ligger centralt i Blåvand. I hundeskoven finder du også en bålplads, en naturlegeplads samt et toilet.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...