Firestjernet feriehus med spa og sauna – kun 100 meter fra stranden

4
icon
icon
icon
icon

Lille Strandvej 6, Blåvand

- Sommerhusnr.: 60439
6 pers.
Antal personer
100 m.
Nærmeste strand
200 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
2 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

Til jeres næste ferie med familien eller vennegruppen er dette firestjernede feriehus på Lille Strandvej 6 i Blåvand et oplagt valg! Det nyrenoverede (2022) sommerhus rummer plads til en ferie for 6 personer, og her venter jer masser af afslapning i spa og sauna, og så kommer I til at bo kun 100 meter fra det skønne Vesterhav! Hvis I er kørende i el-bil, er der ladestik til el-bil ved sommerhuset, som I kan lade den op i.

Masser af afslapning i spa og sauna

I løbet af jeres ferie i sommerhuset på Lille Strandvej 6 i Blåvand vil I helt sikkert komme helt ned i gear. Sommerhuset byder nemlig på både en spa og en sauna, som indbyder til mange afslappende stunder på ferien, hvor I kan få slappet fuldstændig af.

I det nyrenoverede (2022) sommerhus kan I tilbringe hyggelige feriestunder med hele ferieflokken i alrummet, som er sommerhusets hjerte. Her kan I samles til en god film i tv’et, et sjovt spil omkring bordet og hyggelig madlavning i køkkenet. Selv hvis I laver forskellige ting i alrummet, kan I nyde hinandens selskab.

Brændeovnen i alrummet sørger med sin knitren og varme for at fuldende feriestemningen. Derudover har I også gulvvarme i alrummet, så I ikke fryser fødderne, samt en varmepumpe i feriehuset, der på energivenlig vis sørger for et godt indeklima.

Sommerhuset er desuden udstyret med gode praktiske faciliteter, der hjælper jer med at klare det praktiske husarbejde i løbet af ferien. I køkkenet har I en opvaskemaskine, og derudover har I også en vaskemaskine i feriehuset.

Afslapning på terrassen – sandkasse og gyngestativ til de mindste

På sommerhusets udeområde kan både store og små tilbringe feriens varme dage. Her venter jer en have med god plads, som feriens mindste gæster kan boltre sig på. Til dem er der desuden en sandkasse og et gyngestativ på udeområdet.

Mens det bliver bygget sandslotte, gynget og leget i haven, kan I slappe af på terrassen, hvor I kan sætte jer til rette i havemøbler og liggestole. Aftensmaden kan I tilberede på grillen og samles til på terrassen med lyden af brændingen i baggrunden.

100 meter til Vesterhavet

Sommerhuset på Lille Strandvej 6 i Blåvand er beliggende kun 100 meter fra stranden og Vesterhavet, og det vil altså ikke tage jer mange minutter at nå frem til de brede sandstrande og de brusende bølger, som I kan besøge hele året rundt.

På en varm sommerdag kan I gå en tur til Vesterhavet for at nyde en kølende, forfriskende dukkert i bølgen blå, og på alle tider af året kan I gå lange ture på stranden.

Det siger vores gæster om sommerhuset 60439

DE
D.
sagde , Deutschland

Schönes, modernes Haus. Nur ein paar Schritte vom Meer entfernt. Tolle Lage und großzügiger Garten vorhanden. Man kann sich dort wie zuhause fühlen.

DE
D.
sagde , Deutschland

Ein tolles funktionierendes und funktionales Ferienhaus in toller Lage. Strand und auch die City sind fußläufig gut und schnell erreichbar. Das Auto kann auch Urlaub machen (wird nicht gebraucht).

DE
D.
sagde , Deutschland

Wir haben uns in der Auswahl wegen der Lage, der Ausstattung und den Kriterien ( Nichtraucher, keine Haustiere) für dieses wunderschöne Haus entschieden.
Das Haus ist in einem sehr gepflegten Zustand und perfekt ausgestattet. Da wir den Februar als Reisezeit bevorzugen, ist die Entfernung zum Strand auch bei ungemütlichem Wetter ideal.
Dieses Ferienhaus können wir uneingeschränkt weiter empfehlen.

Se flere anmeldelser


Soverum:3
Bolig-/Grundareal:120 / 1.700
Renoveret / Byggeår:2022 / 1997

Køkken:

Køleskab, fryser (70 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, enkelte danske og tyske kanaler, radio.

Bad:

Tømmespa, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

3 Dobbeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, Vaskemaskine, trælaminat med gulvarme i stue, trælaminat i soveværelse, Varmepumpe, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse, gynge, redskabsrum, carport.

Henter data...

Værd at vide om Blåvand

Blåvand er med sin beliggenhed som det vestligste punkt i Danmark et særdeles populært feriemål. Holder du ferie i et af vores sommerhuse i Blåvand får du den skønne vestjyske natur kombineret med en lang række muligheder for at være aktiv. Der er to strande i Blåvand, en nord- og en sydstrand. Sydstranden ligger i læ af Horns Rev, hvilket gør stranden meget børnevenlig. Nordstranden er mere vild, og her frarådes det at bade, fordi strømmen er meget kraftig. Til gengæld er nordstranden perfekt til vandreture, og her er der gode muligheder for at finde rav på stranden.

Beliggenhed og landskab: Blåvand ligger i naturskønne omgivelser på den jyske vestkyst. Området bærer præg af at ligge tæt på Vesterhavet på den ene side og med Ho Bugt på den anden side. Der er også flere store skovområder i Blåvand med både vandre- og cykelstier.

Indkøb og shopping: Der er flere store supermarkeder og en lang række specialbutikker i Blåvand. Du kan også overveje at køre en tur til Esbjerg, som er Danmarks femtestørste by. Her finder du Danmarks længste gågade med flere end 200 butikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, fuglekiggeri, vandsport og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Blåvand Hundeskov er en fuldt indhegnet hundeskov, som ligger centralt i Blåvand. I hundeskoven finder du også en bålplads, en naturlegeplads samt et toilet.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...